Laudrup novým trenérem Spartaku

12.09.2008, 13:33
Aktuality
Michael Laudrup na konci loňské sezony odešel ze Španělska a další angažmá si našel v Rusku. Dánský trenér se stěhuje do hlavního města, dohodl se totiž na osmnáctiměsíční smlouvě se Spartakem Moskva...

"Obdržel jsem vážnou nabídku od velkého klubu," okomentoval Laudrup svůj přesun pro oficiální internetové stránky Spartaku.

Laudrup dříve působil v Brondby, před rokem se pak stal nástupcem Bernda Schustera u kormidla Getafe. S madridským klubem se mu dařilo v pohárech - ve čtvrtfinále Poháru UEFA Getafe nešťastně vypadlo s Bayernem, v Copa del Rey pak dokráčelo až do finále, kde nestačilo na Valencii.

Angažmá v Getafe pro Laudrupa ještě není zcela uzavřenou kapitolou. Za předčasné ukončení smlouvy klubu údajně dluží 600 tisíc eur a dost možná ho čeká soud. "Pokud to bude potřeba, nebudeme váhat," uvedl prezident Getafe Angel Torres.

Moskevský klub, jehož dres oblékají i čeští reprezentanti Radoslav Kováč a Martin Jiránek, byl bez hlavního trenéra už od poloviny srpna. Místo odvolaného Stanislava Čerčesova mužstvo vedl jeho asistent Igor Leďjachov. V lize je Spartak třetí, devět bodů za vedoucí Kazaní, a v předkole Ligy mistrů vypadl s Dynamem Kyjev při celkovém skóre 2:8.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

myslim že West Ham by byla lepší štace

Reagovat
smazaný uživatel

Už to jméno Spartak Moskva budí respekt v celé Evropě!Jsou momentálně v krizi,ale kdo nebyl v krizi!Chtělo to trenéra jako je Laudrup aby tomu dal řád.Ostravo boj se!

Reagovat
smazaný uživatel

"ostravo,boj se".... laudrup nebude na hřišti ale na střídačce a bude potřebovat čas,aby se spartak vžil s jeho taktikou,takže je to pořád otevřené,50-50...

FCB

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že Spartak čekají lepší časy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele