Legrottaglie: Nedvěd se vrátí do reprezentace

10.12.2007, 14:17
Aktuality
Vrátí se Pavel Nedvěd znovu do českého národního týmu? Údajně to není nemožné, v něco podobného věří spoluhráč 35letého záložníka z Juventusu Turín Nicola Legrottaglie...

"Uvidíte - Nedvěd, podobně jako já, se vrátí do národního týmu a v červnu bude hrát na mistrovství Evropy," nepochybuje Legrottaglie.

Nedvěd svou reprezentační kariéru původně přerušil po ME v roce 2004, kvůli neustálému tlaku ze strany médií a fanoušků a špatnému přístupu svazu ale své rozhodnutí nakonec změnil na odchod z mezinárodní scény. Toto rozhodnutí následně vzal zpět, týmu pomohl v baráži o postup na MS 2006 proti Norsku a na samotném šampionátu v Německu byl poté jedním z mála českých hráčů, kteří snesli přísnější měřítko.

Vinou velké únavy Nedvěd v posledních letech několikrát zvažoval ukončení profesionální kariéry. Před letošní sezonou se rozhodl pokračovat a pomoci Juventusu zpět na vrchol. Po pomalejším začátku se z něho znovu stává klíčová postava turínského klubu a potvrdil do i včera, když jedinou brankou rozhodl o výhře nad Atalantou.

Rovněž Legrottaglie by se mohl vrátit do reprezentace, jeho absence v národním týmu ale narozdíl od Nedvěda byla zapříčiněna špatnými výkony. Ty šly poslední dobou rapidně nahoru, vytáhlý stoper dobře zaskočil za zraněného Jorge Andradeho a v Itálii se již nahlas mluví o tom, že mu trenér Roberto Donadoni dá již brzy další šanci.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"Uvidíte - Nedvěd, podobně jako já, se vrátí do národního týmu a v červnu bude hrát na mistrovství Evropy"

Buď je to výmysl novinářů, nebo má chlapec fakt dost. Uzdraví se Andrade, koupí další stoper a Legrottaglie bude rád za lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedvěd je pořád dost dobrej, ale aby se vracel vždycky až na ME nebo MS(popřípadě na baráž) my nepřijde jako dobrá varianta. Repre by určitě pomoh, ale já bych sázel na hráče, kteří ME vykopali v kvalifikaci.

Reagovat
alegre

fotbalista fakt dobrej, ale ta role spasitele????

Reagovat
Kily

podle mě se už vracet nebude, jedinými důvody jeho návratu by mohlo být, že jsme vyhořeli na MS v Německu a on po sezoně nebude tak unavený, protože Juve nehraje Ligu mistrů. Jinak ale nemá co dokazovat, podle mě je to jednoznačně náš nejlepší fotbalista v historii. Když skončil po ME 2004, tak jsem si byl na 99,9% jistý, že se vrátí a bude hrát na MS. Možnosti dalšího návratu ale vůbec nevěřim, i sám Nedvěd by se pak musel cítit trapně, kdyby ostatní nechal všechno vybojovat a on přijel jenom na turnaj

Reagovat
M11

souhlas se vsim

Reagovat
alegre

Souhlas, absolutní!

Reagovat
smazaný uživatel

Super hrač stále ale už skončil.To by byla komedie,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

takové keca nedvěd a do repre?blbost

Reagovat
smazaný uživatel

nedvěd je blbec vždycky se vrací jak postoupíme ale že by bojoval v kvalifikaci to ne,příjde jenom když už je všechno hotove a on to jenom dodělá,jestli se zas vrátiš tak si fakt blbej

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalifikaci neodehrál, ale hodně nám pomohl v baráži.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedvěd vykonal pro český fotbal hodně. Ale přestavba české reprezentace je prvořadější, nežli jeden jedinec. Navic mladí by mělo jít vpřed.

Reagovat
smazaný uživatel

at si kope v italii ... u nas si muze uz leda kopat hrobecek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je úlet. Zas by si primadona zahrála na ME? A určitě čeká,že zas přijde delegace ho poprosit né? Je to magor a udělá dobře,když zůstane tam kde je.

Reagovat
smazaný uživatel

Zchladni a vysvětli mi, kdes vzal, že je Nedvěd primadona. Na MS dřel až na krev a naběhal toho více, jak půlka týmu dohromady - tohle je správný přístup k reprezentaci. Tak běž doprdele s těma magorama a primadonama.

A stejně na euro nepojede a "zaručená" slova Legrottaglieho na tom nic nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

vole

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je uplna hovadina vetsi blbost jsem neslysel,legrottaglie uz nevi jak na sebe upozornit tak vypusti takovou kachnu.

Reagovat
edejv

je to nefer,aby vzdycky nedved prisel na nejake mistrostvi,a pak zase odesel.vzdyt my ho ubec nepotrebujeme,ČR ma dobre hrace,kteri se dokazi prosadit.

podle me by mel zustat v italii,protoze nema zadnout zasluhu na tom,ze sme postoupili na ME. je to proste kokot,kterej prijde vzdycky,kdyz uz jedeme na nejaketo mistrovstvi

Reagovat
smazaný uživatel

nedved e borec

Reagovat
smazaný uživatel

Nedvede...vrat se do repre!;-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele