Leicester hlásí jednu posilu, z FC Kodaň přichází Amartey

22.01.2016, 18:45
Aktuality
Dánskou nejvyšší soutěž za anglickou dnes oficiálně vyměnil Daniel Amartey. Ghanský fotbalista se loučí s FC Kodaň a přestoupil do Leicesteru, kde prošel zdravotní prohlídkou a podepsal smlouvu platnou do června 2020...

Amartey může nastoupit ve středu zálohy i na pravém okraji obrany a Leicester jeho transfer dojednal poměrně rychle. S dánskou stranou se na podmínkách dohodl již v průběhu minulého týdne a společnou řeč našel rovněž s hráčem.

"Přestup do Leicesteru znamená velkou radost. Vím, že se o mě klub už nějakou dobu zajímal a především kvůli tomu jsem se rozhodl sem jít," říká Amartey.

Mladý africký fotbalista hrál v Dánsku o nejvyšší příčky a na totéž se může těšit i v Anglii. Leicester je nejpříjemnějším překvapením letošní sezony Premier League, ve 22 zápasech nasbíral 44 bodů a v tabulce mu patří druhá příčka.

"O tom, jak dobře si Leicester vede v Premier League, se baví lidé po celé Evropě. Tým hraje vzrušující a ofenzivní fotbal a já se těším, že budu součástí toho všeho," nechal se dále slyšet Amartey.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (372)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele