Leverkusen dotáhl příchody Hincapiého a Andricha

16.08.2021, 22:30
Aktuality
Piero Hincapié a Robert Andrich se stali hráči Leverkusenu. Prvně jmenovaný přichází z CA Talleres, zatímco německý záložník dosud nastupoval za Union Berlín. Oba se farmaceutickému klubu upsali do roku 2026...

Odchovanec Independiente del Valle před rokem posílil Club Atlético Talleres, výrazněji však na sebe upozornil na Copa América, kde Ekvádoru pomohl do čtvrtfinále.

Nyní bude Hincapié svůj talent nadále rozvíjet v Leverkusenu, jenž zaplatil 6,35 milionu eur. Argentinský klub má navíc 20% podíl na případném dalším prodeji.

"Jsme rádi, že jsme získali Piera Hincapiého. Sledovali jsme ho delší dobu. Jeho výkony na Copa América nás utvrdily v tom, že má před sebou velmi slibnou budoucnost," řekl k nové akvizici sportovní ředitel Simon Rolfes.

Kromě talentovaného obránce Bayer za 6,5 milionu eur získal Roberta Andricha z Unionu Berlín, jenž by měl rozšířit možnosti ve středu pole. Bývalý německý mládežnický reprezentant prošel Herthou BSC, Dynamem Drážďany, Wehenem Wiesbadem nebo Heidenheimem.

"Přestup do Leverkusenu je pro mě dalším výrazným krokem v kariéře. Bayer je dlouhodobě špičkovým bundesligovým klubem, proto jsem byl potěšený, jaký měl zájem," uvedl Andrich, z jehož přestupu bude profitovat i Heidenheim. "Důvěru chci splatit na hřišti," vyhlásil.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
Kily

Andrich za mě neskutečný posun, při sledování jeho výkonů v SGD by mě nikdy ani nenapadlo, že by vůbec mohl dostat čuchnout v 1. Bundeslize a on se usadil v základní sestavě Unionu a vysloužil si tenhle přestup

Reagovat
JozkokozleJ

Odchovanec Herthy Tiez je pre mna zahadou. Aj mu fandim. No som na neho v technickom time Leverkusenu velmi zvedavy, lebo prilis si ho v rychlom kombinacnom futbale neviem predstavit. Zrejme prichadza ako nahrada za starnuceho Baugartlingera.

Reagovat
Kily

v Unionu jsem ho už nesledoval, v Dynamu ale byl využíván spíš jako ofenzivnější článek, který spojuje zálohu s útokem a tam neměl co nabídnout. On tam víceméně byl utopený, teď hraje jiný post, evidentně vyrostl. A co si budeme povídat, už teď toho v 1. Bundeslize dokázal víc, než všichni bývalí hráči Dynama za posledních deset let dohromady (fujSchubert, Ouali, Stefaniak, zraněný Eilers, můj oblíbenec ve správním slova smyslu Brégerie). Rovnat se mu vlastně může jen Grifo, který byl v Drážďanech zralý na nakopání do dvou půlek

Reagovat
JozkokozleJ

Este tu staru francuzsku bandu treba doplnit o Losillu. Si pockame, co predvedie v 35 rokoch za Bochum. Ze sa tam takto vypracoval (na kapitana), bolo pre mna prekvapenie. V Dyname som ho prilis neobluboval.

Ako vlastne vidis Dynamo? Som ich spolocne s Hansou chcel sledovat co najviac a zorientovat sa v muzstve, no zatial som nestihol vidiet nic. Az na par hracov tam po tej tretoligovej zmene nepoznam nikoho. Vysledky zatial pekne...

Reagovat
Kily

tak to si udělej čas v sobotu večer, tam to budeš mít dva v jednom

Losillu bych ještě tak nějak bral, jelikož na rozdíl od ostatních dokázal zabojovat, jemu dost uškodilo, když ho trenér ze středu zálohy stáhl na stopera, kterého on hrál jako středního záložníka, takže za sebou díky špatnému vystupování často nechával otevřený prostor

nerad bych něco zakřikl, ale psal jsem už v zimě, že se v Drážďanech začíná budovat hodně sympatický tým plný zajímavých hráčů, kteří jsou na tom moc dobře po technické stránce a nemají problém při práci s míčem (už jenom tohle je obrovský posun oproti předcházejícím sezonám, kdy si polovina hráčů nedokázala zpracovat míč, přihrát přesně na pět metrů nebo dokonce oboje). Teď se povedlo ten tým udržet a vhodně doplnit a vůbec nepochybuji o tom, že se SGD bude pohybovat v klidném středu tabulky. Nešlo to tedy v Hamburku, kde to po herní stránce zavánělo debaklem. Jinak v zápase s Hannoverem jsem poprvé ve druhé lize viděl, jak hráči vedou a doopravdy kontrolují zápas, posledních patnáct minut soupeře pomalu ani nepustili k míči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
veikko

Hincapié je vážně velký talent. Potřebuje ale ještě taktickou školu jako víno. Jeho velkou předností je technická vyspělost. Ta akademie IDV začíná nést ovoce: Caicedo, Preciado, Plata, Hincapié a další na řadě budou Pedro Vite a William Pacho Tenorio.

Reagovat
smazaný uživatel

Obecně Ekvádor začíná sklízet ovoce za tu výchovu v mládeži. Teď jen čekat, kam to hlavně Caicedo a Plata dotáhnou, těším se

Reagovat
smazaný uživatel

Farmaceutický klub - to zní jak kdyby se stali členy Asociace lékárníků v Porýní-Vestfálsku.

Reagovat
Werkrider

Ne členy, předsedy! :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele