LIBEROPOULOS DO NORIMBERKU NEJDE

16.06.2007, 12:56
Aktuality
Nikos Liberopoulos bude i nadále hrát řeckou nejvyšší soutěž. O útočníka AEK Atény měl eminentní zájem německý Norimberk, nedokázal však splnit finanční požadavky řeckého klubu a tomu nakonec došla trpělivost...

"Prezident AEK Demis Nikolaidis mi včera volal a řekl mi, že Norimberk učinil vylepšenou nabídku. Ta původní byla odmítnuta, Norimberk to zkusil znovu, ale znovu neuspěl," řekl již 31letý útočník.

"Zájem takového klubu mě pochopitelně těší, ale poslední slovo má vždycky AEK. Respektuji rozhodnutí mého týmu a v AEK bez váhání zůstávám," dodal Liberopoulos.

Norimberk za hráče podle zákulisních informací nabízel tři miliony eur, klub z řeckého hlavního města si ho však cení mnohem výše. Liberopoulos se letos s osmnácti góly stal nejlepším střelec tamní nejvyšší soutěže a předčil i Rivalda. V příští sezoně si oba zahrají v útoku vedle sebe - Rivaldo totiž nedávno odešel z Olympiakosu Pireus a upsal se právě AEK.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*mysman

ten ma ale pekne divny jmeno

:)

Reagovat
HOST*Amanatidis

Ioannis Amanatidis

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele