Ligue 1 - preview 12. kola: Zvítězí poprvé Lyon?

10.11.2023, 08:34, aktualizováno 12.11.2023, 08:25
Previews
Fabio Grosso se šrámy v obličeji, Lyon (© AFP)

Lyon čeká na první výhru v lize už 10 zápasů a stále sedí na poslední příčce francouzské nejvyšší soutěže, v neděli ale přivítá jedenácté Rennes a určitě se to pokusí změnit. Předposlední Clermont si také dělá zálusk na další body. Před sebou má nyní patnáctý Lorient.

Lille OSC - Toulouse FC

neděle 15:00

Na severu Francie cítí, že svou aktuální pozici v tabulce, kdy po jedenácti kolech okupují pátou příčku, můžou ještě vylepšit. Ostatně prozatím čtrnácté TFC by se rádo také posunulo směrem vzhůru.

Čtvrtek 9 listopadu 2023 zůstane v klubové kronice zvýrazněný zlatým písmem, jelikož se na Stadium Municipal podařilo v rámci Evropské ligy přehrát Liverpoolu. Celý týden se nemluvilo prakticky o ničem jiném, než o odvetě zápasu, který na Anfield skončil porážkou 1:5. Po gólech Arona Dønnuma, Thijse Dallingy a Franka Magriho se zrodila výhra 3:2.

"Byl to šílené. Navíc jsme dali dvě branky, které nebyly uznané, což jenom dokládá epickou podstatu tohohle večera. Co k tomu víc říct? Bylo to neuvěřitelné. Klub i město si takovou oslavu zaslouží. Zároveň je to vzkaz, že jdeme po správné cestě a že když herní nápady přeneseme na hřiště, přinese to ovoce," nechal se slyšet kouč Carles Martinez Novell.

A Thijs Dallinga, jeden z hrdinů, dodává: "Jestliže dokážeme porazit tým jako je Liverpool, tak rozhodně získáme sebevědomí potřebné k tomu, abychom postoupili do jarní fáze soutěže. Jenom musíme hrát se stejným zaujetím i proti ostatním týmům." Je otázka, jestli nadšení zafunguje i proti Lille, neboť bývalý klub Davida Rozehnala rovněž účinkuje v evropských pohárech.

V rámci Evropské konferenční ligy si v týdnu dojel pro remízu 1:1 do Bratislavy. "S tímhle výsledkem rozhodně nemůžu být spokojený. Byl to těžký duel, ale myslím, že jsme byli lepší. Dali jsme první gól, ale nedokázali jsme svoji převahu přetavit ve vítězství. Skórovat umíme, ale často se stává, že když se ujmeme vedení, začneme riskovat," hodnotil partii hranou na Národným futbalovém stadiónu Paulo Fonseca, který věří, že se v Ligue 1 proti Toulouse podaří opanovat čtvrté vzájemné klání v řadě.

Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Chevalier - Tiago Santos, Yoro, Alexsandro Ribeiro, Ismaily - Bentaleb, André - Zhegrova, Ang. Gomes, Ivan Cavaleiro - J. David

Toulouse FC - pravděpodobná sestava:
Restes - Desler, Logan Costa, Nicolaisen, Mous. Diarra - Sierro, Spierings, Cásseres - Dönnum, Dallinga, César Gelabert

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.37 - 6.65

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

Clermont Foot - FC Lorient

neděle 15:00

Na jaře tohoto i v létě minulého roku tomu přesně tak bylo. S tím, že před nedělním kláním se jednou radovali Les Lanciers a podruhé Les Merlus. Oba celky přitom nepatří k největším adeptům na sestup.

Přeci jen svěřenci Pascala Gastiena zakončili sezonu 2022/2023 na senzačním osmém místě. Vstup do nové se jim příliš nevydařil, ačkoli po jedenácti kolech se řadí mezi jeden ze čtveřice mančaftů, který dokázal obrat o body obhájce titulu PSG. Jim samotným se zatím započítávají výsledky z deseti duelů, neboť ten s MHSC byl po zranění brankáře Moryho Diawa nedohrán a bude se opakovat 29 listopadu.

V regionu Auvergne-Rhône-Alpes to vlastně docela uvítali, protože v první minutě nastaveného času prohrávali 2:4. Současně platí, že sedm vstřelených branek představuje nejnižší číslo ze všech osmnácti účastníku francouzské nejvyšší soutěže. Přitom takový Muhammed-Cham Saračević se do šancí dokáže dostat. Jenom s tím proměňováním to není dobré. V aktuálním ročníku přesto zůstává jediným hráčem svého klubu, který dokázal trefit prostor za zády soupeřova gólmana více, než v jediném případě.

Na opačném pólu se střelecky zatím nejvíce daří dvěma třígólovým fotbalistům, totiž Romainu Faivremu a Elimu Junioru Kroupimu, jenž si v sedmnácti letech počíná velmi zkušeně. Jeho Lorient má na kontě už patnáct branek, což aktuálně představuje šestou nejlepší bilanci v Ligue 1, ač v předchozích dvou partiích nikdo neskóroval. Jenom ta obrana nefunguje podle představ.

Dvacet inkasovaných gólů je naopak spolu s Nantes nejhorší číslo. Regis Le Bris navíc musí řešit početné absence. S dlouhodobějším zraněním se potýkají Ayman Kari, Aiyegun Tosin, Loris Mouyokolo a Dembo Sylla, zatímco opory Benjamin Mendy, Bamba Dieng a Quentin Boisgard by měli být k dispozici po reprezentační přestávce.

Clermont Foot - pravděpodobná sestava:
M. Diaw - Seidu, Pelmard, Caufriez - C. O. Konaté, J. Gastien, Gonalons, Neto Borges - Cham, Allevinah - Nicholson

FC Lorient - pravděpodobná sestava:
Mvogo - For. Mendy, Talbi, I. Touré, Yongwa - L. Abergel, Makengo - Faivre, Ponceau, Mvuka - Kroupi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.25 - 3.73

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Metz - FC Nantes

neděle 15:00

Oba kluby dělí v tabulce osm příček, avšak pouhopouhé čtyři body, jelikož Ligue 1 je i letos tradičně vyrovnaná. Jednoznačný favorit tohoto utkání 12 kola se tedy nehledá snadno.

Les Grenats čekají na tříbodový zisk už šest zápasů. Před týdnem se podařilo hrát remízu s Lyonem, která by ve kterékoli jiné sezoně představovala skvělý výsledek, jenže v té aktuální se rovná spíše dvoubodové ztrátě, jelikož Les Gones nadále tlí na samém chvostu tabulky a zůstávají posledním účastníkem francouzské nejvyšší soutěže, který dále čeká na první vítězství.

Tým, který vede László Bölöni, zatím zvládnul "urvat" dvě, což stačí na barážovou pozici. V domácím prostředí však spíše strádá, což dokazuje fakt, že v předchozích třech kláních hraných na Stade Municipal Saint-Symphorien se nikomu nepovedlo skórovat. Proto se vedení pokouší o návrat Georgese Mikautadzeho z Ajaxu, kam byl prodán za 16 milionů eur, avšak klubu z Lotrinka odváděl cenné služby.

Zrovna jako Mostafa Mohamed v probíhajícím ročníku. Egyptský forvard skóroval zatím pětkrát, ačkoli poslední zásah se datuje do září, neboť potom kvůli zranění dvakrát chyběl. Ani Pierre Aristouy, jeho současný nadřízený, dosud nedokázal týmu vtisknout jasnou tvář, takže není divu, že na jednu stranu lze podat výborný výkon a zaslouženě vyhrát proti Montpellieru, jenže hned za týden zaznamenat čtyřgólový příděl od v té době se teprve probouzejícího Lens.

Stabilně kvalitní výkony podává také druhý útočník Moses Simon. Ten, jak se zdá, si po odchodu Randala Kolo Muaniho už zvyknul na nového parťáka a v jedenácti kolech stihnul dva góly a čtyři asistence. V základní sestavě tedy pochopitelně nemůže chybět. Na rozdíl od Douglase Augusta a Fabiena Centonzeho, kteří doléčují zranění.

FC Metz - pravděpodobná sestava:
Oukidja - Colin, Hérelle, I. Traoré, Udol - L. Camara, Jean-Jacques - Van Den Kerkhof, Jallow, Asoro - Elisor

FC Nantes - pravděpodobná sestava:
Lafont - Castelletto, Cömert, Pallois - Pierre-Gabriel, Pedro Chirivella, Moutoussamy, Merlin - Mollet, Simon - Ganago

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.24 - 3.26 - 2.44

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Olympique Lyon

neděle 17:05

Posledním týmem v Ligue 1, kterému svítí na kontě výher nula, je trápící se Lyon. Ten má na svém kontě pouhé čtyři body, a pokud opravdu nezačne sbírat dobré výsledky a nedostane se na stabilní úroveň, možná že se do konce kalendářního roku ze sestupového pásma nevymaní. Při nedělním odpoledni zavítá na půdu Rennes, jemuž se také v posledních týdnech nedaří.

Alespoň se každopádně bretaňský soubor naladil na tohle střetnutí pozitivním výkonem na evropské scéně. V Evropské lize totiž urval důležitou výhru nad Panathinaikosem, a aktuálně tak okupuje vedoucí pozici v tabulce skupiny F. Jestliže však pohárová Evropa přináší Rennes radost, pak dění na francouzské scéně příliš ne. V současné chvíli se totiž drží jen v mdlém středu tabulky, což je pro ambiciózní celek z Roazhon Parku neakceptovatelné umístění.

Dlouhodobě totiž chce usilovat o příčky zaručující postup alespoň do Konferenční ligy pro příští ročník. Pokud by nicméně pokračoval v podobném trendu jako v uplynulých čtyřech ligových kolech, během nichž urval na své konto jediný bod, stěží takový cíl bude moci v budoucích týdnech plnit. "Varuji všechny, nejen své hráče. Nepřišel jsem do Rennes kvůli tomu, abych tu hrál o 10. místo a získával vavříny, když vyhrajeme jeden zápas. Ale hlavně kvůli ambicím, které máme,” uvedl vždy prostořeký domácí kouč Bruno Génésio. "Musíme být takoví, jací jsme byli proti Panathinaikosu. Musíme si to všechno uvědomit. A nejenom hráči, ale celý klub!"

Čtyři remízy, šest porážek, taková je dosavadní mizerná bilance Les Gones. Asi jen ti největší škarohlídi mohli očekávat, že jeden z nejúspěšnějších výběrů Francie za posledních několik let bude letos, zatím a v uvozovkách, bojovat o záchranu. "Výsledky momentálně nemáme. Potřebujeme získávat body, abychom se posunuli v tabulce nahoru, a to bez ohledu na naše soupeře. Chceme prostě jen bodovat,” vyzýval lyonský stratég Fabio Grosso. "Potřebujeme být dobří po individuální i kolektivní stránce. To, co jsme dosud ukázali, dost dobré není."

Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
S. Mandanda - G. Doué, Wooh, Theate, Truffert - Blas, Bourigeaud, Matič, Le Fée - Kalimuendo, Terrier

Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Anthony Lopes - Diomandé, Lovren, O'Brien - Kumbedi, Caqueret, Alvero, Tolisso, Tagliafico - Lacazette, Nuamah

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 4.08 - 4.66

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

RC Lens - Olympique Marseille

neděle 20:45

Že byli oba soupeři před startem víkendového programu přímými sousedy a že získali na své konto shodný počet bodů, není vlastně v kontextu ambicí obou celků nijak překvapivá zpráva. Problémem pro Lens i Marseille je však ta skutečnost, že jejich současné postavení ve středu tabulky prostě neodpovídá jejich dlouhodobým cílům. Vzájemný mač by měl být vyrovnaný.

Dost podobně si mimochodem oba protivníci vedli i po stránce vstřelených a inkasovaných gólů. Vsítili jich dvanáct, Lens jich pak obdrželo o jednu více než Marseille. Je ovšem třeba připomenout, že Olympique má k dobru ještě zápas s Lyonem, který se bude konat zkraje prosince. Nečekané řádění fanoušků, kteří napadli ještě před startem souboje s OL autobus s hráči hostující ekipy, musel být z původního termínu odložený.

Oba účastníci pohárové Evropy si před pár dny vedli odlišně. Zatímco domácí nestačili venku těsně na PSV, hosté si poradili v Aténách. Franck Haise, lodivod Les Sang et Or, si po zápase v Eindhovenu postěžoval na rozhodčí, nic platné mu to ale nebylo. Teď je potřeba mužstvo připravit před reprezentační pauzou na prestižní mač v Ligue 1. "Dostáváme málo branek, lépe řečeno stále méně a méně. A to znamená, že se po našem těžkém začátku sezóny začíná situace ubírat tím správným směrem," těšilo už minulý týden šéfa lavičky Lens.

Nároční příznivci OM byli před týdnem nespokojení s tím, že Les Phocéens pouze remizovali s Lille. A hlavně forvard Pierre-Emerick Aubameyang prožíval nepříjemné chvilky, slyšel totiž nekompomisní pískot z tribun na svou osobu. Marseille mimochodem proti LOSC neskórovala. "Chápu frustraci fanoušků. Ale jsem také ten, co nyní svého útočníka podpoří. Vždy budu bránit své hráče, nejen Aubameyanga. Fandové ho vypískali, když odcházel ze hřiště, ale vlastně také celý tým a mě. Nebyli šťastní a my to tak musíme brát," uvedl marseillský stratég Gennaro Gattuso. "Nemůžeme se ale jen tak vzdát pouze proto, že na nás pískají. Fandové mají vždy pravdu, zaplatili si holt vstupenky. A pokud si neváží toho, co děláme, musíme to jenom přijmout."

RC Lens - pravděpodobná sestava:
B. Samba - Gradit, Danso, Medina - Aguilar, N. Mendy, A. Diouf, Machado - Sotoca, Wahi, Fulgini

Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Pau López - Clauss, C. Mbemba, Balerdi, Renan Lodi - Kondogbia, Veretout - I. Sarr, Harit, J. Correa - Vítinha

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.28 - 3.58 - 3.23

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Stade Reims - Paris Saint-Germain

sobota 17:00

Po sérii pěti vítězství v řadě, včetně toho na poli Ligy mistrů, PSG v úterý zapsalo nezdar. Ten vlastně jen poukázal na fakt, že nově tvořené mužstvo pod vedením kouče Luise Enriqueho se ještě má co učit. Před reprezentační přestávkou úřadující mistr Ligue 1 vyzve venku Remeš a souboj by to neměl být v žádném případě snadný. Domácí jsou totiž ve velmi slušné formě.

Po předchozích dvou výhrách nad dvěma bretaňskými soupeři, tedy Lorientem a Nantes, se parta trenéra Willa Stilla vyhoupla na čtvrté místo tabulky. Za PSG přitom zaostává jen o čtyři body, na vedoucí pozici pak před zahájením tohoto kola ztrácela pět. "Remeš je agresivním týmem, který produkuje dobrý fotbal. Ale my jsme na zápas připraveni,” ujišťoval fanoušky hostující stratég. "Víme, že to nebude jednoduché. Náš soupeř má dobrou představu o tom, jak chce hrát, a dobře se díky tomu prosazuje. Bude to těžké utkání, budeme se muset mít na pozoru od samého začátku," dodával.

V minulých týdnech se hodně propíralo v PSG jméno záložníka Warrena Zaïreho-Emeryho. Na jeho výkony se snášela slova chvály, na reprezentační úrovni pak dokonce povýšil do kapitánské role jednadvacítky. A teď si dokonce vysloužil pozvánku do áčkového nároďáku Francie. V 17 letech se tak může stát nejmladším debutantem Les Bleus od roku 1914, pokud nastoupí do duelu proti Gibraltaru nebo Řecku.

Chybět v sestavě by neměl ani na půdě Remeše, podobně jako před pár dny proti AC Milán v Lize mistrů. Pařížané se mohou dostat do čela tabulky v případě svého úspěchu, musejí však doufat, že už konečně zaváhá v pátek dosud vedoucí Nice. "V sobotu se utkáme s Paříží a pokusíme se jí působit problémy především tím, že ji donutíme k tomu, co nutně na hřišti nechce dělat,” taktizoval Still. "Snažíme se jít správným směrem a mít tu takové prostředí, které umožní každému být produktivní a podávat dobré výkony. Už nechceme být jen tím klubem Ligue 1, který skončí na 13. nebo 14. místě a v březnu má jistou záchranu,” nastínil, že Remeš už chce mít vyšší ambice než dosud.

Stade Reims - pravděpodobná sestava:
Y. Diouf - Foket, Agbadou, Okumu, Abdelhamid, De Smet - Munetsi, Matusiwa, Richardson - Ito, O. Diakité

Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Mukiele, Marquinhos, Škriniar, L. Hernández - O. Dembélé, Ugarte, Zaïre-Emery, Lee - Goncalo Ramos, K. Mbappé

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.06 - 4.41 - 1.65

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Le Havre AC - AS Monaco

sobota 21:00

Monaco v loňské sezóně prožilo velké zklamání, nedokázalo se totiž probojovat na příčky, jež by ho posunuly do pohárové Evropy. Letos každopádně jasně naznačuje, že sjednat nápravu v tomto ohledu je pro něj jasnou prioritou. Po jedenácti odehraných kolech okupovalo solidní třetí pozici a určitě o ni nemíní přijít před reprezentační pauzou na půdě nováčka z Le Havru.

Pro svěřence trenéra Luky Elsnera je hlavním cílem zachránit se v Ligue 1 a zatím si mohou za jeho plnění gratulovat. Ne však nijak pompézně, pořád je do konce sezóny spousta měsíců, na všechny čeká ještě hodně práce. Situace v tabulce je navíc tak napjatá, že při jejím bližším průzkumu zjistíme minimální bodový odstup od šesté po šestnáctou pozici. Konkrétně je mezera mezi všemi v tomto polštáři vyplněna pouhými pěti body.

Na druhou stranu sedmé místo po jedenácti odehraných utkáních je pro Le Havre minimálně dobrým příslibem do budoucna. Domácí aktuálně neprohráli třikrát v řadě, před týdnem venku skolili Toulouse. "Náš soupeř má velmi solidní tým. Od začátku ročníku prohrál jen třikrát,” uvědomoval si hostující stratég Adi Hütter, že jeho mužstvo zřejmě nečeká v Normandii jednoduchá pořízená. "Velmi silný je především v přechodech směrem dopředu. A pozor si musíme dát na monackého odchovance z útoku Nabila Aliouiho,” varoval.

Hosté naposledy porazili před vlastními fanoušky Brest. V předchozích pěti střetech zapsali jediný nezdar, a to v Lille, ve všech dalších případech na každý pád zvítězili. A obecně jsou, podobně jako jejich nynější sok, v dobré pohodě. "I když to opět nebyl náš nejlepší výkon, s výsledkem jsem byl spokojený. Hlavně proto, že jsme zápas vyhráli bez inkasovaného gólu,” těšilo Hüttera po minulém skalpu bretaňského konkurenta.

Le Havre AC - pravděpodobná sestava:
Desmas - Salmier, A. Sangante, G. Lloris - Négo, Kuzjajev, A. Touré, Casimir - Grandsir, Bayo, N. Alioui

AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Köhn - Singo, Maripán, Magassa - K. Diatta, Yous. Fofana, Zakaria, Jakobs - Minamino, Ben Yedder, Golovin

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.76 - 4.07 - 1.75

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - OGC Nice

pátek 21:00

Jedenáct kol, žádná porážka, první místo. Nice si v podstatě takový start do sezóny ani samo nepředstavovalo, v pátek přitom může své vedení v tabulce pojistit. Do cesty se mu postaví Montpellier, který se nachází jen těsně nad barážovou příčkou a potřeboval by se přece dostat pořadím trochu nahoru. Z loňska každopádně nemá MHSC na svého soka dobré vzpomínky.

V lednu tohoto roku Les Aiglons spráskali Montpellier před vlastními fanoušky šesti góly, v květnu pak vyhráli na jeho půdě těsně o gól. Domácí tak mají tomuto protivníkovi co oplácet, akorát že zrovna nyní se nebude jednat o rozhodně jednoduchou vendetu. Svěřenci kouče Francesca Farioliho jako jediní z celého pelotonu Ligue 1 vždy bodovali, aktuálně mají na svém kontě čtyři vítězství v řadě.

Co Nice bezpochyby funguje, to je obranná práce. Už šestkrát v řadě udrželo čisté konto, naposledy se do jeho sítě trefilo PSG v půlce září. "Když jsem sem dorazil se svým trenérským štábem na začátku ročníku, měli jsme k dispozici tým, který byl po defenzivní stránce dobře připravený. Věděl jsem, že snaha hlavně neinkasovat je opravdu v jeho DNA. Dostáváme ovšem tak málo gólů především proto, že jsme tvrdě pracovali na všem možném,” uvedl hostující stratég.

Montpellier před týdnem moc odporu v Parku princů nekladl, pařížská ekipa si dokrážela k pohodlnému skalpu. Pro tento duel mu bude chybět suspendovaný Boubakar Kouyaté a zranění Issiaga Sylla, Arnaud Nordin a Léo Leroy. I hosté budou bez čtyř hráčů, vykartovaní jsou totiž Youssouf Ndayishimiye a Youcef Atal, přičemž hrát nebudou ani zdravotně indisponovaní Alexis Claude-Maurice a Alexis Beka Beka.

Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Lecomte - F. Sacko, Omeragic, Estéve, Sainte-Luce - Chotard, Ferri - Mousa Tamari, Savanier, Fayad - Adams

OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Bulka - Rosario, Todibo, Dante, Bard - Sanson, Boudaoui, K. Thuram - Laborde, Moffi, Boga

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.66 - 3.40 - 2.18

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
OGC Nice
11
7
4
0
13 : 4
25
2
Paris Saint-Germain
11
7
3
1
26 : 9
24
3
AS Monaco
11
7
2
2
25 : 14
23
4
Stade Reims
11
6
2
3
17 : 12
20
5
Lille OSC
11
5
4
2
14 : 10
19
6
Stade Brestois
11
4
3
4
11 : 13
15
7
Le Havre AC
11
3
5
3
12 : 13
14
8
FC Nantes
11
4
2
5
16 : 20
14
9
Olympique Marseille
10
3
4
3
12 : 12
13
10
RC Lens
11
3
4
4
12 : 13
13
11
Stade Rennes
11
2
6
3
16 : 15
12
12
Racing Strasbourg
11
3
3
5
9 : 15
12
13
Montpellier HSC
10
3
3
4
15 : 14
11
14
Toulouse FC
11
2
5
4
12 : 15
11
15
FC Lorient
11
2
5
4
15 : 20
11
16
FC Metz
11
2
4
5
9 : 17
10
17
Clermont Foot
10
1
3
6
7 : 14
6
18
Olympique Lyon
10
0
4
6
8 : 19
4

Zbývající zápasy

07.12. 20:30
Stade Brestois - Racing Strasbourg

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak tady si Rennes zastřílí...sice se jím letos moc nedaří, protože dělají zbytečný remízy, ale dnes čekám třeba 3:1.

Reagovat
Zemun

Nené som vsadil na Lyon,podruhy krát,teraz ma nesklamu

Reagovat
Seydou Doumbia

ani proti 10 nevyhrajou 0:0

Reagovat
Zemun

Tak skoro ti to vyslo Takže konecne,teraz sa zameriam na Unión Berlin

Reagovat
Langi

na celém Unionu je naprosto nejlepší faktor Tousart...odešel tehdá z Lyonu do horší Herthy, se kterou loni spadl, aby následně podepsal u městského rivala, se kterým může spadnout letos

Reagovat
Zemun

Ide za svojim cieľom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele