Ligue 1 - preview 4. kola: Do akce jde 10 týmů

13.09., 08:25, aktualizováno 15.09., 08:25
Previews
Parc Olympique Lyonnais (© AFP)

Hned pět zápasů si pro diváky v neděli přichystala francouzská Ligue 1. Jako první od 15:00 rozehrají své utkání Rennes s Montpellierem, večer ho pak zakončí souboj Lens s Lyonem.

Stade Rennes - Montpellier HSC

neděle 15:00

Nedělní program Ligue 1 odstartuje duelem mezi Rennes a Montpellierem. Oba kluby si asi představovaly lepší start do této sezóny, zatímco domácí jednou vyhráli a pak dvakrát padli, hosté vydolovali ze tří dosavadních kol jediný bod. Především týmu MHSC se na červených příčkách určitě nedýchá lehce a potřeboval by se co nejrychleji vymanit z pásma sestupu.

Bretaňský celek v uplynulé sezóně neprožil nejslavnější pasáž své historie. Ambiciózní klub skončil v nicneříkajícím středu tabulky, netýkají se ho tak letos evropské poháry a v letošním ročníku by se rád vrátil právě na ty pozice, jež by ho tam navrátily. Zatím ovšem své cíle nenaplňuje, po domácím skalpu Lyonu nestačil venku ani na Štrasburk, ani na Remeš. Nynější tři získané body jsou pro svěřence trenéra Juliena Stéphana zkrátka málo.

Také hostující lodivod Michel Der Zakarian měl během reprezentační přestávky o čem přemýšlet. Nedávno francouzský sportovní deník L'Équipe spekuloval o budoucnosti arménského trenéra, jemuž se nemá líbit dlouhodobý postoj funkcionářů La Paillade. Ti totiž kvůli finanční situaci musejí šetřit, proto během letního přestupového okna prakticky mlčeli. Montpellier prostě není v záviděníhodném postavení, obzvláště včetně současného šéfa lavičky.

Laurent Nicollin, prezident mistra Ligue 1 z roku 2012, jaksi doufá, že se domeček z karet nerozpadne. Je ale postavený na hodně slabých základech. "Montpellier žije ze dne na den, vyhýbá se prognózám do budoucna. Der Zakarian se snaží odvést práci, která je sice dobře placená, ale těžko říct, jestli to stačí,” stálo mimo jiné ve stati renomovaného listu. "Budoucnost kouče by mohla mít souvislost s tím, zda se po sportovní stránce něco zlepší.”

Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
S. Mandanda - Hateboer, Wooh, Seidu - Assignon, Matusiwa, G. Kamara, Truffert - Blas, Gouiri, Grönbaek

Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Lecomte - E. Tchato, Omeragic, Sagnan, F. Sacko - Nzingoula, Fayad - Nordin, Savanier, T. Coulibaly - Adams

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 5.25 - 6.88

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Racing Strasbourg - Angers SCO

neděle 17:00

Čtyři získané body ze tří dosavadních ligových zápasů není pro Štrasburk špatná bilance, ani před reprezentační pauzou si přitom nepočínal v Lyonu nijak špatně, byť v přestřelce nakonec padl. Teď doma uvítá celek, který si od startu sezóny jako jediný z celého pelotonu Ligue 1 nezapsal na svoje konto jediný bod. Angers má jakožto nováček bezpochyby co napravovat.

Jediná vstřelená branka a sedm inkasovaných, taková je současná bilance mužstva trenéra Alexandreho Dujeuxe, pro něhož je po návratu mezi elitu jasnou prioritou záchrana. Panika v takto brzké fázi ročníku určitě není na místě, přece si však v Pays de la Loire představovali lepší výsledky. Hlavně poslední třígólová porážka na domácím hřišti s Nice byla něčím, co Les Scoïstes z dlouhodobého hlediska nechtějí vidět.

Alsasko se kožná děsilo, a možná stále děsí, jak si Le Racing povede pod vedením nového kouče Liama Roseniora. Nepříliš známý Angličan, který do svého příchodu k řadám Štrasburku sbíral zkušenosti výhradně na Ostrovech, ale dokazuje, že by tohle spojení mohlo fungovat. Co je dobře vidět na první pohled, to jsou aktiva v držení míče. Domácí jsou ve francouzské nejvyšší soutěži v této statistice pátí nejlepší s vykázaným číslem 56,3 procenta. V loňské sezóně to bylo jen 44,3 procenta. "Vždy je obtížnější vyhrávat, když míč soupeřům rozdáváte,” povídal před nedělním kláním čtyřicetiletý rodák z Wandsworthu. "V utkání s Lyonem to bylo v určitých pasážích jasně vidět. Je prostě mnohem jednodušší, když presovat nemusíte.”

Racing Strasbourg - pravděpodobná sestava:
Dj. Petrovič - G. Doué, S. Sow, A. Sylla, Diego Moreira - Andrey Santos, Doukouré - Bakwa, H. Diarra, Nanasi - Emegha

Angers SCO - pravděpodobná sestava:
Yah. Fofana - Arcus, Biumla, Lefort, Ekomié - Belkebla, Aholou - Allevinah, Abdelli, El Melali - B. Dieng

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.11 - 5.56

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Toulouse FC - Le Havre AC

neděle 17:00

Toulouse na první ligovou výhru stále čeká. Po třech kolech získalo dva body, před reprezentační pauzou nestačilo doma na Marseille, a rozhodně se tak bude chtít svým fanouškům revanšovat v duelu s Le Havrem. Hosté naopak vstoupili do nového ročníku velmi solidně, po porážce s PSG přemohli venku St. Étienne a zvítězili nad Auxerre, takže do regionu Okcitánie cestují sebevědomí.

Před pár dny došlo u výběru Fialek k důležité události. Španělský stratég Carles Martínez Novell, přestože se svým týmem aktuálně okupuje barážovou šestnáctou pozici v tabulce, podepsal s Toulouse nový kontrakt, jehož délka upřesněna nebyla. Smlouvy si vysloužili i jeho pobočníci Pol García a Jordan Galtier. "Chtělo to čas, ale jsme velmi spokojeni,” těšilo prezidenta klubu Damiena Comolliho. "Dostali jsme Carlese a jeho asistenty do nelehké situace. Sestavení herního plánu se jim však povedlo bravurním způsobem. Dosáhli jsme na takovou úroveň, na které bychom bez nich nebyli,” osvětloval.

Tříbodový výsledek by výběr Le Téfécé měl uzmout co možná nejrychleji, pokud tedy sám sebe nechce dostávat pod větší tlak. Jenže zrovna na Le Havre nenaráží v ideální době. Celek z Normandie zatím ukázal, že bezpochyby nechce mít takové starosti se záchranou jako v minulé sezoně, a podniká ke splnění svého hlavní cíle potřebné kroky už od samého startu. Svěřenci kouře Didiera Digarda v každém z posledních třech duelů skórovali, po sobotním programu byli v Ligue 1 průběžně šestí.

Toulouse FC - pravděpodobná sestava:
Restes - Cresswell, Nicolaisen, McKenzie - D. Sidibé, Cásseres, Sierro, Dönnum - Aboukhlal, King, Y. Gboho

Le Havre AC - pravděpodobná sestava:
Desmas - Nego, A. Sangante, Salmier, G. Lloris, Opéri - A. Touré, R. Ndiaye, Targhalline, Kechta - Casimir

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.49 - 4.49

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

FC Nantes - Stade Reims

neděle 17:00

Nantes je v dosavadním průběhu tím celkem, který v Ligue 1 asi nejvíce nepřekvapil. Sedm bodů z možných devíti vydoloval v úvodních třech kolech a velmi rád by na svoje výsledky navázal i v klání s Remeší. Ani ta si ovšem dosud nepočínala vyloženě špatně, po porážce s Lille uhrála remízu v Marseille a pak si vyšlápla na Rennes. Těžký los zvládla velmi slušně.

Luka Elsner jakožto nový kouč mužstva z Marne neměl v uplynulých týdnech jednoduchou pozici. Musel se od svého příchodu rychle rozkoukat, zavést na hřiště nové pořádky a etablovat do systému také některé nové posily. Při pohledu na prvotní rivaly je třeba říci, že to mohlo dopadnout daleko hůře. Les rouges et blancs vyzvali ambiciózní konkurenty, vyloženě za kratší konec, jak se očekávalo, ale rozhodně netahali.

Kanárci se utkali s protivníky, kteří byli na papíře těmi slabšími, pokud tedy srovnáme ty, jaké měla Remeš. Tahle skutečnost však nic nemění na tom, že aktuálně je v kabině Nantes dobrá nálada. Pozitivní atmosféra by přitom mohla přinést i budoucí skalpy slavnějších soků. "Po mezinárodní pauze vždy vstupujete do neznáma,” říkal domácí stratég Antoine Kombouaré. "Chceme-li prožít solidní ročník, musíme být dobří doma, sbírat pravidelně body a děsit naše soupeře. Teď nás čeká od začátku ten nejtěžší vůbec. Má impozantní tým," chválil.

FC Nantes - pravděpodobná sestava:
Lafont - Coco, Castelletto, Pallois, Duverne - Pedro Chirivella, Lepenant, Kadewere - S. Thomas, Abline, Simon

Stade Reims - pravděpodobná sestava:
Y. Diouf - Aurélio Buta, Okumu, Agbadou, Sangui - Munetsi, Atangana Edoa, Teuma - Ito, O. Diakité, Nakamura

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.25 - 3.15

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

RC Lens - Olympique Lyon

neděle 20:45

Asi se čekalo, že Lyon plynule naváže na spanilou jízdu z jarní části minulé sezóny, jenže dvě prohry ze tří dosavadních kol řadí ekipu Pierra Sageho do dolní poloviny tabulky Ligue 1. A to navíc měli Les Gones před reprezentační přestávkou štěstí, že nakonec měli silnější střelecký arzenál než sok ze Štrasburku. Teď hosty čeká další nepříjemná zkouška, pocestují totiž na sever Francie do Lens.

Les Sang et Or se v letošním ročníku určitě chtěli účastnit evropských pohárů, ostatně stejně jako jejich nynější protivník z Auvergne-Rhone-Alpes. Jenže důležitý dvojzápas v předkole Konferenční ligy nezvládli, a budou si tak muset vystačit pouze s francouzskou nejvyšší soutěží a Coupe de France. Na druhou stranu fanouškům Lens musejí výsledky z ligové scény dělat radost. Na úvod se konaly výhry v Angers a nad Brestem, následný bod z půdy Monaca se jako nějaký velký neúspěch brát nedá.

Domácí mužstvo si stále ještě zvyká na nové pořádky kouče Willa Stilla. Ten před sebou rozhodně nemá lehký úkol, jeho předchůdce Franck Haise mu nasadil vysokou laťku. "Vždy jsem říkal, že pokud existuje tým, který bych nikdy neodmítl, pak je to Lens. Dostal jsem nabídku a o tři dny později jsme se dohodli,” povídal stále teprve jednatřicetiletý rodák z Belgie s anglickými kořeny v rozhovoru pro sportovní web The Athletic. "Všichni mě tehdy posílali do Anglie, ale nic nebylo rozhodnuto. Vždycky jsem říkal, že se tam chci vrátit, protože jsem Angličan, mám tam svůj dům a bydlí tam moje přítelkyně. Neřekl jsem však kdy. Sportovní projekt je pro mě mnohem důležitější, v tomhle ohledu chci o své kariéře přemýšlet sobecky.”

Olympique bezpochyby nepodstoupil od startu ročníku jednoduchý los. Přece si však tenhle francouzský velikán představoval větší bodový zisk. "Nyní je pro nás důležité potvrdit vítězství nad Štrasburkem v Lens. A to je velká výzva,” říkal na tiskové konferenci lyonský šéf lavičky. "Měsíc září nám poslouží pro to, abychom zjistili, zda si půjdeme za našimi cíli. Postupně chceme být stále ambicióznější,” dodal.

RC Lens - pravděpodobná sestava:
Samba - Gradit, Chusanov, Medina - Frankowski, Thomasson, A. Diouf, Machado - Sotoca, David Pereira da Costa, W. Saïd

Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Lucas Perri - Clinton Mata, Čaleta-Car, Niakhaté - Maitland-Niles, Caqueret, Matič, Tagliafico - Orban, Lacazette, Mal. Fofana

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 4.10 - 4.29

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - OGC Nice

sobota 17:00

Marseille vykročila za návratem do evropských pohárů, jichž se letos neúčastní, docela slušně a ze tří dosavadních zápasů vydolovala sedm bodů. Doposud absolvovala jeden domácí zápas a ztratila dva body s Remeší, nyní by se svým fandům na Stade Vélodrome chtěla revanšovat výhrou. Na její půjdu totiž dorazí Nice, odvěký rival znedaleka, k Derby de la Mediterranée.

Po třech odehraných kolech se na čele tabulky usadilo PSG, které jako jediné zatím neztratilo. Hned za něj se každopádně zařadil právě výběr OM a taková skutečnost musí náročné příznivce jihofrancouzského celku bezpochyby těšit. Domácí stratég Roberto De Zerbi si připsal solidní start do nového ročníku a do svého nového angažmá, jakkoli se srpnová remíza s Les rouges et blancs určitě nejevila jako ten nejideálnější výsledek.

Jestli někdo zanechal u De Zerbiho pozitivní dojem, pak bezpochyby Geoffrey Kondogbia. Původně se zdálo, že tenhle záložník bude v létě udán na jinou adresu, avšak marseillský lodivod změnil názor. Kondogbia zůstal. A dle De Zerbiho slov je zřejmé, že hráč bude figurovat v budoucích klubových plánech. "On byl to nejkrásnější, co jsem v Marseille viděl,” povídal až s básnickou rétorikou italský kouč směrem k reprezentantovi Středoafrické republiky. "Rád přehodnocuji svoje stanoviska. Někdy, my trenéři, máme nápady, ale stejně se neposouváme dál. Původně jsem s Kondogbiou nepočítal. Pak jsem s ním však mluvil po telefonu a měl jsem z toho dobré pocity,” dodal.

Také v Nice se postupně srovnávají s pořádky nového šéfa lavičky. Franck Haise na každý pád neměl tak solidní začátek jako jeho protikolega na opačné straně. Až těsně před reprezentační přestávkou se Les Aiglons zadařilo a venku čtyřmi brankami smetli nováčka z Angers. "I když v Marseille podnikli několik rošád ve vedení klubu, v kádru nebo na trenérském postu, začíná být náš soupeř velmi efektivní,” všímal si hostující kouč. "My máme jediný cíl, a to vytvořit takový tým, který se bude posouvat vpřed, bude mít energii a bude utvářet svou tvář na základě určitých emocí.”

Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Rulli - Murillo, Cornelius, Brassier, Pol Lirola - Kondogbia, Höjbjerg - Greenwood, Harit, Luis Henrique - Maupay

OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Bulka - Mohamed Abdelmonem, Ndayishimiye, Dante - Clauss, Rosario, Ndombélé, Bard - Cho, E. Guessand, Boga

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.66 - 4.41

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - AS Monaco

sobota 19:00

Sedm bodů ze tří duelů, jediná inkasovaná branka. Taková je dosavadní bilance Monaca na začátku nového ročníku Ligue 1. Potvrdit dobrou formu rozhodně míní v Auxerre, kde bude plnit roli favorita. Celek z Burgundska si zatím připsal jedno vítězství, a to hned na samý úvod proti Nice, teď se tak bude snažit napravit dvě poslední porážky v Nantes a Le Havru.

Oba týmy mají diametrálně odlišné cíle. Zatímco pro domácí je prvořadá záchrana na nejvyšší úrovni, pro hosty dlouhodobý boj o před příčky. Pro svěřence kouče Christopheho Pélissiera by byl jakýkoli bodový zisk z tohoto utkání zajisté úspěchem, i remíza by jim zřejmě pomohla udržet se po tomto víkendu nad pásmem sestupu. Když na ASM narazili v předminulé sezóně, v obou zápasech padlo pět branek. Pokaždé ale tři z nich zaznamenal právě knížecí celek.

Ten po vítězstvích nad St. Étienne a v Lyonu a remíze s Lens nehodlá zaváhat. Pokud se znovu hodlá probojovat na příčky zaručující Ligu mistrů, takové protivníky, jakým je třeba ten aktuální, prostě musí z dlouhodobého hlediska porážet. "Auxerre už jednou vyhrálo, další dva jeho neúspěchy byly ovlivněny červenou kartou,” varoval před jakýmkoli podceněním hostující lodivod Adi Hütter. "Obzvláště budeme muset eliminovat Thea Baira. Je to vysoký útočník, který své spoluhráče a obecně celý klub převyšuje. Připomínám, že náš soupeř vyprodukoval nejvíce centrů.”

Právě kanadský forvard vynechal zářijový reprezentační sraz a nenastoupil do přátelských duelů s USA a Mexikem, teď už je každopádně zdravý a očekává se, že vyrukuje do základu AJA. Domácím jinak chybí suspendovaný Ki-Jana Hoever, na marodce se pak nacházejí Saad Agouzoul, Gideon Mensah, Ange-Loïc N'Gatta, Nathan Buayi-Kiala a Lasso Coulibaly. Monaco nemůže využít služeb tří zraněných hráčů, mimo hru jsou brankář Radosław Majecki a také hráči do pole Mamadou Coulibaly a Edan Diop.

AJ Auxerre - pravděpodobná sestava:
Léon - Joly, Jubal, Diomandé, Osho, Akpa - Raveloson, H. Traoré, E. Owusu - Onaiwu, Bair

AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Köhn - Teze, Kehrer, Salisu, K. Ouattara - L. Camara, Zakaria - Akliouche, E. Ben Seghir, Golovin - Embolo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.51 - 4.04 - 1.79

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - Stade Brestois

sobota 21:00

V sobotu večer bude v Ligue 1 k vidění duel dvou účastníků Ligy mistrů. Zatímco v případě PSG je účast v milionářské soutěží běžnou součástí klubové historie, u Brestu tomu je právě naopak. Na tuhle frontu oba celky vstoupí už příští týden a potřebovaly by se zajisté správně naladit. Jakkoli v minulé sezóně oba dělily v tabulce jen dvě pozice, roli favorita plní domácí.

Pařížané si od startu tohoto ročníku počínali suverénně, jako jediní z celého elitního francouzského pelotonu neztratili ani bod. Dařilo se jim hlavně střelecky, ve třech duelech skórovali za devadesát minut minimálně třikrát, dohromady už zaznamenali třináct branek. "Stále pracujeme na tom, abychom našli správné principy a zavedli je. Ano, máme už tři výhry a je to pro nás zadostiučinění, ale pořád na všem tvrdě makáme,” uvedl před utkáním domácí stratég Luis Enrique.

Reprezentační přestávka přinesla Les Parisiens dvě nepříjemné zprávy. Zranění se totiž vrátili dva důležití hráči záložní řady, a to Warren Zaïre-Emery a Vitinha. Nepředpokládá se, že by španělský stratég riskoval zhoršení jejich zdravotního stavu nasazením do tohoto střetnutí. I nadále jsou jinak na marodce útočník Goncalo Ramos a také obránci Presnel Kimpembe a Lucas Hernandez. Hostům chybí trojice hráčů ve složení Bradley Locko, Romain Faivre a Pierre Lees-Melou.

PSG rozhodně nehodlá někomu přepouštět aktuální první příčku. Aby přitom k takové skutečnosti stoprocentně nedošlo, budou zapotřebí tři body. "Brest má dobře fungující tým, který se kvalifikoval do Ligy mistrů. Víme, že to bude složité klání, protože každý soupeř má svoje specifika,” povídal Luis Enrique. "Připravili jsme se na zápas podle toho, co proti nám Brest předvedl v minulé sezóně a co ukázal proti ostatním od srpna.”

Brest v úvodních dvou ligových kolech nepřesvědčil, debakl schytal od Marseille, následně nestačil venku na Lens. Pak si na každý pád s chutí zastřílel proti St. Étienne. A na Bretaňském poloostrově věří, že právě tenhle výsledek pomůže mužstvo odpíchnout se do stabilní zóny. "Budeme hrát proti jednomu z nejlepších mužstev vůbec,” uvědomoval si hostující kouč Éric Roy v rozhovoru pro francouzský deník Le Parisien. "Pokud budu mít možnost po zápase mluvit s Luisem Enriquem, možná ho požádám o radu kvůli Lize mistrů. Ani nevím, kolik tam odtrénoval utkání. A já jsem otevřený každému, kdo dobře poradí.”

Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Safonov - Hakimi, Pacho, Beraldo, Nuno Mendes - Joao Neves, Fabián Ruiz, D. Doué - Lee, Marco Asensio, Barcola

Stade Brestois - pravděpodobná sestava:
Bizot - Lala, Chardonnet, S. Coulibaly, Haïdara - Mah. Camara, E. Fernandes, Magnetti - Del Castillo, Ajorque, Sima

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 6.21 - 10.40

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Lille OSC

pátek 20:45

Lille čeká na podzim hodně náročný program a v tuto chvíli francouzskému klubu nepomáhá ani řada zranění. Ve čtvrtém kole na účastníka Ligy mistrů čeká na první pohled snadnější soupeř, a to nováček ze Saint-Étienne.

Lille prohrálo poslední dva soutěžní zápasy, i tak se kvalifikovalo do hlavní fáze milionářské soutěže a má za sebou solidní start do Ligue 1. Aktuálně ho ovšem trápí zdravotní problémy a během reprezentačního srazu na marodku přibyli další dva fotbalisté - brankář Hákon Haraldsson utrpěl únavovou zlomeninu nohy a chybět může až tři měsíce, minimálně šest týdnů navíc bude mimo hru Gala Mukau.

"Ztratili jsme další dva hráče a máme před sebou náročný program, takže na řadu přijde i rotace. Některé kluby odehrály jen tři zápasy, my už sedm a v kádru navíc máme reprezentanty," upozorňuje prezident Olivier Létang.

Haraldsson a Mukau nejsou jedinými marody v kabině hostujícího týmu, k dispozici nejsou ani Bakker, Bentaleb, Ismaily, Umtiti a Zedadka, stoprocentně fit není ani André Gomes a otazník se vznáší nad startem Jonathana Davida, který se později vrátil ze srazu národního týmu Kanady. Začátkem příštího týdne navíc Lille cestuje do Portugalska, kde ho čeká souboj s lisabonským Sportingem.

Domácí se vrátili do nejvyšší soutěže a start si určitě představovali jinak. Na úvod sice dokázali potrápit AS Monaco, následně ale doma nestačili na Le Havre a naposledy jim vůbec nevyšel zápas v Brestu (0:4). Proti Lille by ASSE rádo navázalo na poslední čtyři vzájemná měření sil, která skončila nerozhodně, k prvnímu bodu a vstřelenému gólu určitě nepomůže zraněný Anthony Briancon.

AS Saint-Étienne - pravděpodobná sestava:
Larsonneur - Appiah, Batubinsika, Abdelhamid, Cornud - Moueffek, Ekwah, Amougou - Davitašvili, Stassin, Cafaro

Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Chevalier - Meunier, B. Diakité, Alexsandro Ribeiro - Tiago Santos, André, Ang. Gomes, Gudmundsson - Žegrova, J. David, Cabella

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.35 - 3.77 - 1.73

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Paris Saint-Germain
3
3
0
0
13 : 2
9
2
Olympique Marseille
3
2
1
0
10 : 4
7
3
FC Nantes
3
2
1
0
5 : 1
7
4
AS Monaco
3
2
1
0
4 : 1
7
RC Lens
3
2
1
0
4 : 1
7
6
Lille OSC
3
2
0
1
5 : 3
6
7
Le Havre AC
3
2
0
1
6 : 5
6
8
OGC Nice
3
1
1
1
6 : 4
4
9
Racing Strasbourg
3
1
1
1
7 : 6
4
10
Stade Reims
3
1
1
1
4 : 5
4
11
Stade Rennes
3
1
0
2
5 : 5
3
12
Stade Brestois
3
1
0
2
5 : 7
3
13
AJ Auxerre
3
1
0
2
3 : 6
3
14
Olympique Lyon
3
1
0
2
4 : 8
3
15
Toulouse FC
3
0
2
1
2 : 4
2
16
Montpellier HSC
3
0
1
2
2 : 10
1
17
Angers SCO
3
0
0
3
1 : 7
0
18
AS Saint-Étienne
3
0
0
3
0 : 7
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
Vinci

ZALEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Pharrell

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
Ligy>Reprezentace

Dobrý den, zdravím vás opět u ligových soutěží. Reprezentační přestávky? HNUS! Ligy jsou to, co nás dělá šťastnými! Užijte si pravý fotbal. Reprezentace = rakovina fotbalu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele