Lipsko z Feyenoordu přivedlo Geertruidu, klub naopak opouští Simakan

31.08., 11:38
Aktuality
Lutsharel Geertruida (© RB Lipsko)

Dvě změny v defenzivní řadě provedlo v pátek Lipsko. RB opustil Mohamed Simakan, jenž by měl zamířit do Saúdské Arábie, z Feyenoordu zase přišel Lutsharel Geertruida. Čtyřiadvacetiletý krajní obránce poprvé opustil Rotterdam.

Jedenáctinásobný reprezentant Oranjes se ve druhém největším městě země narodil, v mládeži vystřídal hned tři tamní kluby. Nakonec se ale usadil ve Feyenoordu, kde zůstal dvanáct let a nastoupil do 202 zápasů. V nich si i z pozice beka připsal slušných čtyřiadvacet branek, k tomu přidal jedenáct asistencí. Rotterdamský celek za svého hráče i díky této bilanci obdržel okolo dvaceti milionů eur.

Místo v kádru Lipska Geertruidovi uvolnil Mohamed Simakan. Klub již potvrdil odchod francouzského defenzivního univerzála, který by podle médií měl posílit saúdskoarabský Al-Nassr. V Sasku po příchodu ze Štrasburku odehrál 122 utkání a dvakrát pozvedl nad hlavu trofej pro vítěze německého poháru.

Autor: Martin Vejdělek / RB Lipsko

Komentáře (5)

Přidat komentář
MoonKnight

Simakan měl jít do nějakého top klubu..

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Godwinson

Simakan

Reagovat
Witcher

Sem se lekl že mu ten rukáv drží Enge

Reagovat
waynemarkrooney

Wtf

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele