LIVERPOOL OTEVŘE JEDNÁNÍ O TORRESOVI

21.06.2007, 15:24
Aktuality
Liverpool rázně vykročil k angažování Fernanda Torrese. O kapitána Atletika Madrid je v Premier League velký zájem a představitelé Reds již odcestovali do hlavního města Španělska, aby se pokusili vyjednat podmínky přestupu...

Manažer Rafael Benitez vybudoval na Anfield Road španělskou kolonii a právě to by nakonec mohlo být rozhodujícím faktorem při hráčově rozhodování. Torres je podle smlouvy s Atletikem k mání za 27 milionů liber, Liverpool je připraven nabídnou o dva miliony méně. Pokud by tato nabídka nebyla přijata, mohl by se součástí celé transakce stát Luis Garcia, jehož cena se odhaduje na sedm milionů liber.

Liverpool má již několik měsíců nové majitele a Torresův přestup by byl rekordním v historii klubu. Nejdražší posilou Liverpoolu je zatím Djibril Cisse, za kterého před třemi lety vyinkasovalo francouzské Auxerre čtrnáct milionů liber. Právě Cisse by v případě realizace transferu španělského reprezentanta z Anfield Road s největší pravděpodobností odešel. Podobný osud zřejmě postihne Craiga Bellamyho, o něhož se údajně zajímají například Juventus, Fiorentina a Newcastle.

23letý Torres je odchovancem Atletika a v 212 zápasech nastřílel 82 branek. Dobrou bilanci má i v národním týmu, kde se ve 42 duelech trefil dvanáctkrát. Také proto mu byly svěřena kapitánská páska. Britský bulvární deník The Sun připomněl dubnovou fotografii hráče s kapitánskou pásku, na níž bylo napsáno ‘You’ll Never Walk Alone’. Ačkoli hráč popřel, že by to mělo mít něco společného s Liverpoolem, mnozí jsou jiného názoru.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
HOST*

toho atletiko nepusti...

Reagovat
HOST*Svanty

No tak když nabízej 25 mil. Liber a Luise k tomu tak to si myslím že ho pustěj......

Reagovat
HOST*JJ

Kdyby se měl součástí trejdu stát i Luis Garcia tak těch 25 už nabízet nebudou

Reagovat
HOST*kofi

jestli ma ve smlouve ze ho pustej za 27 milionu tak uz zalezi jenom na nem jestli bude chtit odejit a nebo zustane.Kdyz ho liverpool bude opravdu chtit tak 25 a 27 mega neni zas takovej rozdil.Podle me uz nadesel cas aby Fernando odesel do vetsiho klubu.

Reagovat
HOST*mysman

pusti ale snad do MU.nesnasim Reds a Chelsea!Miluju Arsenal a MU je mi sympatickej.

Reagovat
R22

jen k nám poď El Nino

Reagovat
HOST*

je to tady!!!

liverpool začne rozhazovat jako DŘÍV chelsea a pujde na něj tlak jak svině!

Reagovat
HOST*VincentBlanquinegro

Torry přestup moc to potřebuješ, Liverpool je dobrá volba, 25 mio posila na lavce nebude

Reagovat
HOST*arvidao

jestli odejde tak se asi zapalim... at vydrzi jeste jednu sezonu, pujdem daleko v uefe!

Reagovat
HOST*villa

Neeeeee Fernando neodcházej prosím vydrž ještě rok u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že nepujde.... ať zůstane, nebo ať jde do Chelsea:) takle bych musel mít rád i Liverpool:D

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

.. potřeboval by to, ale je mi z toho smutno... jen připomenu, že bych ho prodal kolem 20-25, a k tomu samozřejmě Luise Garciu .. snad by se v Atléticu zbrchal ! a opustila ho zranění..

Reagovat
smazaný uživatel

Kua nechteho už jit do porádnýho klubu . jestli zustane u vás tak nikdy nevyhraje žádnou poořádnou trofej ....

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*arvidao

no a? shearer taky nikdy nic nevyhral a je to legenda!!

Reagovat
HOST*Shevchenko7

Jenom ne do Liverpoolu !!!!! Takovy močky !! .. chudák Fernandito , ať de radši do Itálie .. via AC Milano

Reagovat
HOST*

močka si tu možná tak ty

Reagovat
HOST*Svanty

Drž hubu

Reagovat
Slejdy

ty

Reagovat
Slejdy

ty

Reagovat
HOST*bruce

v Madridu už bylo hodně fotbalových "delegací", nevěřím, že zrovna to zkostnatělé sportovní vedení LFC je schopno tento přestup dotáhnout do konce.....snad jen v případě, že odsypou z nového amerického měšce částku, která se neodmítá.....což je sice velmi loserský způsob jednání, ale oni to asi ani jinak neumějí....viz. všechny poslední těžce předražené přestupy LFC...

Reagovat
Radin

Aby nedopadl jak Morientes v Live :-((

Reagovat
HOST*1860

at se podiva na Kollera a jeho bilanci v repre.. tomu rikam dobra bilance..

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně nemám rád Atletico ale Torres je mi hodně sympaticky akorat mě štve, že do Live tam to taky moc nemusím. Ale už to vážně potřebuje přestup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele