Livesport Daily RE:ACTION: Sparta má pekelný los, nicméně taky šanci na postup

30.08., 09:57
Rozhovory
Stadion Sparty na Letné (© AFP)

Nový ročník Ligy mistrů, nový hrací model a uprostřed toho všeho pražská Sparta. Pro tým podcastu Livesport Daily ideální příležitost odstartovat nový formát RE:ACTION, ve kterém si bezprostředně po tom, co se ve sportovním prostředí něco zásadního stane, naši moderátoři sednou a téma podrobně proberou. Dnes v plné sestavě: Lukáš Pečeně, Jakub Burian a Jan Denemark. Jak se jim líbí soupeři Sparty a jak vidí její šance v soutěži? To si už teď můžete poslechnout v Livesport Daily RE:ACTION.

Venkovní a domácí zápasy, to možná budou dva úplně odlišné světy. Zatímco na stadionech soupeřů narazí Sparta na velmi těžké váhy, včetně prvního a druhého týmu posledního ročníku Bundesligy a k tomu úřadujícího anglického mistra Manchester City, doma by podle našich moderátorů mohla mít šanci nějaké body posbírat. A to nejen proti Brestu a Salcburku. Velkou zkouškou pro trenéra Larse Friise bude to, jestli dokáže něčím překvapit svého předchůdce v roli kouče Sparty Briana Priskeho.

Během poslechu našeho půlhodinového povídání se dozvíte i první základní informace o soupeřích Sparty. Například to, že klubová strategie Brestu se liší od většiny evropských týmů a že v mnoha ohledech může být tenhle francouzský tým tvrdším oříškem, než se na první pohled zdá.

V dnešní epizodě Livesport Daily RE:ACTION jsme také probrali:

Jaké šance má Sparta na Letné proti favoritům Atlétiku a Interu?

V čem pro ni nejspíš bude smrtící Leverkusen?

A jak se našim moderátorům líbí nový formát Ligy mistrů?

Všechny díly Livesport Daily najdete také na oblíbených podcastových platformách - Spotify a Apple Podcasts.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
Championship

Na Spartu si brousí zuby každý protivník,ale většinou dopadne,jako slavný Marseille Olympic,...????

Reagovat
Sberatel_remiz

Nelíbil se mi ten podcast. Na mě byl moc uchechtaný, ironický, příliš mnoho pokusů o humor (ne moc úspěšně) a málo seriózních informací.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele