LM: Potrestáno pět klubů

07.09.2007, 23:28
Aktuality
UEFA rozdávala pokuty, za chování fanoušků v nedávno odehraných předkolech Ligy mistrů bylo potrestáno hned pět klubů. Jmenovitě RSC Anderlecht, Fenerbahçe SK, S.S. Lazio, FC Dinamo Bukurešť a FK Crvena Zvezda Bělehrad.

Nejhůře z pěti výše uvedených týmů dopadl belgický Anderlecht, ten bude muset zaplatit 12.000 eur. Jeho fanoušci totiž 29. srpna v odvetném utkání třetího předkola Ligy Mistrů proti Fenerbahce házeli rakety a pokoušeli se dostat na hrací plochu. Ani Fenerbahce nevyšlo bez trestu, také turečtí příznivci totiž během utkání odpalovali pyrotechniku, za což jim UEFA vyměřila pokutu ve výši 5.000 eur.

Za stejný prohřešek byly potrestány také týmy Lazio a Dinamo Bukurešť, které se mezi sebou utkaly 14. srpna v prvním utkání třetího předkola v Římě. Ohňostroje stály domácí Lazio 7.000 eur, hostující Dinamo 5.500 eur. Posledním potrestaným mužstvem se stala Crvena Zvezda. 6.000 eur zaplatil klub taktéž za zakázanou pyrotechniku.

Všech pět týmů má právo se proti trestu do tří dnů odvolat.

Autor: David Kubáň / uefa.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
HOST*ajax

ta snad taky bude potrestana ne za to vniknuti fandu na stadion

Reagovat
HOST*marcocruz

nezáviď že jsem v LM a vy ne:D

Reagovat
HOST*marcocruz

jsme*

Reagovat
smazaný uživatel

To bude, ale vše se dělá zpětně Ale neboj, snaha Ajaxu o vyloučení SKS je k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

budme rádi , že potrestané neni , ale měli by si na to dát pozor

Reagovat
-Kopy-

nebude

Reagovat
HOST*Devil

Kurva tak meli fanousci Slavie radost ne,tak co! Vzdyt to byl postup do LM to se nestava kazdej den.Nevnikli na plac prece se spatnym ucelem,ale chteli jen podekovat!Ja sice nejsem Slavista ale sere me ze tam na hore zase nejakej Spartan zavidi!

Reagovat
Shevchenko

Sobotní soupeř Angličanů Izrael drží postupovou druhou příčku a ve Wembley chce překvapit. "Oni jsou pod tlakem. Kdybychom vyhráli, mluvilo by se o tom snad sto let. Nemůžete ale očekávat, že přijedeme do Wembley a otevřeme hru," uvedl izraelský kapitán Jossi Benajun.

Jossi Benajun

Reagovat
HOST*

na ten zapas bych radsi nesazel

Reagovat
HOST*Mamut

Hanba, že Izrael vôbec môže hrať európsku kvalifikáciu, Turecko to isté .

A na margo tých pokút, nechápem, čo je zlé na pyrotechnike - ale na Slovensku sa od svojich európskych kolegov pred časom tiež poučili a zakázali ju .

Reagovat
smazaný uživatel

A dovedeš si předestavit že by hrál Izrael třeba s Íránem nebo Sýrii?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

žádná hanba to není, navíc jsou tyhle obě země velmi kvalitní.. Izrael má za poslední roky hodně slušné výsledky. Turecko je kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam mohli dát rovnou u "Benajun" kroužek nad "u".

Reagovat
Shevchenko

Tohle u jmen nenávidím, když to je třeba u názvu státu nebo týmu, tak jo, ale u jmen Navíc až takhle moc, mi to došlo až za pět vteřin, že je to Benayoun.

Reagovat
HOST*Devil

Zapomen 3:0! Chtit mohli!!!

Reagovat
HOST*-Linkic-

Na anglie-izrael dejte 1 nebo 0 a ma zapas Lotyssko-S.Irsko dejte 2,na Cechy 2,a dejte na vitestvi Spanelska...

Reagovat
smazaný uživatel

teda na Anglicko by som sa 1 aj bál dať..

Reagovat
HOST*

ja sem se nebál.... tak uvidíme..

Reagovat
HOST*melloun

Ač se to zdá být sebevražedné tak jsem zkusil remizu anglie-izrael, remizu italie-francie a neprohru polska v portugalsku

Reagovat
HOST*slanec

POLSKO v portugalsku neprohraje s kurzem 2,45 je celkem pravděpodobný že i zvítězí nevím proč je tak podcenujou přitom ti portugalci co zahráli s arménama a FRANTICI zase neprohrají s TALIJANAMA a to s kurzem 1,6

Reagovat
HOST*

ses dobrej no

Reagovat
HOST*slanec

anglánům jsem nevěřil na tiket bych je nedal , ale když vidím ten průběh zápasu tak jasně převyšují a když se na to zadívám doma to je pro ně snadná kořist Izrael

Reagovat
HOST*Gazza

ENGLAND!!! 3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele