LM: Pro slabší ligy bude vyhrazeno pět míst

30.11.2007, 20:21
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
hawk

Tak to zase jednou zabodoval, co tam tech pet chudaku bude delat udela kdyz se zadari ctyri body a mozna se dostane do uefy, starej model byl zlatej, tam se ukazalo jestli si silni nebo slabi zaslouzi postoupit do CHL nebo ne. Tohle bude akorat o utrpeni muzstev bez zkusenosti a ze slabsich lig.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu rozumu do hrsti !!! I ten největší a nejslavnější klub na světě jednou začínal !!! Kéž by to pomohlo tomu, aby LM a podobné soutěže neopanovalo pár vyvolených klubů, kteří si navíc myslí, že nad ně není. Nejhorší pro LM a celý fotbal by bylo, kdyby se soutěže, podle vzoru ledního hokeje, uzavírali a těch pár rádoby silných by si hrálo jen mezi sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty podle tebe opravdu silné slabé mají šanci ty rádoby silné porazit v předkole. v lize těch nejlepší nemaj co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

...ty podle tebe opravdu silné týmy...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně rozumný nápad, akorát nesouhlasím s tím, že by se do toho měli zapojit vítězové národních pohárů. To jsou jak známo, velmi specifické soutěže, kde se může oproti dlouhodobější soutěži jako jsou národní ligy, prosadit i podprůměrný tým, který má zrovna štěstí a formu. Nejspravedlivější by bylo obnovit Pohár Vítězů Pohárů. Po zrušení Intertota by se to určitě hodilo. To by totiž pro UEFA nebyla dobrá vizitka. Nejsilnější fotbalová federace v rámci FIFA a má jen 2 pohárové soutěže ??? Když jedna je o zlatě a druhá o hnoji, co se týče financí.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím pohárem to tak platí teď, když by byla za vítězství účast v LM, vypadalo by to úplně jinak, srovnáváš nesrovnatelné.

Když by se to zařadilo v těch nejllepších ligách, není problém, ale nějaký pohár českomoravského svazu, to proboha ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že systém má smysl, velké kluby se vyhnou kvalifikaci se slabými manšafty, což byly zápasy před sezonou s nezajímavým soupeřem, které se velkým klubům moc nezamlouvaly. Zároveň je tu pořád možnost pro některé "slabé" kluby, aby mohly případně překvapit a přitom si i slušně vydělat. Ještě pořád to zůstává Liga mistrů evropských asociací a není to Superliga vyvolených.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je opravdu nechutná záležitost. Nechal bych Platiniho povinně sledovat tři zápasy české ligy týdně, pak by ho to přešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevim, ale nezapomnelo se tak trochu na to, ze fotbal tu neni pro kluby ale pro divaky? mam tak trochu pocit, ze se to vsechno zvrhava v "podporu klubu" a divak zaplace. kdyz se divam na lm, tak chci videt ty nejlepsi tymy. no aspon je to min radikalni nez puvodne planoval

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš marja, ať dou do prdele s takovýma změnama. v sobotu? a celý ten systém. vždyť to byla taková tradice. všecko spěje do hajzlu. kde jsou devadesátá léta.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně si myslím, že sobota je pro finále ten nejlepší den.

Reagovat
alias

Tak Platiniho nesmysly začínají nabírat konkrétních obrysů. No což alespoň uvidíme mnoho golů, protože výsledky 8:0,9:0 apod. budou v zákl. skupinách na běžném pořádku. Platini zavádí komunistické praktiky, kdy direktivně zařadí do LM pět chudáků, když k tomu připočteme mistra Rumunska, Ruska,Ukrajiny tak budou zákl. skupiny LM plné zoufalců.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele