Maldini se ještě neloučí

07.12.2007, 09:38
Aktuality
Paolo Maldini vyvrátil zvěsti o chystaném konci kariéry. Velezkušený italský obránce tak učiní až po skončení letošní sezony, nikoli po světovém šampionátu klubů, jak informovala některá média...

"Mám s Milánem smlouvu až do června a rozhodně ji nehodlám porušit," prohlásil Maldini. "Jsem v pořádku a soustředím se na vítězství na mistrovství světa klubů," dodal.

Nejlepší kluby jednotlivých kontinentů si dají dostaveníčko v Asii a již 39letý obránce se tak vrací do míst, na která nemá nejlepší vzpomínky. Po mistrovství světa v Japonsku a Jižní Koreji Maldini ukončil kariéru v reprezentačním týmu a nerozloučil se právě nejlepším způsobem. Byl to totiž právě on, koho v prodloužení osmifinále přeskočil korejský útočník Ahn Jung-Hwan a přesnou hlavičkou zajistil pořadatelské zemi senzační postup.

"Nerad přemýšlím o takových zápasech. Ale toto mistrovtví světa klubů je velkým a pro Milán velice důležitým turnajem. Tamta zklamání zde mohu přeměnit v radost," řekl dále Maldini.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To se obemílá pořád dokola, samé hloupé spekulace. přitom to, že končí po sezóně je již dlouhodobě veřejně známá věc.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele