Máme ještě co napravovat, řekl Pearson po výhře nad Liverpoolem

01.03.2020, 10:21
Aktuality
Liverpool je suverénem anglické ligy a včera přišel hned o několik hodně dlouhých sérií. Reds po 37 duelech nedali branku a navíc prohráli, jejich katem se stal v Premier League o záchranu bojující Watford...

Londýnský celek doma vyhrál vysoko 3:0 a dvěma góly se pod to podepsal Ismaïla Sarr, jednu trefu si na své konto připsal Troy Deeney. Watford díky tomu poskočil na sedmnáctou příčku tabulky.

"Přál bych si, abych si podobné chvíle mohl užívat častěji. V hlavě se už těším na další zápas," prohlásil na tiskové konferenci manažer Nigel Pearson.

"Cítím velké uspokojení, všem se dostalo odměny za jejich práci. Mým úkolem je kormidlovat loď a pokusit se zachovat nějakou perspektivu. Je to fantastická výhra, ale deset kol před koncem na nás čeká ještě hromada práce. Sezona z našeho pohledu do této chvíle představuje spíše zklamání, máme ještě co napravovat," uvědomuje si manažer Watfordu.

Watford získal tři body a vedle toho zaznamenal i jednu ztrátu. Hodně dlouho pravděpodobně bude mimo hru Gerard Deulofeu, ofenzivní španělský fotbalista si v závěru první půle poranil koleno a zřejmě má přetržené vazy.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (21)

Přidat komentář
kylo ren

Snad liverpool vyletí z ligy mistrů

Reagovat
cr7sux

Reagovat
avicii

6x>3x

Reagovat
bbbauch

20 times

Reagovat
avicii

na tom uz pracujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Řeči fanoušků Liverpoolu, že jim nevadí, že nebudou mít ligu bez prohry za 3 2 1

Reagovat
livefan

Vyhrát ligu po 30 letech je pro ně mnohem důležitější než unbeaten rekord či dokonce i LM, takže si myslím, že to většina z nich ztrátu opravdu neřeší.

Reagovat
Honda

Reagovat
castelL

Jediné šťastie je, že City nemá tak dominantnú sezónu, lebo by sa Liverpoolu prášilo za zadkom zápas čo zápas.

Reagovat
fajdax

Příští rok bude liverpool bojovat o top 4

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme měli i tuhle ne? A tu před tím taky ne? Jsem zvědavej kdo krom city by nás mohl předběhnout

Reagovat
Thelvin

Někdo vyletí, stejně jako ste vyletěli vy. A že se vám už druhej rok extrémně daří není záruka, že to tak bude i příští rok. City spadlo úplně stejně, jako se to může stát vám, i když papírově by měli být čím dál lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale furt je to City úplně s přehledem druhý.

Reagovat
Thelvin

Co to s tím má společného? Já se ti snažím říct, že za dvě sezony se zas můžete plácat okolo šestého místa a všichni tu budou básnit o neporazitelné chelsea například.

V anglii je ta konkurence brutální a o úspěchu a neúspěchu rozhodují maličkosti. Kdyby se City nezranili stopeři, kdyby Chelsea neměla transferban, kdyby united nedostali syndrom Sparty...

Reagovat
Setwo

do dvoch rokov určite nespaneme do boja o top 4 o to sa vôbec nebojím.. Neskôr možno áno, ak sa nám nepodarí nahradiť hráčov ktorým bude cez 30, ale najbližšie 2 sezóny budeme v klidku v top 3,potom sa uvidí..

Reagovat
castelL

konečne a čo to bude až poriadne posilníme káder!

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
jsemdement

No nevim, ted by city meli +- o 10 bodu min, to je docela pohoda.

Reagovat
avicii

Prehra už musela prísť, ale škoda ze proti tímu ktorému prajem zostup

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak se jim to povedlo

Reagovat
xjert02

No, kdyby se poroucel tento tym do Championshipu, docela bych to uvital. A za rok konecne uz Barnley

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele