Manažer Tottenhamu Conte se podrobil operaci žlučníku

01.02.2023, 21:38
Aktuality
Antonio Conte (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (260)

Přidat komentář
vceradnesazitra

Trénovat kohouty je holt životu nebezpečné

Reagovat
smazaný uživatel

*kokoty

Reagovat
icemike

Ještě rok ve Spurs a bude potřebovat nový celý žaludek

Reagovat
Zaschrona

Everton are considering a move for Spanish Midfielder, Isco who is available on a free transfer

(@_pauljoyce)

No, kéž by. Paradoxní je, že Isco i Ayew by byli v naší situaci pořád posílení. On by teda byl i Dele Alli stažený z hostování...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Felitel

Reagovat
salami

Ayew fakt uz ne a to ho mam hodne rad.

Reagovat
Zaschrona

Jestli budeme hrát 4-4-2, tak v základu bude hrát Maupay. Takže Ayew klidně...

Reagovat
Zaschrona

Nottingham Forest are set to win the race to sign Andre Ayew. The Ghana forward’s focus is now on a move to Nottingham Forest. Everton also held talks with Ayew

No, ne že by mě to překvapilo nebo nějak extra trápilo.

Reagovat
vodka

Cooper si tam skládá nějakou fotbalovou sektu, nebo co?

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Millar_Colin/status/1620902160455147537

az si zas nekdo z La Ligy prijde stezovat, ze se na PL nechytaji...

This sums up a really abject side of Spanish football culture. Betis - who have an enormous fanbase - playing Barcelona. Game of the matchday. 12,000 empty seats. Tickets for non season ticket holders €100-250 (yes, really). Unthinkable in other major leagues. Normal in La Liga.

Masses of empty seats. The optics this projects for the league is awful. A huge part of Premier League success (and the same is true for many other leagues, notably the Bundesliga) is packed stadiums. Large away followings. Lively atmospheres. A million miles from this.

Reagovat
Mato178178

Kolko stoja listky v PL ked som si pozeral zajazdy na man utd tak vyzerali byt dost drahe?

Reagovat
Busby babes

ted jsem kouknul a United pisou: Please note that any tickets priced over £58 are either a premium seat, have access to a lounge or are fully inclusive of hospitality (including food & drink)

Takze normalni listek stoji nejvic 58 liber. Bohuzel s tim teda United ted vyjebavaj tim, ze k tomu pripradi ruzny picoviny okolo no, takze ted koukam na listky, je tam moznost koupit, lae jelikoz to je s pitim a tak, tak je to za 300 liber.

Reagovat
Freedo

Tak busby popsal ofiko cestu přes klubový web, ale jinak běžný zápas PL se dá sehnat kolem 80-100, když znáš lidi. Ty nejlepší soupeři jako Liverpool nebo City už pak vyjdou většinou na pár stovek.

Já jsem byl na MU vs Liverpool za 150, ale tam hrálo roli víc věcí, domlouvali jsme to last minute, když jsem bydlel v Anglii. Letět z Česka, tak to mám dvakrát dražší.

Reagovat
Busby babes

to pak ale porovnavas uplne jine veci no. prekupniky neberu v potaz. to nema liga sanci ovlivnit primo. Jen neprimo stylem jakym bojuje proti prekupnikum a taky teda puvodni cenou listku. kdyby ofiko listky staly 100 liber, tak na ten Pool za 150 taky nekoupis.

Reagovat
owner

Tak hlavně na PL se skoro nedostaneš.. jedině přes fanklub a to ty lístky jsou taky dost vysoké na ty lepší zápasy. Dříve se dalo ještě poměrně dobře sehnat od nějaký resellerů, ale v dnešní době je to samý scammer. Ale ano, lístky na PL se pohybují od třeba 25 do 50 apod. záleží na klubu, ale sehnat ty lístky je skoro nemožné přes ofiko stránky klubu. Jediné které se dají v pohodě sehnat, tak jsou na West ham a Aston Villu.

Reagovat
owner

Respektive ber fanklub a pak máš tu neofiko cestu, když tam někoho znáš, ale to jsou lístky o jiné ceně. Například. zápas Arsenal:City bych sehnal lístek od týpka kterýho znám ale třeba za 300 liber. Když už něco, tak se vyplatí mít členství, ale ani to ti k lístkům na zápasy United, Liverpoolu, Newcastlu, Arsenalu apod.. nemusí stačit. Nejlepší je fandit Man City, tam je jistota

Reagovat
Greaber

A City mají ty lístky zároveň nejlevnější z celý PL, minimálně teda ty na celou sezónu. Stejně jim to ale nepomáhá :D

Reagovat
Godblesss

Reagovat
celeb

v com im to nepomaha? 4 tituly z 5 sezon a vacsinou plny stadion, nie?

Reagovat
masly008

Právě že ten stadion plný nebýval. Nevím jak letos.

Reagovat
Kinky7

Ona na city je příšerná akustika to zaprvé a zadruhé hodně debilni rozvržení kdy je jedna strana sektor s dětmi a naproti jsou obě hard jádra. A city domácí fans jsou navíc dost zamlklý

Reagovat
misomy6

Reagovat
celeb

Reagovat
Freedo

Jasně, tam je třeba znát někoho místního. Náhodně bych fakt nekupoval. A souhlasím, že cestovky jsou předražený. Jinak sehnat to půjde na víc klubů mimo TOP6, chce to zkoušet. Já kupoval například v pohodě na Everton vs WHU za 40 liber a to jsem žádné členství neměl. Se City máš pravdu

Reagovat
Busby babes

United maji myslim ceny na vsechny zapasy stejne, jen na ty velky zapasy je balot. Treba dneska jsem videl na Chelsea za 50 liber.

Reagovat
EZ

Ja som asi 4 roky dozadu platil na chelsea cca 70 libier

Reagovat
owner

A jinak zájezdy jsou těžce nadhodnocený, oni ti zařídí letenku která mnohdy vyjde na pár stovek, obyč hotel (1,2 noci) nějaká tisícovka no a pak marže na lístku x stovek %. Do Anglie se dá vyjet i bez cestovky a ušetřit x tisíc, jen musíš mít kontakt a domluvit se.

Reagovat
Zaschrona

Na Everton cca za 45 liber, stačí hlídat termíny, kdy jdou lupeny do prodejů a pak nevybírat moc dlouho. Na United to bude složitější, ale celý princip by na slabší zápasy, tipuju, měl fungovat podobně.

Na zájezd do Manchesteru kašli a normálně kup letenku do Manchesteru a pak se snadno dopravíš vlakem, ušetříš mraky peněz.

Reagovat
Remt

Jo jenže na ten jet nikdo nechce

Reagovat
Zaschrona

Zvlášní, když máme pořád téměř každý zápas vyprodáno navzdory takovým hrůzám a místům, ze kterých nevidíš půlku trávníků...

Reagovat
Remt

Já myslel nikdo odsud z fóra. A neber to vážně, byl to jen fór

Reagovat
Zaschrona

Však jo, jestli nejdou sehnat lupeny jinde, tak i pro venkovní fandy to asi není úplně marná volba, město je fajn a stejně prohrajeme.

Reagovat
Kinky7

Zaschi já snad kvůli tobě začnu sekundárně fandit aj Evertonu. Tohle je fakt příšerný v jakých jste s...ckach. třeba to Dyche zachrání a příští sezonu uděláte leicester

Reagovat
Zaschrona

Jestli máš rád permanentní náznaky naděje brzo vystřídané deziluzí a zklamáním, tak si nemůžeš vybrat líp. Podle mě nám mnohem reálněji hrozí scénář typu Sunderland, Portsmouth.

Reagovat
Kinky7

Začal jsem fandit city dlouho před sejkama. V době kdy cityitida byla naprosto na vrcholu. Já to mám v krvi ten masochismus

Reagovat
AlevsakNevadi

Spanish football is a mess for fans. Perhaps if they sorted out ticket prices, planned games around fans (as a opposed to last minute crazy fixture scheduling) and embraced away fans the stadiums wouldn’t be half empty causing their ‘product’ to look so shite on TV.

pod toto by som sa podpísal. Ale hlavne že Tebas kvôli Gavimu chcel zmeniť pravidlá.

Reagovat
Busby babes

jako cast z toho je problem i v anglii. Taky zapasy nastavi na posledni chvili, v debilni casy pro fanousky (treba United se casto stava, ze v Londyne hrajou vecer a pak lidi nestihaji posledni vlak zpatky do Manchesteru, takze musi treba odchazet driv).

Reagovat
vitasrp

Nenastaví na poslední chvíli, určitě víc jak 80 procemt zápasů máš pevně stanovený termín alespoň měsíc dopředu.

Debilní časy ano, ale to je holt daň za to, že prodáváš tv práva za takové rakety. Ty časy neurčuje liga, ale televizní společnosti na základě svýho výběru (je tam samozřejmě konzultace, ale maj poslední slovo).

Reagovat
Busby babes

porad je to problem. hele ono tech zapasu realne zas neni tolik. Takze kdyz ti pak jeden zapas daj vedet par dni dopredu s tim, ze musis jet do Londyna... coz se nam treba stalo ted s CP, tak to proste fanousky nasere. Plus se porad nadava na to, jak se k fans pristupuje, zvlast u venkovnich vyjezdu a tak.

ad casy, jasne, ze to je dan za ta TV prava, ale to taky domaci fans moc nezajima no, zvlast ty, co na ty zapasy realne jezdi/chodi. Proste se to uplne neda shodit stylem: se s tim smir... je to jednou za sezonu. ono tech veci je pak vic a nascita se to.

Reagovat
vitasrp

Sorry, ale tohle není úplně fér, konkrétně zápas s Crystal Palace byl závislý na tom, že nebylo poměrně dlouho jisté, jestli ten termín bude volný, aby se to mohlo odehrát. Ta odložená kola na podzim je třeba někam vmáčknout, termínu není mnoho a není to prdel. Chelsea doteď nemá termín domácího zápasu s Liverpoolem, protože se prostě čeká, kdy vypadnou z LM. U těch odložených zápasů to prostě nikdy nebude sranda a budou s tím spojené komplikace.

Když se nastavují termíny standardních ligových duelů, tak fakt měsíc dopředu víš, kdy se to bude hrát. Případně tam máš poznámku, že hrozí přesun na neděli, pokud dojkde k postupu v evropském poháru.

Ve Španělsku je to úplně něco jinýho, tam to nevíš pomalu 14 dní dopředu.

Reagovat
Busby babes

jasne, CP byl zrovna speicifcky pripad, do jiste miry. Ale nebyl to prvni takovy pripad, fakt to vidim nekolikrat do sezony bud na twitteru nebo ve fan magazinech co odebiram, ze na to fanousci nadavaji no. Proste tim jen rikam, ze i v anglii jsou nejake problemy. Jiny vec jsou zase dobry, treba zastropovani ceny listku pro hostujici fanousky nebo tak.

Takze ani tim nerikam, ze je situace stejna jako ve Spanelsku.

Reagovat
Busby babes

+ jak pise dole Jordi, tohle se ted taky deje casteji. coz je zas problem pro fanousky, co musi platit letenku a ubytko.

Reagovat
AlevsakNevadi

len ty aspon vieš že kedy sa hrá , napr na apríl sú vôbec nevieš či barca bude hrať v sobotu alebo v nedelu a kedy. ..

Reagovat
Jordi Alba

Hrozná šaškárna, klidně 10 dní před zápasem nevíš jestli se to bude hrát v pátek večer, nebo v neděli odpoledne. Člověk by i zašel na víc zápasů jak 1 ročně...

Reagovat
Trand

For a Europa League group game in 2019, Espanyol were charging €90 cheapest tickets against Ludogorets. Really wanted to go but not at that price.

They won 6-0 in front of 13,000 fans...

Reagovat
Kowe

Reagovat
Kucka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ligter

Reagovat
owner

Betis jsem chtěl dlouhodobě podniknout kvůli té pěkné atmosféře, ale ceny lístků jsou těžce přestřelené. I v Itálii jsou lístky na AC nebo Iter na ty větší zápasy šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

"Masses of empty seats"..."Lively atmospheres. A million miles from this."

Reagovat
fenixLFC

Teraz na athleticu to zhrnul comolli co je teraz v toulouse- namiesto toho aby tebas a dalsi furt knucali jak je nieco nefer tak nech sa snazia predat ligu viac, urobit nieco pre to aby bola atraktivnejsia. A nie je nad to ked o nespravodlivosti knuci zastupca ligy ktlde cca 70-80% prijmov z prav dostavali dva kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by mi práce pro slepice trhla žlučí.

Reagovat
EZ

Chce to silny zaludok trenovat britskeho mouth breathera v kurniku

Reagovat
Gunner14

Bzrke uzdraveni

Reagovat
Gunner14

Brzke dpc

Reagovat
Busby babes

Varane ukoncil repre karieru.

Reagovat
Swarley

Reagovat
JohnnyBravo

Marcus Rashford (29) now has more goal contributions in all competitions than Martinelli and Saka combined (28).

Reagovat
SunFells

To jsi počítal sám?

Reagovat
iamek

Podle TM má za manche 18+8 a ti dva dohromady 15+10. Stroj

Reagovat
Freedo

Reagovat
Bakary3

Je to hezký, na druhou stranu Sakovi s Gabbim je 21, Rashfordovi 25 a těmhle číslům se měl blížit už asi před dvěma lety, kdy hrál po jeho rychlým nástupu dlouho úplný ... nic.

Taky si dovolím tvrdit, že konkrétně saka to má těžší, jednak hraje z křídla, rashford často hraje mnohem výš, a pak na Sakovi zápas co zápas visí aspoň 2 chlapi a je pro mě skoro neuvěřitelný, že ve 21 letech už je pro soupeře takhle obávaným hráčem.

Myslím si, že do ty pozice se rashford teprve teď dostal a pak se uvidí, jak se mu bude dařit.

Reagovat
Busby babes

je to nesmysl delat tahle srovnani. vsichni tri jsou letos hodne dobri.

Reagovat
Front hell

Reagovat
r.mrazik

a na Rashovi dva chlapi nevisi?

Reagovat
Bakary3

Tak jako na Sakovi? Permanentně?

U Saky je vidět, že se na něj pravidelně soupeř připravuje jako na nejnebezpečnějšího hráče, i tak dokáže často dávat góly úplně z hovna.

Dovolím si tvrdit, že Rashfordovi se takový pozornosti od obran pořád nedostává.

Reagovat
Hlahart

Jako, že to zatím obrany nezjistili, že má více gólů než ti dva dokupy teda?

Reagovat
jk

Nezjistily. A proto má ty góly omg

Reagovat
Hlahart

zároveň i za "y"

Reagovat
Busby babes

nahodou, tohle je nove, to me bavi. driv to byvalo: vyhrali jste portoze souper hral blbe. Ted je to uz i na individualni urovni, najs.

Reagovat
Hlahart

Tak na druhou stranu my zase máme klasiku, že proti nám začal chytat brankář soupeře v životní formě a dostáváme furt wonder goaly.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

takticka priprava na MU: je tam Rash...poslednich 10 zapasu dal pokazde gol,budeme ho branit vice?

ále...ser na to...neni to prece Saka...

Reagovat
jk

Jn

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
Cobra

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Bakary3

Tak se někdy podívej, jak se na Saku hraje a jakými ho často zastavuji zákroky.

Ale ok, hádat se nebudu

Reagovat
r.mrazik

No vsal říkám, že ostatní hráče nechávají ty kluby hrát, protože nejsou Saka

Reagovat
Bakary3

Aha, no tak to máš asi pravdu jako vždy, super

Reagovat
Zark

Reagovat
ManUnited

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pingla

Reagovat
JohnnyBravo

Nevím, jestli to myslíš vážně nebo trollíš

Reagovat
Bakary3

Ja to i myslel vážně ..

Podle reakci jsem asi řekl píčovinu

Ale tak dokážu si to připustim aspoň.. stane se, no

Saku brání často fakt brutálně, tak jsem asi podlehl dojmu, že víc než jiny

Reagovat
vodka

jako ono se to tak teoreticky zdát může, ale je to stylem hry a určitě ne tím, že by si ho obrany všímaly míň. Saka často je ve víc statických soubojích a přechází jeden na jednoho tak, že mění rychle směr, ale v menší rychlosti, Rash dostává víc balony do prostoru, chodí přes hráče ve vysoké rychlosti, takže často k němu ani nestihnou přistoupit.

Reagovat
Bakary3

To máš asi pravdu, Arsenal asi dobývá trošku víc a saka nechodí tolik do tahu.

Jinak nevím jak Rashford, ale Saka dostává nařezáno fakt šílené, přitom to často není moc trestany

Reagovat
JohnnyBravo

Všiml sis, že porovnávám 2 hráče vs 1? A vysvětli mi prosím rozdíl mezi tou Rashyho pozicí a Saky? To mě zajímá… tu blbost s tím, že na Saku se soustředí víc než na hráče s pravděpodobně největší formou v PL, budu úplně ignorovat

Reagovat
Bakary3

Už jsem ti odpověděl výš...

A ještě dodám s tou pozici, myslel jsem, že hráva významnou část i na hrotu a jak tak koukám, tak ne, takže můj fail

Reagovat
JohnnyBravo

Ok beru, respekt, že to uznáš. V každým případě tím nechci shazovat výkony tý vaší dvojice, která hraje ve skvělý formě, ale dlouho jsme neměli hráče s takovou formou, taková příležitost se musí využít

Reagovat
Bakary3

Jinak rashford mě překvapil, přiznám se, že jsem ho měl za ztracenej případ.

Reagovat
Zaschrona

Martin Dubravka is set for winner’s medal only if Newcastle lose Carabao Cup final as Slovakian is cup-tied for the February 26 showpiece, having helped opponents Manchester United reach Wembley

Reagovat
Nizzie

To nevymyslíš.

Reagovat
Vrubozubec

Se nedivim, takový výkony by pohly žlučí každýmu

Reagovat
Zaschrona

All charges against Mason Greenwood have been dropped, and all criminal proceedings against him have now ended.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SunFells

eh

Reagovat
Hlahart

zrovna to čtu z vyhlášení GMP. Jsem dost zvědavej na nějaký bližší odůvodnění

Reagovat
Busby babes

hehe, ja to rikal, ze to nakonec muze klidne dopadnout nejakou podminkou...

Ted jsem zvedavy no. Nic jineho nez ho zahrnout do tymu nam asi nezbyva. Jsem zvedvay na podrobnosti.

Reagovat
Hlahart

Jsem na to dost zvědavej, fanoušci v UK ho spíše zpátky nechtějí (jak to na mě působí alespoň).

Reagovat
Busby babes

koukam na MEN a policie rika, ze detialy neposkytne. takze nevim, jestli se to oduvodneni vubec dozvime...

Reagovat
Freedo

Buďto tý borce zaplatili, aby stáhla obvinění, nebo si to vymyslela, nebo podplatili soud, nebo nebylo dost důkazů. Jaký jsou možnosti ještě?

Reagovat
Hlahart

Nic jako stáhnout obvinění tady v tomto případě nefunguje. Nejspíš nebylo prokázáno, že se to stalo/nepoužitelnost důkazů. Nic jiného v zásadě možné není.

Reagovat
Freedo

Díky za vysvětlení, já se v tom nevyznám. No, jsem zvědav, co s ním teď bude. Snad nebudou fanoušci bláznit. Pokud se to neprokázalo, tak má právo hrát za klub dál.

Reagovat
Busby babes

In this case a combination of the withdrawal of key witnesses and new material that came to light meant there was no longer a realistic prospect of conviction. In these circumstances, we are under a duty to stop the case.

takze asi ta jeho ex stahla svoji vypoved...

Reagovat
13

Jses si jisty, ze tam nemaji obdobu souhlasu s trestnim stihanim jako u nas?

Reagovat
Hlahart

Zcela upřímně, když jsem to psal, tak jsem vycházel hlavně z toho, že by jej už dříve neudělila (po nátlaku mj. otce a i jejím stavění se k tomu případu). Ale co jsem teď koukal, tak mají jen případy, kde je nutný souhlas AG/DPP a v sexual crimes je consent asi jen v té hmotněprávní části. Ale 100% jistý si upřímně nejsem

Reagovat
Hlahart

Dokonce se rozhodla i nevypovídat

Reagovat
Busby babes

v UK neni mimosoudni vyrovnani jako v US, ne? tam musi byt nedostatek dukazu. nebo se pocatecni zavaznost nakonec nepotvrdila...

Reagovat
Busby babes

jinak jo, taky koukam, ze nejsmirlivejsi reakce je: ok, Mason ma sanci obnovit svoji karieru, ale snad to nebude v United.

No ma u nas smlouvu do 2025, i kdyby ted zacal trenovat, tak mu bude trvat tak 2 mesice nez bude ready naskocit... zajimave dilema pro klub a ETH.

Reagovat
Grahf

ak by sme sa ho chceli zbaviť, tak určite ho niekto kúpi, kľudne mimo ostrovov.

Reagovat
Sandstorm

Fanoušci v UK jsou pozéři.

Pokud byl očištěn tak samozřejmě ať se vrátí na OT.

Reagovat
Grahf

tak plebs samozrejme nejaké rozhodnutie súdov nezaujíma, svoj názor si spravili hneď po oznámení obvinenia :)

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

No ano. Kdyz to "obvineni" je doprovazny zvukovym zaznamem kde ji vyhrozuje a nuti do sexu i kdyz ona nechce, tak je celkem jednoduchy si udelat nazor, ze takova osoba bude asi totalni kripl co patri za mrize.

Reagovat
kilobyte

Stačí říct, že má ráda sadomaso a roleplay a hned máš zvukovou nahrávku, která je "jasný" důkaz o znásilnění.

Tím neříkám, že je to tenhle případ. Ale byl bych s tímhle opatrný.

Reagovat
Grahf

no hlavne kto mu vráti tien zabitý rok, či kolko. Na jeho mieste sa súdim kde s kým :)

Reagovat
Busby babes

jako s kym? s tou ex? musel by dokazat, ze to, co je na tom videu neni pravda... good luck with that.

Reagovat
Grahf

som čítal, že sú udajne zase spolu, to by bola dobrá koruna tomu celému

Reagovat
Swarley

Vůbec bych se nedivil, takova klasika

Reagovat
vodka

já bych se tomu vůbec nedivil...

Reagovat
Hlahart

Jop, dokonce to měl být jeden z případů porušení kauce

Reagovat
kilobyte

Takže místo odškodnění jí rozbije hubu.

Reagovat
mithro

ta jeho baba to stiahla nie?

Reagovat
Freedo

Reagovat
Busby babes

it has to be said... Like a new signing

Reagovat
Heisenberg

SIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Heisenberg

Ještě Mendy a Kevin Spacey a svět bude znovu v pořádku.

Reagovat
Sandstorm

A Dominik Feri!

Reagovat
wild

Wow. Snad dostane u nas este jednu sancu. Tento rok ho uz v zapasoch neocakavam, ale snad od novej sezony bude spat na ihrisku

Reagovat
iamek

Wow

Antony si už nezahraje

Reagovat
Busby babes

kdo vi, jestli Mason vubec dostane sanci... mohli bychom ho ted poslat nekam do L1 na hostovacku aspon. otestovat, jakou cocku dostane.

Reagovat
Hlahart

Nebo do Arsenalu, tam od fanoušků čočku nedostane

Reagovat
SunFells

A ten retard ještě napíše tohle, top strop.

Reagovat
mithro

Reagovat
Front hell

Komentáře o Masonovi a přece tam musí kluci z United narvat Arsenal,ale ve finále to bude naše chyba protože my jsme s tím přece začali. Pěkná práce kluci krecoviti

Reagovat
Hlahart

*kluk, *kluku, *křečovitý

Reagovat
Front hell

Schválně píšu v množném čísle, protože to tady jede více z vašich fans. Ale za správnost nerucim. Nejsem úplně kamarád s češtinou a taky nejsem na fóru o českém jazyce

Reagovat
Hlahart

A jsi tedy na fóru o fotbale, potažmo PL, potažmo týmech, který v ní hrají, jo?

Reagovat
Front hell

Častokrát si to vůbec nemyslím.

Reagovat
Busby babes

tak je to narazka na Parteyho, ktery za vas hraje, ze jo...

Reagovat
Hlahart

Já myslím, že to pochopil

Reagovat
Front hell

Wau. Tak ještě že jsi mi to vysvětlil. Protože všichni od nás chtěli vyhodit artetu (swarley) a všichni od nás mají stejný názor ohledně Thomase (hlahart).

Reagovat
Busby babes

neni zac.

Reagovat
Front hell

Nikde nevidím,že bych děkoval,ale za dobré vychování

Reagovat
Swarley

no konecne, ale ze to trvalo

Reagovat
Mastný Chobot

Radšej by som Rashforda, ale budiš

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Na hrot

Reagovat
bbbauch

We good

Reagovat
Taiger

Reagovat
Sandstorm

To je tak když tě nějaká kráva neprávem napráší na policii za něco cos neudělal. Test by teprve měla dostat na čumák

Reagovat
Sandstorm

*teď

Reagovat
Busby babes

ty mas opravdu talent placnout picovinu. vis vubec co se tam stalo? ta holka nic na policii nenaprasila. hodila na instagram video a na zaklade toho policie zacla konat... protoze tak nejak musi.

Reagovat
Sandstorm

Když chtějí být tak moc emancipované tak se vším všudy.

Reagovat
Sandstorm

Policie koná podle toho co ňáká trapka hodí na instagram? To víš že jo.To byl určitě fake! Hele nejdříve ho jakoby udala, když už šlo do tuhého tak svoji prvotní výpověď nepotvrdila nebo změnila.V podstatě to nakonec stáhla, ale klukovi zničila kariéru. Mysli si co chceš ale pro mě je ta holka odpad.

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Busby babes

ano, kdyz na instagram da trpaka video, jak nekdo nekoho zastrelil, tak policie bude konat bez ohledu na to, jestli ji to nekdo nahlasi nebo ne. Je to jeji povinnost.

Reagovat
Sandstorm

To je něco jiného ne? To by musela mít video kde jí mlátí A ne video kde říká, že jí zmlátil. Pokud byla zmlacena tak měla jít rovnou na policii a ne to dávat na sociální sítě. Prostě blbka no.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
13

Gratuluji k úplně debilnímu názoru.

Reagovat
Busby babes

navic to neznamena: neudelal nic spatneho, ale z toho co rikaji: nemuzeme dokazat nade vsi pochybnost, ze to udelal.

Reagovat
Grahf

no neviem, ale stále platí binárny systém, buď si vinný, alebo nie. Neexistuje niečo, že si nevinný na 75% :)

Reagovat
Sandstorm

ty si idiot

Reagovat
Sandstorm

Byl očištěn.

Reagovat
Busby babes

nebyl. nebyl odsouzen. to je rozdil. dobre to yvsveltuje v serialu Lincoln Lawyer: I can give you Not guilty, not innocent...

Reagovat
vodka
Reagovat
Busby babes

Reagovat
Sandstorm

To víš sem stará škola. Žena patří k plotně a má muže poslouchat. Ne dávat kraviny na instagram. To by se za mých mladých let nestalo.

Reagovat
Front hell

To není o tom že jsi stará škola,ale debil.

Reagovat
Sandstorm

Moje žena prý souhlasí, ale nahlas mi to neřekne.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Reagovat
SunFells

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Trand

Reagovat
Taiger

Tak on je to takovej známej pičusek že jo, neuděláš nic

Reagovat
13

Jen tak pro zajimavost, pokud soud neodsoudi Feriho, zaslouzi si podle tebe do cumaku i jeho obeti?

Reagovat
Sandstorm

No víš ono se to má tak. Alkohol, nějaká ta droga, vyzívavé oblečení a pak se diví. Nebo si matně pamatují a chtějí využít, že si slavný.

Reagovat
Jardin

Reagovat
Svatej

akorát si to představ jako ten prostřední prst

Reagovat
ManUnited

pořád naše nejlepší pravý křídlo

Reagovat
vodka

Reagovat
wild

Reagovat
cristiano.K.

a levý Giggs

Reagovat
J0EL

Like a new signings?

Reagovat
J0EL

*signing

Reagovat
r.mrazik

jak usetrit v lete 100 mega liber...

Reagovat
Liveral

Jakub Kiwior has set NEW Records at the Colney training ground:

Fastest short sprint,

Highest agility jump,

Standing spring record

Ale všechny ty profily na twitteru co to sdílej vypadaj pochybně

Reagovat
Freedo

Title confirmed

Reagovat
Pony Slaystation

tak legenda fotbalu Bolt je má nejspíš v Dortmundu, to bude hodně směrodatný...

Reagovat
Mastný Chobot

Ale Bolt nehral v Podbrezovej

Reagovat
SunFells

Jakože ohledně těch rychlostních rekordů s ohledem na Walcotta, Bellerína a Aubu jsem dost skeptický

Reagovat
Grahf

Dubravka dostane medailu za víťazstvo v carabao cup len keď newcastle prehraje

Reagovat
Wazza228

Úplně vidím, jak tam jde s našimi hráči zdvihnout pohár. ale teoreticky, kdyby za NEW nastoupil, tak může dostat medaily při prohře i výhře, nebo?

Reagovat
r.mrazik

Mason Greenwood has had all charges against him dropped by the Prosecutors

What’s changed you may ask?

It appears that (some) witnesses will no longer support a prosecution & new evidence came to light

It happens

He is an innocent man, that’s all we need to know

Reagovat
r.mrazik

ah, uz to tu je

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
vodka

hm, i kdyby skončil u soudu a neuznaliby ho vinným, tak neřeknou, že je innocent, ale not guilty...

Reagovat
r.mrazik

innocent je prave proto,ze nedoslo k soudu ne?

Reagovat
vodka

no, já to vidím tak, že nevinný by byl, kdyby se buď prokázalo, že ty nahrávky byly fake, nebo by se prokázalo, že to bylo všechno po souhlase té holky... Ale je to víceméně slovíčkaření.

Podle mě si za nás už nekopne tak či tak, ale jsem zvědavý, kdo ho potom vezme.

Reagovat
Sandstorm

Proč by si u nás nekopl když byl očištěný? Zítra ať švihá na trénink.

Klub s ním ani nerozvázal smlouvu! Smlouvu sme s ním mohli rozvázat hned a ne čekat rok až bude očištěný

Reagovat
wild

tam sa skor cakalo na to, ci bude vinny. Az v takom pripade by mali pravo rozviazat zmluvu si myslim.

Reagovat
vodka

ne, bez rozsudku jsme s ním rozvázat smlouvu nemohli

proč si myslím, že si za nás nekopne? špatné PR, když nepřišel v létě ani Arnautovič kvůli blbým provokačním kecům, tak tohle celosvětová fan komunita a sponzoři budou zkousávat mnohem hůř. jediný, u koho se to tak moc neřešilo byl ten debílek, co teď kope na poušti.

Reagovat
r.mrazik

Partey je podobny pripad ne? nebo mendy...neymar...

Reagovat
Hlahart

Mohli jsme ho normálně vyplatit i bez rozsudku už před rokem...

Reagovat
vodka

vyplatit jo, ale po rozsudku bychom mu nic platit nemuseli, tak jsem to myslel...

Reagovat
Hlahart

Tak tam je fakt otázka s jakým výsledkem a plánem v MU faktorovali no. Sám jsem na to hodně zvědav, kam se tohle vyvine.

Reagovat
Sandstorm

A po rozsudku kdy je nevinný mu rozvážeme smlouvu? Tomu nevěřím.

PR? To nikoho nezajímá stejně jako nějaká komunita. Tady jde o prachy a to sponzoři ví.

Reagovat
Hlahart

To fakt ne

Reagovat
r.mrazik

nestras...doufam,ze si u nas jeste kopne

Reagovat
vodka

já bych si to přál taky, ale moc tomu nevěřím, no.

Reagovat
mithro

Reagovat
wild

Tiez sa toho obavam. Na druhej strane, Greenwood mal/ma obrovsku hodnotu na ihrisku a je otazka, ci sa ho klub bude chciet vzdat "zadarmo", kedze po tejto kauze financna hodnota zrejme nebude moc vysoka

Reagovat
r.mrazik

uvidime, bude to dost zajimavy,kam to dospeje v ramci klubu

Reagovat
jk

Mohl by zkusit Everton.

Reagovat
Busby babes

vysvetlujes to lip

Reagovat
Hlahart

Především špatně

Reagovat
Busby babes

porad ne. v logice nejakeho trestniho prava se porad neporilo prokazat vinu, ne prokazat nevinnu. museli by tam mit neco jako, ze v case, kdy se to stalo maji jasny dukaz, ze byl jinde...

Reagovat
Hlahart

Jenže ty nevinnu neprokazuješ, ty jsi nevinný z defaultu že jo. Na tom tak trochu stojí celý trestní právo v celém civilizovaném světě

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vodka

to je vlastně fakt

Reagovat
Busby babes

jasne ze neprokazujes, to mas pravdu, jak si rikal vic. pred zakonem byl nevinny porad.

Ael tohle, co zverejnili nerika: je nevinny, ale: nedokazeme prokazat opak. je to rozdil, ne? jako v te logice zatim. realne to pred tim zakonem znamena, ze je nevinny.

Reagovat
Nizzie

No, ale když nedokážou prokázat opak, tak je prostě nevinný. Tečka. Tady jsou prostě jen dvě roviny. Buď se vina prokáže, a je vinný, nebo ne, a je nevinný. Z právního hlediska.

To, že se to nedokázalo prokázat můžeš brát v potaz při nějakém svém osobním morálním postoji k němu, ale z hlediska práva na něj bude nahlíženo jako na nevinného.

Reagovat
Busby babes

pred zakonem ano. ale vykladat si to jako, ze ten statni zastupce tim rika: je neviny, nic spatneho neudelal... to neni pravda. Navic ten pripad zustava otevreny a statni zastupce ho muze kdykoliv otevrit, coz je nejspis ten duvod proc to dropnul. Kdyby sel k soudu a prohral, tak ten pripad tim konci.

Takhle proste jeste doufa, ze treba ten svedek casem zmeni nazor nebo obejvi nove dukazy... realne to nejspis znamena, ze ceka, jestli ji Greenwood zmlati znova a ona prijde zpatky.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Hlahart

No, protože to je úloha soudu. Ale taky platí, že je innocent until proven guilty.

Reagovat
Sandstorm

Tak on byl dokonce úplně očištěný. Ne jen "not guilty".

Reagovat
SunFells

Oběť předpokládám. Teď by se ještě mohli dát zpět do kopy ♥

Reagovat
Sandstorm

Prej už spolu jsou

Reagovat
SunFells

♥ Všechno dobře dopadlo.

Reagovat
Sandstorm

Láska zvítězila

Reagovat
cristiano.K.

...nad agresí

Reagovat
r.mrazik

pral bych si,aby dostal sanci...minimalne v rezerve a pak by se videlo

Reagovat
Mastný Chobot

Hehe to bude vyzivna diskusia. Som ale zvedavy co spravi MU

Reagovat
r.mrazik

to rozhodne bude sranda...

doufam,ze si ho nechame, bude trenovat a hrat v rezerve a kdyz to pujde,tak po case v acku...

a nebo prekvapi a prodaji ho do...stoke

Reagovat
Sandstorm

Bohužel si myslím že u nás to má spočítané. I když je nevinný tak jednou už je to "bad reputation". Je spojen s násilím na ženě a násilí na ženách se neomlouvá. Navíc v Anglii bude dost neoblíbený takže to vidím na zahraniční angažmá.

Reagovat
r.mrazik

cas spravi vsechno

Ronaldo se v USA vyplatil...Partey dal hraje

Reagovat
Sandstorm

Možná cesta by mohla být taková nenápadná integrace zpět do klubu. Nejdříve začne trénovat s béčkem, potom nějaký ten zápas za rezervu...v létě buď na tréninkový kemp s áčkem nebo hostování...

Reagovat
r.mrazik

jojo,tak nejak bych videl...

Reagovat
iamek

Tohle bude zajímavá story. Když bude podávat slušne výkony, tak fans zapomenou, ale co kabina? Tam by to asi ETH nejdriv musel řešit tam a až pak vůbec uvažovat, že dostane šanci za U23.

Reagovat
r.mrazik

Když se bude chovat v pohodě, tak i kabina ho vezme...navíc když jim pomůže góly v zápasech

Kopačky jsou šílenci skoro všichni a určitě se tam dějí slušné divočiny

Reagovat
Busby babes

v kabine to bude vsem/vetsine uplne fuk, rekl bych.

Reagovat
nani92

Sabitzer, Sancho, Greenwood v zimnom prestupovom období? Odišiel Woodward a hneď to ide

Reagovat
bbbauch

Weghorst a Butland

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele