Manchester doma prohrál

13.09.2002, 07:00
Aktuality
Slavný anglický fotbalový tým Manchester United, přezdívaný The Red Devils, v 5. kole nejvyšší anglické ligy prohrál doma 0:1 s Boltonem, pro United to byla letošní první prohra v Premier League.

I věhlasný Liverpool měl doma problémy, v zápase s Birmingham City sice vedl už 2:0, ovšem soupeř náskok nakonec dotáhl dvěma góly Morrisona a z Anfield Road si tak veze cenný bod.

V zápase Arsenal - Manchester City dávali góly pouze Francouzi - za Arsenal Sylvain Wiltord a Thiery Henry, za City korigoval Nicolas Anelka, Arsenal-Manchester City tedy 2:1.

Páté kolo přineslo první prohru také dosud vedoucímu celku, Tottenham Hotspurs prohrál ve Fulhamu 3:2 a první pozici tak přenechal obhájci Arsenalu.

Nevydařený start do sezóny prožívá Newcastle, sezónu sice zahájili skvěle, porazili vysoko West Ham 4:0, ale pávě v minulém 5. kole prohrál doma s Leedsem 0:2.

Ostatní výsledky 5. kola anglické Premier League: Aston Villa - Charlton 2:0, Blackburn - Chelsea 2:3, Southampton - Everton 1:0, West Ham - W.B.A. 0:1, Middlesbrough - Sunderland 3:0. Newcastle, Fulham, Bolton a West Ham mají ještě jedno utkání k dobru.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele