Mandanda by mohl zůstat v Marseille, nemá žádnou nabídku

19.05.2014, 22:08
Aktuality
Steve Mandanda na svém kontě má 250 startů za Olympique Marseille a bude čekat, zda k nim v další sezoně přidá další. O 29letém brankáři se spekulovalo v souvislosti s možným odchodem z jihu Francie, který ovšem v tuto chvíli není z nejpravděpodobnějších...

"Nevím, co se stane příští sezonu, ale je pravděpodobné, že zůstanu. Zatím jsem nedostal žádnou nabídku. Letos se koná mistrovství světa a v takových letech se přestupy řeší až později. Vedle toho je trh s brankáři hodně omezený," prohlásil.

Olympique letos v konkurenci Arsenalu, Dortmundu a Neapole vypadl z Ligy mistrů, aniž by získal alespoň jeden bod, v Ligue 1 pak skončil na šestém místě. U kormidla se v sezoně vystřídali Elie Baup a sportovní ředitel José Anigo, v létě se pak týmu ujme argentinský kouč Marcelo Bielsa.

"Nový trenér Marcelo Bielsa? Vypadá jako kompetentní a ambiciózní člověk. Musím vědět, že se mnou budou v klubu počítat a sázet na mě. Ať už se stane cokoli, jsem nyní ve skvělém klubu," nechal se dále slyšet gólman se smlouvou do června 2016.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten třetí odstavec je trochu pasé.

Reagovat
TheAdy

Chudák mandanda

Reagovat
Ferguson6

Do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

na co? jen ať zůstane v l'OM

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ho rád, ale aktuálně by nám vůbec nepomohl. Možná tak na dvojku když odchází Fabianski, ale na to by ho byla škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

jen ať zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

mám ho rád a nesnáším arsenal ale hodil by se tam

Reagovat
smazaný uživatel

zabilo by mu to kariéru ty experte

Reagovat
Godwinson

Nardi do Monaca za 2,5 mil. Miluju fotbalovou Francii.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele