Marcano bude znovu hrát za Porto, z návratu má velkou radost

13.07.2019, 20:53
Aktuality
Stěhování do důvěrně známého prostředí za sebou má Iván Marcano. Španělský obránce před rokem odešel z FC Porto zdarma do AS Řím a angažmá v hlavním městě Itálie se mu nepovedlo, sám stál o návrat a portugalský vice-mistr mu tento týden přání splnil...

Marcano přišel do Porta v srpnu 2014 a stal se pilířem defenzivní linie portugalského klubu. S postupem času se čím dál častěji spekulovalo o jeho odchodu do většího klubu a pod vše se podepsal i fakt, že hráči loni končila smlouva. Toho nakonec využil Řím, fotbalistu získal zdarma a ani jedna strana neudělala nejšťastnější rozhodnutí. To více mrzí Marcana, který v Serii A naskočil jen k deseti zápasům.

"Mám velkou radost, že jsem zpátky a znovu vidím lidi, které velmi dobře znám a s nimiž jsem zažil tolik pěkných momentů. Chtěl jsem zpátky a Porto chtělo mě. Bylo to padesát na padesát, ačkoli já návrat chtěl možná o něco víc," prohlásil Marcano.

"O tomhle jsem uvažoval už před nějakou dobou - tohle je klub, z něhož jsem pravděpodobně nikdy neměl odcházet. Teď jsem konečně zpět a prostřednictvím úspěchů chci vedení vrátit úsilí, které vynaložilo na můj příchod," dodal.

O Marcana byl nyní zájem rovněž v Turecku nebo Španělsku, FC Porto jeho druhý příchod vyšel na tři miliony eur.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (20)

Přidat komentář
FC Porto FC

Jenže fanoušci rozhodni nadšeni nejsou. Odešel zadarmo a beze slova a teď se chtěl hrozně vrátit. Bude muset hrát hodně dobře aby byl zas v oblibě

Reagovat
smazaný uživatel

S Pepém budou zkušenou dvojkou vzadu..

Reagovat
Benfica

Skôr by som dal priestor Leitemu ako Marcanovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě dostane prostor..

Reagovat
Largo

Legenda Říma

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci style

Reagovat
Benfica

Porto to spravilo skvele.. najprv ho nechajú odísť zadarmo a potom ho kúpia za 3M Za koľko prídu budúci rok Herrera a Brahimi?

Reagovat
FC Porto FC

Nemusíš opisovat článek

Reagovat
smazaný uživatel

Perrin

Reagovat
Benfica

No neviem ja by som v bráne radšej Vlachodimosa..

Reagovat
smazaný uživatel

Perrin je skvělý..

Reagovat
Benfica

je, ale Odysseas je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší se ukáže..

Reagovat
Benfica

Tak Perin bude musieť.. lebo teda Vlachodimos sa už ukázal, bola by škoda, keby ho miesto jednotky stála jedna hlúpa chyba.. To de Gea a Ter Stegen by u nás nemali šancu spraviť kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě máte dva velice kvalitní golmany a ještě talenta Svilara jako č.3.. Ten tým se začíná slušně vytvářet. Velká síla

Reagovat
Benfica

no povedal by som aj že Zlobin je možno trocha lepší ako Svilar.. ale máš pravdu, pozrel som si staršie video Perina a nie je zlý.. no uvidíme ako to bude..

ten tím bude super, ešte bude trebalo doriešiť nejaké veci, ale formuje sa pomaly

Reagovat
smazaný uživatel

No minimálně talenty máte skvělé.. za 2-3 roky až získají zkušenosti, tak to bude zajímavé. Jsem zvědavý jestli zůstane Grimaldo.

Reagovat
Benfica

po tom čo som zatiaľ videl, tak na ďalšie leto môže ísť, možno aj v zime bez toho aby musel niekto prísť.. aktuálne ani nie sú spravy o prestupe.. v júny bol vraj záujem Neapola s tým že by prišiel Mario Rui do Lisabonu + 40M, ani proti tomu by som teda nebol, len Veira ho nechce pustiť, čiže asi toto leto jeho odchod bude možný len za 60M.. ale osobne by som si tipol, že toto leto keď ešte niekto odíde tak to bude on..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Portu je slušný výprodej, už i Oliver Torres odchází.. To jsem zvědavý, co předvedou v další sezoně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele