Marcelino počítá s Cancelem a vyhlíží příchod alespoň čtyř posil

14.08.2017, 21:04
Aktuality
Valencia za sebou má dvě hodně nepovedené sezony a o nápravu reputace se letos bude starat i nový trenér Marcelino García Toral. Ten aktuálně čeká, s jakým kádrem do nového ligového ročníku vlastně půjde, součástí by dle jeho názoru měl být portugalský reprezentační obránce João Cancelo...

23letý fotbalista na východ Španělska přišel před dvěma roky z lisabonské Benfiky a patří do základní sestavy, o jeho služby ovšem mají zájem zahraniční kluby. Do svých řad by ho rád přetáhl Juventus a vše sleduje i Tottenham, ten měl dokonce nabídnout 22 milionů eur, Netopýři ovšem tuto sumu neakceptovali.

"Cancelo? Chceme, aby u nás zůstal, figuruje v dalších plánech," vzkázal nápadníkům někdejší kouč Villarrealu.

Valencia za Cancela předloni zaplatila patnáct milionů eur a dle některých zpráv si ho nyní cení na pětadvacet milionů, vedení je prý připraveno ho za takovou sumu také zpeněžit. Marcelino by v tom případě dostal náhradu a nejednalo by se o jediný nový přírůstek do kabiny. V následujících dnech se dá očekávat velká aktivita Valencie na přestupovém poli, odkud zatím získala jenom brankáře Neta a záložníka Nemanju Maksimoviće.

"Jsem si jistý, že přijdou minimálně čtyři noví hráči. Zatím jsme mnoho posil nezískali, ale mohu vás ujistit o tom, že vedení každý den tvrdě pracuje na tom, aby se to změnilo a došlo k posílení kádru. Musíme se nyní koncentrovat i na důležité páteční datum, věříme ve výhru," vyhlíží Marcelino duel s Las Palmas.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (21)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Booože, na co to ti vietnamci kupovali, když se v tom nevyznají..

Reagovat
Bakary3

Zatim od Valencie tragicky..

A za jaky drobny pustili Alvese, Enza Pereze, Negreda, Piattiho.. To je snad spatnej vtip

Reagovat
QooBo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak nejdřív to potřebovali vyčistit a zbavit se těhle přeplacených hráčů. Do budoucna jim věřím, mají dobrou akademii a Marcelino je zárukou kvality. Na momentálni úspěch asi ani necílí.

Reagovat
Kluivert9

Hlavně se musí zbavit vlivu Mendese, to by měl být krok č.1.

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Phillipinho

To uz udelali. Uz tam ma jenom Cancela a Garaye, kteri mozna odejdou.

Reagovat
Kluivert9

Nani je též kůň Mendese, ne?

Reagovat
Phillipinho

Ja myslim ze ne, ale jiste to nevim.

Reagovat
netopier

Kupovať 4 nových hráčov na začiatku sezóny aj keď na to mali celé leto = Valencia style. Zas prejebeme polku sezóny kým sa to všetko zohrá (medzitým vymeníme 2x trénera) a na konci sezóny budeme radi za 13. miesto

Reagovat
dinss

Během pár let se Valencie úplné vytratila.

Reagovat
Black Jagir

Tým už docela šlape a to i bez posil (ti nový hráči navíc míří na naše slabá místa - stoper, DM a příchodem Vietta by se vyřešil gólový útočník, takže výrazné zhoršení i přes nutnost sehrání neočekávám). Marcelinovi věřím jako málokomu, on si tu svou práci udělá, jen se bojím, aby mu vedení neházelo klacky pod nohy a neskončilo to rezignací jako ve Villarrealu.

Reagovat
Phillipinho

Neto- Montoya Garay Murillo Gaya- Cancelo Parejo Kondogbia Soler- Zaza(Rodrigo) Nani. Nejak takhle netopyri?

Reagovat
Black Jagir

Jestli přijde Vietto, tak do útoku určitě on (Nani možná odejde, aby mohl přijít).

Reagovat
smazaný uživatel

Medran!

Reagovat
smazaný uživatel

Uz aby dostavali ten stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Bacca do Villarrealu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pre mna prekvapenie, Sevilla je nejaka zaspata, nechce sa mi verit, ze to postavia na Murillovi

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry myslel som samozrejme Muriela.

Reagovat
smazaný uživatel

4 posily? No dobre, Murillo a Kondogbia sú 2, o tom už vieme, aj keď ani to nie je isté. A ďalšie 2 budú kto? Lebo na trhu každý stabilizuje mančaft, začínajú sezóny. Asi to budú hráči, s ktorými kluby nepočítajú, aj keď by mi to nevadilo, ak by mali kvalitu a skúsenosti. A snáď nechcú pustiť ešte Garaya, lebo to by bol koniec.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele