Marcelo: Zranil jsem se, ale porážka bolí víc

27.09.2018, 13:00
Aktuality
Spoustu důvodů k nespokojenosti měl včera večer Marcelo. Brazilský obránce podal v utkání na půdě Sevilly hodně špatný výkon a v průběhu druhého poločasu se navíc zranil, nejvíce ho ovšem bolel výsledek, Bílý balet nestačil na svého soupeře a v Andalusii podlehl 0:3...

"Zranil jsem se, ale porážka bolí víc," řekl po utkání Marcelo.

Marcelo si osmnáct minut před závěrečným hvizdem poranil stehenní sval a jeho spoluhráči museli utkání dohrát v deseti, jelikož kouč Julen Lopetegui o několik desítek vteřin dříve využil poslední možnost ke střídání. O výsledku přitom bylo tou dobou už rozhodnuto, v první pětačtyřicetiminutovce se dvakrát během chvilky prosadil André Silva a na jeho góly dokázal navázat Wissam Ben Yedder.

"Je třeba přiznat, že Sevilla byla v prvním poločase lepší. Po změně stran jsme častěji drželi míč, ale soupeř byl zase nebezpečný z protiútoků. Jedná se o kvalitní tým a nám chybělo několik věcí, abychom tak kvalitního soupeře mohli porazit. Ve druhém poločase se možná hra mohla odvíjet jinak, kdyby platil gól Modriće. V případě porážky ztratíte tři body, což může v pozdější fázi sezony znamenat rozdíl. Snažili jsme se vydat to nejlepší a uvidíme, zda se takovým chybám vyvarujeme v budoucnosti. Potřebujeme něco změnit, prohra bolí, ale musíme se oklepat a připravit na další zápas," říká Marcelo.

Real Madrid má na přípravu na další utkání hodně krátkou dobu a jednat se bude o prestižní souboj, už v sobotu večer nastoupí k derby proti Atléticu.

Autor: Tomáš Pavlík / sportskeeda.com

Komentáře (59)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč ho po odchodu Ronalda normáně nešoupnou na levé křídlo a nechají za ním do obrany Nacha, tím by jeho ofenzivní přínos zůstal a nemusel by tolik bránit, což stejně nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho to už skúšal a bol z toho trapas

Reagovat
smazaný uživatel

nemohlo to být horší, než teď.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ísť do derby s Atléticom bez oboch krajných bekov a Isca

Reagovat
CHONG

Odriozola a Nacho nejsou v současné době žádný pokles oproti Marcelovi a Danimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal poslední měsíc hraje jako Bůh.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Hristo Stoichkov

Už docela bylo na čase.

Reagovat
CHONG

Poslední měsíc jo, u něj jsem to spíš myslel vzhledem k případnému návratu hned po zranění a Marcelo není ztráta vůbec.

Reagovat
Ross Geller

Neber Boží jméno nadarmo. Navíc dost pochybuji, žes viděl Boha a že ještě k tomu hrál fotbal.

Reagovat
ttopi

Co to je za větu?

Reagovat
CHONG

Věta oznamovací.

Reagovat
ttopi

Dík, to jsem potřeboval upřesnit

Reagovat
CHONG

Rád jsem pomohl.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
teenz

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

A.Silva je v Seville na hostovani, hostovani s opci na přestup nebo rovnou na přestup? Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Podle TM mají opci na 38 mega.

Reagovat
Hristo Stoichkov

V létě se tuším psalo o hostování za 5 mega + opce 30 mega.

Reagovat
CHONG

Hostování s opcí

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem slušnej oddíl, ta Sevilla

Reagovat
Hristo Stoichkov

Famózní Sevilla, oproti začátku sezóny šli raketově nahoru. Machín borec, jeho mentalita je skvělá a dokáže na hráče přenést pocit nebát se žádnýho soupeře. Jaký trenér by dokázal proti Realu jít (a následně ho totálně přejet) se středem zálohy ve složení Banega a Vázquez podporovanými Sarabiou, tedy CM, AM a přeorientovaný křídlo. Klobouk dolů

Reagovat
CHONG

Reagovat
Phillipinho

Jako se stredem Banega, Sarabia, Vazquez a dvema hrotakama nastoupit proti Realu to by si moc treneru nedovolilo. Machin vsadil na to, ze je prehrajou a vyplatilo se. Fakt borec

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, ty dva hroťáky jsem zapomněl zmínit a přitom jsou taky v tomto ukazateli dost zásadní. Ani ti stopeři nejsou takový kvality, aby to dokázali ubránit. Ale ten střed hraje prostě skvěle a dokáže si vyhovět, mnohem lepší než to “vyztužit” nějakým dřevákem typu Guida Pizarra, jako to dělal Sampaoli. Nebo Mercadem na beku Popravdě jsem myslel, že ztráta N’Zonziho bude zasádní, ale Machín na to dokázal skvěle zareagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Jordi Alba

Machín je super trenér.

Odehráno sice pár kol, ale zatím to vypadá, že Sevilla největší adept na 4. místo. Liga se začíná vyrovnávat, což se mi taky docela líbí, půlka tu odepisovala Atlético po 3 kolech a ono je hned zase ve hře. Ještě sem hlavně zvědavej na ten souboj o 4.-7. místo, minimálně o tu EL by to mohl bejt solidní boj - Vale, Ponorka, Sevilla, Betis k tomu týmy, co teď nehrají poháry a mají o soutěž míň jako Socky, Celta asi i Bilbao + snad Girona i Getafe budou chtít taky přispět do bojů. Vypadá to zajímavě.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bereš to pozitivně, já jsem bohužel zatím dost zklamanej, jelikož se to podle mě vyrovnává špatným směrem. Pozitivní je pro mě Athletic, což jsem očekával, jasná cesta je znát i u Sevilly, ačkoliv měla pár výpadků. Ze zbytku širší špičky se dá ocenit ještě Celta, jinak je to celkem o ničem. Líbí se mi teda i Lopeteguiho cesta, ale nemá moc kvalitní kádr a je negativně ovlivněn individuálními výkony některých hráčů. Jinak Barca nestojí za řeč, Atlético je herně ještě mnohem horší než bodově, Valencia nemluvě, Villarreal nuda, Socky mají na víc. Betis zatím taky katastrofa. Podle toho, co jsem viděl, mají v ofenzivě strašně podobných typů. Guardado, Lo Celso, Canales, Boudebouz - všechno kreativní leváci, k tomu Joaquín, je to hodně statický, nelíbí se mi to. Podobně jako u Barcy tomu chybí hráč(i) pracující i bez míče. K čemu ti pak je tolik kreativity, když není žádný hráč, který bude svým pohybem trhat defenzivní blok soupeře? Doufám, že se to časem rozjede a bude to zajímavější sezóna, začátek mě teda zklamal.

Reagovat
ADM

Ja nechápem len jedno..

..kedy to všetko stíhaš sledovať a ešte si to aj pamätať a analyzovať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Celkem v pohodě, nějaký zápasy vidím v přímých přenosech, zbytek aspoň v sestřihu kola, i z těch highlightů se dá spousta věcí vysledovat. Sleduju LaLigu a okrajově Serii A, Premier League jsem úplně vysadil a jezdím na Slavii (mám sice permici, ale stíhám cca polovinu domácích zápasů). A pro zábavu přes týden občas sleduju individuální videa zajímavých mladých hráčů (nejradši Frenkieho de Jonga). Čas na to mám, jelikož EF je jediná internetová platforma, který věnuju čas a navíc se do diskuzí zapojuju minimálně a projíždím víceméně jenom španělskou sekci, nárazově Serii A. A v tom obecným přehledu mi dost pomáhá twitter, kde si člověk za roky dokáže najít velmi zajímavý zdroje.

Reagovat
valloire

no i tak....co práce?

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kucka

Reagovat
Jordi Alba

Sledování na mobilu je řešení.

Reagovat
ADM

Však ale sledovať TV alebo internet cez víkend? Pff. Ledva stíham Barcu Ja len obdivujem ten široký záber, ktorý Hristo má a o čom všetko má prehľad. Ale zas nie je tu v tejto sekcii sám no...

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš se podívej do bundesligový sekce, tam je fakt halda maníků, kteří sledují co se dá

Reagovat
valloire

taky jsem to tak dělal....bylo mi 16 a čuměl jsem na všechno

Reagovat
Jordi Alba

Čuměl na všechno a začne fandit zrovna Realu.

Reagovat
valloire

No protože mám vkus a to tak, že vybraný. Kdybys viděl tohle, taky začneš fandit Bílýmu baletu.

https://www.youtube.com/watch?v=TinKQkwj8Dw

A už dřív mi byli sympatický, tohle bylo definitivní. Naproti tomu Barcelona se tehdy prezentovala asi takhle :

https://youtu.be/xSrIsO-vSv4?t=166

takže něco jako dneska

Reagovat
TheTopFootbaler

Rudnevs ftw.

Reagovat
Jordi Alba

No, pozitivně.. Těch atraktivních zápasů ubývá. Athletic nic jinýho, než zlepšení snad ani potkat nemohlo. Celta je případ, jako Socky, jsou sice kvalitní dopředu, ale obranu nemaj, z Rulliho se stal taky dobrej tragéd. Villarreal je nudnej, to ano. Betis očekávám, že se zvedne, ale snad né dnes. Real a Atlético poslední dobou moc nesleduju, nějak se ve volným čase podívám radši na jiný týmy LL. Barcelona se musí zvednout, o tom není pochyb.

Reagovat
valloire

nemusí a existují pochyby

Reagovat
Jordi Alba

Nějakej drsnej, ne?

Reagovat
valloire

Jsem ten nejdrsnější. Věř mi.

Reagovat
Jordi Alba

No, co tu čtu, tak si rozjel bomby od posledního kola.

Reagovat
valloire

to ještě není nic proti tomu, co přijde po Clasicu, který nedejbože rupnem

Reagovat
Jordi Alba

Zatím to vypadá na remízu 0:0.

Reagovat
valloire

Zatím. Mimochodem to stim nejdrsnějšim je Norris a totalgym, aby bylo jasno. Moje oblíbené.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak korektni by bylo napsat 90minut v deseti, ale budiz...

Sice fandim predevsim brazilcu v repre tymu bez ohledu na prislusnosti klubu, ale vcera tam nemusel byt na to hriste. Ale abych mu nekrivdil, tak i par hracu se take zdrzelo v satne

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak a teď kdo se tady rozčiloval u článku o tom, jestli je Sevilla podobná jako Real, že Sevilla na Real v žádném případě? Výsledek je očividný.

Reagovat
valloire

až vyhraje Sevilla LM , můžeme se bavit

Reagovat
TheTopFootbaler

Otázka času.

Reagovat
kattos

Ten třetí gol Courtois

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele