Marchenovi končí smlouva, nelíbí se mu chování Deportiva

07.06.2014, 22:05
Aktuality
Carlos Marchena před týdnem jediným gólem rozhodl utkání druhé španělské ligy s Realem Jaén a zajistil Deportivu La Coruña návrat mezi elitu, aktuálně ale řeší zcela jiné starosti. Zkušenému obránci a mistru Evropy z roku 2008 končí v Galícii smlouva a sám netuší, jaká na něho čeká budoucnost...

"V tuto chvíli jsem na ulici, nezaměstnaný. Mám smlouvu do konce června, déle už ne," prohlásil 34letý fotbalista.

Marchena v minulosti hrával za Benficu, Valencii a Villarreal, Deportivo posílil před dvěma roky a na začátku letošní sezony nakonec dostal novou smlouvu. V sezoně 2013/2014 odehrál 22 ligových zápasů a dal tři branky.

"Chci jenom jedno, aby se mnou jednali na rovinu. Nikdo mi zatím nic neřekl. Není to tak, že bych sám něco vyloučil, se mnou zkrátka nikdo nemluvil, vypadá to, jako kdyby o mě nestáli. Nebudu mít problém toto akceptovat, pokud mi to sdělí," podivuje se jednání ze strany klubu.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

solidní stoper

Reagovat
VojtovaChelsea

takhle se jedná i u nás v práci..na poslední chvíli

Reagovat
smazaný uživatel

čo už im nedajú v krčme na sekeru?

Reagovat
smazaný uživatel

"V tuto chvíli jsem na ulici" Tí hráči nemajú hanby....aj keby už nedostal žiadnu zmluvu tak je zabezpečený minimálne na pár dobrých rokov...

Reagovat
smazaný uživatel

pravdepodobne už pol roka nevidel výplatu, bežné jednanie španielskych klubov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele