Marseille má druhou posilu, z Watfordu přišel záložník Koné

03.07., 10:50
Aktuality
Ismaël Koné (© AFP)

Kanada je ve čtvrtfinále letošního ročníku jihoamerického šampionátu a čas na oslavy rozhodně neměl Ismaël Koné. Záložník si místo nich vyřešil budoucnost, dnes dopoledne byl potvrzen jeho transfer z Watfordu do Marseille.

Všechny strany se na podmínkách transferu dohodly minulý týden, francouzský klub vše vyjde na dvanáct milionů eur.

"Olympique Marseille s potěšením oznamuje přestup Ismaëla Koného z Watfordu. 22letý záložník úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku a podepsal smlouvu," sdělilo vedení v oficiálním prohlášení.

Koné přišel do Watfordu před rokem a půl z Montrealu a odehrál za něj 63 zápasů, v minulé sezoně si na své konto připsal i čtyři branky. Kanadský reprezentant je druhou letní posilou Marseille, před ním se kmenovým hráčem OM stal obránce Bamo Meïté, jehož hostování z Lorientu bylo změněno v trvalý přestup.

Autor: Tomáš Pavlík / om.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele