MARTINS TĚSNĚ UNIKL SMRTI

20.06.2007, 16:39
Aktuality
Hodně štěstí měl nigerijský reprezentant Obafemi Martins, když na něho v jeho rodném Lagosu zaútočili ozbrojení maskovaní útočníci. 21letý útočník z tohoto útoku vyvázl nezraněn, avšak na okamžiky, které zažil, asi nikdy nezapomene...

Martins a jeho přítel se obětí ozbrojeného útoku stali o pondělní noci na čerpací stanici. Bývalý útočník Interu Milán byl velmi blízko smrti. Nigerijská hvězda se v současnosti nachází v Itálii, kde se zotavuje po hrůzostrašném útoku. Zpráva, že se mu nic nestalo, velmi hodně potěšila fanoušky Newcastlu, jeho současného týmu.

"Oni mě nechtěli oloupit, ale zabít," řekl Martins pro bulvární deník deník The Sun. "Myslel jsem, že zemřu. Nic neříkali, když začali střílet na auto. Bylo to peklo. Jako ve filmech. V Lagosu se necítím bezpečně a myslím si, že se sem hodně dlouho nevrátím," dodal Martins.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*Mamut

A to v Afrike majú byť najbližšie MS... I keď, nie je to len Afrika, myslím, že toto by sa hráčovi mohlo stať kľudne aj v Turecku alebo na juhu Talianska, takisto v Južnej Amerike by som sa necítil ako futbalista dvakrát bezpečne...

Reagovat
smazaný uživatel

to si nebol na luniku IX

Reagovat
HOST*

Njn...už dlooouho nebyl nějakej průůser...

Reagovat
Radin

Asi bych se vysral na repre,celou rodinu odstěhoval do Anglie a už se tam nikdy nevracel

Reagovat
HOST*

hejj co máte proti africe?je to kontinent jako jiný...tohle se vám může stát kdekoli...ty jo jinak ---to musel být šok...asi bych se z toho taky vzpamatovával dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Zajeď si na dovolenou do Lagosu. Pronajmi si luxusní auto a ukazuj se třeba se stříbrným kufříkem. Riziko, že tě tam podříznou a následně okradou je stonásobně větší, než tady. To je holý fakt.

Reagovat
HOST*1860

je to proste tak, s tim nic nezmenis, treti svet no..

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň, že to dopadlo takhle

Reagovat
HOST*

škoda jak cip, mohl být na sračky

Reagovat
HOST*mysman

si vul

Reagovat
smazaný uživatel

No to sme rádi, Obafemi, žes to přežil, tohle tě zocelí .

PS: doufám, že jednou dostane Laporta rozum a přivede tohoto vyjímečného hráče. Je to jeden z mejch best posil

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jenom taková menší pouliční přestřelka.. ne,teď vážně.. tohle je opravdu nepříjemná zkušenost, chudák se přijede jednou za čas podívat domů, a hned ho chcou nějací niggati rozstřílet..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele