Marveauxe prodávat nebudeme, zní z Rennes

22.06.2010, 21:35
Aktuality
Záložník Sylvain Marveaux je hojně spojován s letním odchodem z Rennes. Mluví se zejména o zájmu anglického West Hamu, ale vedení francouzského klubu nyní oznámilo, že hráč není na prodej a v létě nikam neodejde.

Čtyřiadvacetiletý Marveaux prožil v dresu Rennes vynikající sezónu a nabídky se hrnou ze všech stran. Sám hráč přiznal, že zájem je obrovský a cítí, že by mohl od klubu dostat svolení k odchodu, když pro Rennes odvádí cenné služby celou kariéru.

"Rennes je můj klub a já mu hodně dlužím, protože to on mi dal šanci ve velkém fotbalu," řekl. "Dnes mě ale chtějí největší francouzské a evropské kluby a to mě donutilo přemýšlet, zda ve 24 letech není čas jít dál," neskrývá Marveaux touhu vyzkoušet něco nového.

Jenže klub asi bude proti. Generální manažer Pierre Dreossi totiž jakoby na nabídky neslyšel a hodlá Marveauxe udržet. Rennes už totiž letos prodali do Lyonu Jimmyho Brianda, a tak nemají potřebu dalšího důležitého borce prodávat.

"Už jsem to řekl předtím a nyní to opakuji, Sylvain Marveaux bude za Rennes hrát i v příští sezóně," řekl jasně Dreossi. "Většinou svůj názor neměním, to už jsem v minulosti ukázal. Těšíme se na novou sezónu a očekáváme, že Sylvain bude její součástí."

Autor: Ondřej Holzman / football365.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si vyhovuje s Remym?

Reagovat
smazaný uživatel

OMG Mám dneska v té hlavě nastláno, chtěl jsem napsat, jak si vyhovoval s Briandem?

Reagovat
domingo

Hodně dobře, Marveaux dal po Briandových centrech pár branek. Byly to dva pilíře ofenzivy Rennes, dávali si to často mezi sebou. Oba jsou techničtí, mají skvělou přihrávku i střelu.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo by mohl Brianda nahradit v Rennes?

Reagovat
domingo

Třeba právě ten Rémy.. (kéž by)

Reagovat
smazaný uživatel

A ty komu přeješ vlastně v L1? Já ji moc nesleduju, jen občas, herně se mi líbí Lille a Bordeaux, tak přeju jim.

Reagovat
domingo

Auxerre Jinak ty dva týmy hrajou fakt jedny z nejhezčích fotbalů, plus Lorient a Valenciennes.

Reagovat
smazaný uživatel

Lorient ani Valenciennes jsem neměl možnost vidět, ale Auxerre je taky sympatické mužstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost dobře, příští rok uvidíme jejich spolupráci opět..

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Až dostanou dobrou nabídku hned prodají.

Reagovat
Godwinson

Ale prodáte, prodáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle kecy pro média nemám rád. Vždycky mi přijde, že se tim ve skutečnosti ty trenéři jen snaží zvýšit cenu hráče, aby za něj dostali eště víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Alibistický kecy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele