Mascheranův odchod z Liverpoolu je stále reálnější

24.01.2008, 20:05
Aktuality
Záložník Javier Mascherano se stal důležitou součástí sestavy Liverpoolu. Reds však za něj možná budou brzy muset najít náhradu. Mascheranova práva stojí nemalé peníze a anglický klub je dost možná nenabídne.

Javier Mascherano patří investiční skupině MSI, která si ho cení na 17 milionů liber, v Liverpoolu je pouze na hostování. Pokud Reds tuto částku do konce sezóny nenabídnou, bude argentinský reprezentant nabídnut i dalším klubům.

Liverpool zatím tuto sumu na stůl nepoložil a podle prohlášení amerických majitelů nejspíš ani nepoloží, jelikož se jim zdá příliš vysoká. Mascheranovi se v Anglii líbí, za současných okolností si už však dokáže představit i odchod z Liverpoolu.

"V Liverpoolu jsem našel svůj domov. Nemůžu si na nic stěžovat, jsem zavázaný všem, jak mě ve městě přijali," svěřil se Mascherano argentinskému rádiu. "Nicméně cítím, že nadešel správný čas pro přestup."

Mezi potenciálními zájemci se nejčastěji skloňují jména Barcelony a Juventusu. Zaplatit 17 milionů liber si nemůže dovolit zdaleka každý klub.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Do Chelsea nebo do Sparty snim

Reagovat
smazaný uživatel

cos to rekl do chelsea jo takovy ....... z lieverpoolu neberem at de do sparty

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim nevim jestli Juventus si to může dovolit..soudě podle posledních nákupů a hlavně prohlášení šéfu si nemyslím, že by na něj měli. Navíc chtějí Sissoka..

Reagovat
smazaný uživatel

Real ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak hráče takového typu tam asi nemáme, ale 17M liber je celkem pálka...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro vás hubička...

Reagovat
smazaný uživatel

nepřestoupí,to je jen další fáma..zůstane podle mě

Reagovat
smazaný uživatel

No to záleží na penězích.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli skutečně odejde Edmílson a s Crosasem se nebude počítat (věřím že ano ale u Franka člověk v tomto směru nikdy neví), tak by mohl zdvojit Jáju.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě nechápu, proč Liverpool pouští Sissoka.

Reagovat
R22

Sissoko je poleno největší, spíš nechápu proč neudržíme Masche to je borec, hold amíkum dochází chechtáky...

ale co furt tu máme do středu pole Lucase, který hraje velmi dobře a má velký potenciál, "Master Pass" Xabiho, no a samozřejmě Steveho

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, Sissoko s míčem neumí, mě se taky vůbec nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

zlatý sissoko jak vidím diavyho u guners tak rodím ten šmejd nenahraje ani za tu pi...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že je v současnosti Liverpool dost movitý a něměl by být problém si Mascherana pojistit delší smlouvou. Je to hráč, který by jim byl hodně platný. Bylo by to hodně naivní si ho nechat utéct ke konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

no zas tak moc movitej liverpool neni, ted teprv splatil dluh po koupi tymu navic amikum evidentne nedochazi ze premier league je financne o dost narocnejsi nez treba takova NHL kde vlastnej montreal s dallasem

Reagovat
smazaný uživatel

V rámci PL patří Liverpool k těm lépe finančně zabezpečněným klubům a takovýto hráč by pro ně neměl být zase tak velký problém. Spíš je otázkou, jestli předpokládanou sumu chtějí vytáhnout, atd.

Reagovat
jtbs

za 17 mega sa neoplati. To radsej nieco prihodit a kupit ozajstnu kvalitu: Diego, Hamsik

Reagovat
smazaný uživatel

nn Galásek

Reagovat
smazaný uživatel

diego ok. alehamsík ten at si hraje v italii ještě 3 roky

Reagovat
R22

že za ty prachy by se dalo pořídit pořádný křídlo, který potřebujeme jak sůl

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý deň,prepáčte že to sem píšem,ale prosím zájdite na náš futbalový web,ktorý síce mal nejaké problémy,ale to je už za nami,a preto navštívte náš futbalový portál.Www.x-fotbal.ic.cz

Na hl. strane sa dozviete novinky ohladne webu,pretože sme zhánali nového admina tak sa web trocha zastavil,ale to sa všetko napravilo,a preto sa môžťe ťešiť od februára na výrazné zmeny.Dakujeme že nás navštívite.Prosím nehnevajte sa že som to sem napísal,ale len tu človek nájde opravdových futbalových fanatikov(ak vás tak môžem bez urážky nazvať),fajnšmekrov a skvelých ludí,ktorý sa do futbalu rozumejú.

Dakujem velmi pekne.Ale fakt prepáčte.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tento hrac je v livers tragicky...neviem aspon tak na mna posobi svojou hrou...nehra bohvieco dost kazi nahravky...aspon vzdy vtedy ked sa na nho pozeram f telke... ...v juve by sa mozno uchytil aj ked pochybujem ze tam pojde vzhladom na tu prestupovu ciastku...

Reagovat
smazaný uživatel

osobně si myslím, že se jedná o velmi kvalitního playera, který za těch 17 Mega možná i stojí........on ten problém je zcela někde jinde - takový hráč musí zapadnout do nějakého systému hry, kde bude mít svou důležitou roli - a bude tam za "hvězdu"..........jenomže hraje v tragickém týmu pod totálním idiotem Rafou, v týmu kde žádný systém neexistuje, kde si hráči typově nesedí, v týmu, kde hráči nevědí co mají hrát.......takže je logické, že tam nemůže uplatnit své nesporné kvality.......

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem fanousek Liverpoolu, ale jak v tomhle se ho musim zastat. Jak muzes napsat ze v Liverpoolu neexistuje system a Rafa je idiot...Liverpool byl 2x za 3 roky ve finale LM a jednou ho vyhral, takze asi Rafa ten tym postavit kvalitne umi...co se tyce Premier League tak tam je to horsi, tento rok ale Liverpool hodne posiloval, takze souhra neni idealni...myslim ze maji tym ktery muze vyhrat PL, ale je treba stabilnejsi a dlouhodobejsi formy... Jo a kdyz nadavas, tak komu fandis ty?? Chelsea, kde se hraje nejhorsi fobal cele PL a kde by byli bez Pety Cecha ve stredu tabulky??

Reagovat
smazaný uživatel

a jak souvisí můj názor na LFC s tím komu fandím, co je pro tebe v tomto ohledu podstatné, tak nefandím MU, takže mám na LFC objektivní pohled.....a opravdu v LFC neexistuje systém, jsou tam blbé typy hráčů, kteří si nerozumí, ti hráčí nevědí co mají hrát - a to proto, že Rafa je idiot....nemůžeš srovnávat LM a PL. LM je prakticky jen o 6 zápasech - na které se dá dlouhodobě dopředu připravit, zvláště když jako Rafa vypustíš ligu....zatímco PL je o dlouhodobé práci - a tam LFC každý rok totálně hoří - důvody jsem popsal výše.....navíc vítězství v LM vybojoval Rafa s hráči, kteří mu tam zůstali ještě po Houllierovi, od té doby nakoupil cirka 60 nových hráčů za nějakých 150 Mega a z toho se prosadili tak 4 - což svědčí zase jen o tom, že to je naprostý idiot. Nazdar-

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ho berte do Spurs. Aj ja mám naň taký názor, že je to veľmi cenný hráč. Každý naň nadáva, že nepošle poriadnu prihrávku, čo nie je zas úplne pravda a ani technicky na tom nie je zle. Treba si uvedomiť, že je to defenzívny štít a v zálohe túto funkciu zvláda veľmi dobre, v odobratí súperových lôpt a na deštrukciu ich akcií patrí medzi najlepších, takže niet o čom. Preto tie argumenty proti nemu mi trochu nedávajú zmysel, však je to defenzívny stredopoliar a tí tam nie sú od toho, aby tvorili hru. No ale vysvetlite to futbalovým "odborníkom".

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele