Medel se vrací do Boky Juniors. Ani na chvíli jsem nezapochyboval, hlásí

14.06., 15:32
Aktuality
Gary Medel (© AFP)

Gary Medel dohrává kariéru v Jižní Americe a pro nadcházejících osmnáct měsíců se vrací do klubu, jehož prostředí velmi dobře zná - 36letý chilský reprezentant se podruhé upsal argentinské Boce Juniors.

Dvojnásobný šampion Copy América vyrůstal v akademii Universidadu Católica a v Boce působil od léta 2009 do ledna 2011. Na své konto si tehdy připsal 48 startů a v nich sedm branek.

"Ani na chvíli jsem nezapochyboval, Boca je obrovským klubem. Argentinská liga je kvalitní, vyrovnaná a motivace mi rozhodně chybět nebude," říká Medel.

Medel může nastoupit jako stoper i defenzivní záložník a je velmi dobře znám fanouškům v Evropě. V minulosti tvrdil muziku v dresech Sevilly, Cardiffu, Interu Milán, Besiktase a Boloni, uplynulý rok strávil v brazilském Vasco da Gama.

"Přišel jsem hodně mladý a neměl ani ponětí o tom, jak velkým klubem Boca vlastně je. Byla to radost a nyní se vracím se stejným nadšením. Fanoušci uvidí stejného hráče, který kdysi odcházel, tomuto dresu obětuji vše. Fanoušci mě vždycky milovali, milují a já jim jsem hodně vděčný," vzpomíná.

Autor: Tomáš Pavlík / bocajuniors.com.ar

Komentáře (4)

Přidat komentář
Mass

Tady setkání s mladičkým Španělem, toho času v Diveloně

https://www.youtube.com/watch?v=BYHSExnRXlg

Reagovat
rel7

Reagovat
Nizzie

Co jiného v Barceloně očekávat že.

Reagovat
hematop

Zakrslá chcanka!! Hned by zasloužil patu za krk

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele