Megson se připravuje na život bez Anelky

23.11.2007, 10:01
Aktuality
Boltonu se letos zatím vůbec nedaří a další pohroma pro Wanderers může přijít v zimě. V Anglii se stále častěji spekuluje o odchodu Nicolase Anelky, na který se pomalu začíná připravovat i manažer Gary Megson...

"Během reprezentační přestávky jsme bedlivě sledovali hráče. Není dobré, když se něco stane a my řekneme jenom "dobře, nebyli jsme na to připraveni." Můžete předejít všemu, co se má stát. Co musíme udělat je dostat z něho to nejlepší, dokud je zde," ví velice dobře nový manažer Boltonu Gary Megson.

"Pokud zůstane dlouho, bude to skvělé - pokud ne, tak se musíme ujistit, že jeho odchod z nás udělá silnější fotbalový klub. Je zde určitá suma peněz a my jsme si stoprocentně jistí tím, co potřebujeme. Ať už přivedeme kohokoliv, musí dosahovat stejných kvalit jako hráči, kteří v kádru již jsou," prozradil Megson na téma zimních posil.

Bolton před několika měsíci opustil manažer Sam Allardyce a s jeho odchodem se z Reebok Stadium vytratila rovněž pohoda z posledních let. O její navrácení se marně snažil manažer Sammy Lee, Wanderers jsou zatím až na sestupové osmnácté příčce a letos je podle všeho čeká boj o záchranu v Premier League.

Anelka je jedním z mála, ne-li jediným světlým bodem Boltonu v letošní sezoně. Francouzský kanonýr má na svém kontě již šest ligových branek, a to několik zápasů vynechal kvůli poraněnému stehennímu svalu. Především proto se o něm spekuluje v souvislosti s Chelsea nebo Manchesterem City.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kvalitní posila pro každej tým. Boltonu bude bez Anelky ouzko

Reagovat
smazaný uživatel

pokud odejde do Chelsea, bude to jen ajen dobře, Hraj za repre, ve které takřka nikdo nemá místo jisté a pak, proč by měl pořád dokola být hvězdou malých týmu, když jeho kvlity jsou vyšší než kvalit mnohých hráčů těch nejlepších týmu....nejde sice o úplně správné porovnání, protože každý hraje na jiném postu, ale příjde mi nanejvýš úsměvné, že hráč jako je Metzelder se vyhřívá s královským Realem na výsluní španělské ligy a LM a fotbalista a potenciálem jako hrom je u dna anglické ligy,...takový talent!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele