Messi doléčil kotník a v sobotu se vrátí do sestavy Interu Miami

13.09., 21:10
Aktuality
Lionel Messi (© AFP)

Po dvouměsíční léčbě poraněného kotníku je Lionel Messi připravený vrátit se do zápasů. Sedmatřicetiletý argentinský špílmachr bude v sestavě Interu Miami na sobotní zápas proti fotbalistům Philadelphie, oznámil trenér aktuálně nejlepšího týmu zámořské soutěže MLS Gerardo Martino.

"Messi bude k dispozici," řekl Martino, aniž by prozradil, zda svou hvězdu nasadí do základní sestavy nebo jak velkou porci minut by mohl odehrát.

Messi naposledy nastoupil za Miami 1. června. Poté si v červenci ve finále jihoamerického šampionátu podvrtnul kotník a zraněný sledoval, jak Argentina došla po titulu mistrů světa k dalšímu zlatu.

Majitel osmi Zlatých míčů zatím v MLS odehrál v této sezoně 12 zápasů, dvanáctkrát skóroval a má 13 asistencí, což je třetí nejvyšší počet v lize. Inter bez něj musel zvládnout posledních devět zápasů.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
eder

Už by se měl na to vysrat, gloryhunter...

Reagovat
j.r.ewing

Reagovat
JuventusFC1897

Hráč ktorý má za 12 zápasov rovnaký počet gólov a k tomu 13 asistencií by sa podľa nejakého vidláka mal na to vysrať.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Neutron

Mozno je to mestan.

Reagovat
Kejza

Reagovat
Reggie

Vánoce 2022 byly u vás stejně smutný jako u Ronaldů, viď?

Reagovat
El Cid z City

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele