MESSI NECHAL ZAVZPOMÍNAT NA MARADONU

19.04.2007, 10:54
Aktuality
Lionel Messi je možná opravdu tím, kdo může jít ve šlépějích Diega Maradony. Útočník Barcelony od legendárního Argentince leccos pochytil a včera večer nechal zavpomínat na jeho gól ze semifinále světového šampionátu v roce 1986 proti Anglii...

Messi měl výrazný podíl na výhře Barcelony nad Getafe v prvním semifinále Španělského poháru 5:2 a svůj výkon ozdobil brankou, o které se na Nou Campu bude ještě hodně dlouho mluvit. Ve 28. minutě na vlastní polovině převzal míč a nasadil ke sprintu, během něhož obešel čtyři protihráče a brankáře a své nádherné sólo zakončil střelou do prázdné brány. Celý Nou Camp byl v tu chvíli na nohou.

"Messi je skvělý talent a dal nádherný gól. Určitě vypadal jako ten Maradonův, ale Lionel má větší akceleraci," chválí svého svěřence Frank Rijkaard. "Bavíme se o Maradonovi, jenomže jeho kariéra už dávno skončila. Messi je velmi mladý, talentovaný a musí žít jenom pro fotbal a pokračovat se svým současným myšlením," nechce Rijkaard kamžitě srovnávat současnou argentinskou hvězdu s tou bývalou.

Samotného Messiho srovnání s Maradonou těší, ani on se tím však příliš nezaobírá. "Možná to byl gól odobný tomu, co dal Diego, ale my musíme pokračovat jako dosud a myslet na ostatní, ne každý sám na sebe. Nemyslel jsem na to dostat se do vápna a dát gól. Viděl jsem Samuho (Eto´o), ale když jsem přešel přesprvního, šel jsem dál. Chtěl jsem vystřelit už na hranici pokutového území, ale když jsem viděl obránce vyrazit, musel jsem jít dál," popisuje svou nádhernou trefu stále teprve 19letý Messi.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*merengues

pěknej gól

Reagovat
HOST*RMCF

jj byl skvělej, doufám že už se mu vyhnou zranění(i když je to špatně pro Real), to co předvádí když má den je neuvěřitelný...

Reagovat
HOST*

velmi pekny gol

Reagovat
HOST*

najkrajsi gol

Reagovat
HOST*hrubinho

aspon mne sa pacil vacej

Reagovat
HOST*messi19

parad co dokaze 19 rocne dieta proti skusenym obrancom to je fakt sila. Dufam ze potiahne Barcu na titul. ,,Madrid cabron saluda a Campeon!!!

Reagovat
smazaný uživatel

19ti ročné dítě No jo,má skvělý vedení míče a ta technika.-)

Reagovat
HOST*Matej

Nech si vrvi kazdy co chce podla mna je lepsi ako C Ronaldo.

Reagovat
RMCF

K urovni Ronalda mu chybí větší stálost výkonu, která se určitě brzo dostaví, pokud se mu konečně vyhnou zranění

Reagovat
HOST*Matej

Ked hovoris o stalosti vykonov je to hlavne zraneniami ako hovoris, ale Ronaldo tiez nehra stale na vrchole svojich moznosti.

Reagovat
RMCF

Ronaldo s tou stálostí měl dřív taky problemy, ale letos si formu drží stabilně, ale taky je o nějaký ten rok starší než Messi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*R9

Jeden z nekrásnějších gólů co jsem kdy viděl, to bezesporu...ale srovnávat to s Maradonou, no nevím...ten Messiho byl sice pro oko diváka trochu lepší ale na fakt že Maradona takový gól vsítil v semifinále MS nesmíme zapomenout...

Reagovat
HOST*hrubinho

presne tak, messiho bol podla mna krajsi, ale je jasne koho gol bol dolezitejsi a na akej urovni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele