Messi se vrátil do sestavy Miami, Inter ale přišel o šanci na play off MLS

08.10.2023, 08:43
Aktuality
Lionel Messi (© AFP)

Lionel Messi se po čtyřech zápasech vynechaných kvůli svalovému zranění vrátil do sestavy Miami, ale svému týmu v boji o postup do play off MLS nepomohl. Inter prohrál 0:1 s nejlepším mužstvem ligy Cincinnati a přišel i o teoretickou šanci na účast ve vyřazovacích bojích.

Messi naskočil do utkání ze střídačky v 55. minutě. Kapitán argentinských mistrů světa nevyužil dvě možnosti ke skórování z trestných kopů, na druhé straně vstřelil jediný gól zápasu v 78. minutě Álvaro Barreal.

"Bylo vidět, že mu chybí rytmus, což je vzhledem k pauze logické. Se zraněním je všechno v pořádku, už nemá žádné problémy," uvedl trenér Miami Gerardo Martino, jenž Messiho vedl už v Barceloně a reprezentaci. "Upřímně, předpokládal jsem něco jiného. Očekával jsem, že klub pozvednu a postoupíme do play off," dodal trenér, který tým převzal koncem června na posledním místě Východní konference.

>

Messi podepsal v Interu smlouvu na dva a půl roku v polovině července a ve 13 ligových a pohárových zápasech vstřelil 12 gólů. Miami v srpnu pomohl k triumfu v Leagues Cupu, v MLS však vyšel z pěti zápasů čtyřikrát gólově naprázdno.

Do konce základní části zbývají odehrát dva zápasy a Messi se už nejspíš v sestavě Interu neobjeví, neboť by se měl připojit k reprezentaci v kvalifikaci o mistrovství světa.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
Kejza

Jak moc je reálný to hostování v Barce?

Reagovat
2miguel1

Chcel by si ho? Ja uz asi len symbolicky na jeden zapas na 5 minut

Reagovat
Seydou Doumbia

On neměl rozlučku? Nebo on šel do Pesgay v době covidu?

Reagovat
Kejza

rozlučku měl na tiskovce v létě, ne po zápase, ne s trofejí.. i kdyby to měla bejt jen supercopa, bylo by to boží.

Reagovat
Seydou Doumbia

oka

Reagovat
Eichel

cez covid na tlačovke, vystúpil sám.. do toho tam behal dementný Dest v nejakom NBA drese a vyzeral ako dofajčený, čo popri ostatných v oblekoch, ktorí pôsobili, že niekto zomrel, bola úplná päsť na oko (inak je cela tiskovka na yt), natocili mu pekne yt video ale proste je to stále nedostatočné.. barca vie robit dobré rozlúčky, urobí z toho fakt udalost, nedávno ked sa lúčil Bus tak to bolo na pol dna, debata o ńom, chodili bývalý spolúhrači a podobne.. keď už nehovorím o tom, že ho vytlieskal camp nou s trofejou

skrátka mohol by sa prísť aspoň ukázať nech sa to spraví riadne

Reagovat
Seydou Doumbia

Příjde mi to už moc na sílu. Messi definitivně po 150 letech odešel z Barcy do Pesgay, definitivní odchod z klubu. Bejvalku taky nechceš ještě jednou vidět před jejím odletem přes celý svět s novým přítelem, aby si se znova měsíc utapěl v depresích a chlastů sám doma. Obnovovat starou bolest, staré rány podle mě nechceš. No a Messi to snad přežije se svým bankovním učtem, zdravou rodinou, práci v Miami, miliardou golu, trofejí a uznání. Doufám že chapeš můj pohled na situaci.

Reagovat
Kejza

z nostalgie ano na víc než hostovačku už ne

Reagovat
Gazdo

Asi len tak na par zapasov z lavicky ale v tej casti sezony by sme proste mali mat jasnu zakladnu 11 ktora to bude valit na jar. Tazko sa tomu brani vidiet ho este raz v nasom drese ale proste musime uz ist dalej

Reagovat
technecium

Kdyby prisel, tak bude zas nas nejlepsi hrac, absolutne o tom nepochybuju.

Reagovat
ADM

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Eichel

keď vidím ako vyzerá momentálne ofenzíva, tak by ma fakt neprekvapilo keby to tam ešte ťahal

Reagovat
Gazdo

To nikto ani nepochybuje ale zase by ostatni zabudli hrat futbal lebo ved Messi to za nas potiahne. To proste vidiet nechcem. Teraz mame aj zapasy kde vyzerame naozaj ako tim a ze to ma nejaku buducnost. Ano vacsina sa neda stale pozerat ale su proste zapasy kde sa bavim a verim ze budu pribudat s narastajucou kvalitou nasich mladikov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele