Meyer: Očekávání od fanoušků bylo enormní

23.09.2015, 16:52
Aktuality
Nevydařenou druhou polovinu minulého ročníku má za sebou Schalke, přičemž se kritická slova dotkla i talentovaného ofenzivního záložníka Maxe Meyera. Ten nyní uvedl, že tlak na jeho osobu byl enormní...

Odchovanec hornického klubu vtrhl do prvního týmu Schalke během předminulé sezóny, kdy nastoupil do třiceti ligových duelů, ve kterých zaznamenal šest přesných zásahů.

Minulou sezónu se tak od tehdy 19letého hráče čekalo ještě více, sám Meyer se však snesl se špatnými výsledky týmu, následně se ostrá kritika snesla i na jeho hlavu.

"Očekávání fanoušků vůči mně a Julianu Draxlerovi byla obrovská," přiznává Meyer, jenž by měl nyní po odchodu svého parťáka táhnout ofenzivu S04. "Veřejnost očekávala, že budeme utkání rozhodovat prakticky sami," postěžoval si německý mládežnický reprezentant, jenž už má start i za seniorský výběr. "Byl to můj druhý rok v profesionálním fotbale, neměl jsem to snadné," dodal Meyer.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dobře hraje

Reagovat
OnderCZ

Parádní hráč, spolu s Goretzkou jim to zatím šlape dobře po odchodu Draxlera.

Reagovat
andycek1

Sané je ešte lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andycek1

Sané je ešte o level vyšší

Reagovat
smazaný uživatel

celkově hraje schalke dobře. Sane,Caicara,Meyer tak zatím nejlíp, Neustadter a Matip se chytají tež, ale vykon obrany v minulem kole byl zalostny, resp. uz od defenzivnich zalozniku, nakonec se to do vyseldku nepromitlo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. Porad ale v obrane chybi Höwedes, Uchida a Nastasic Ten posledni zapas byl ale jediny na ktery se nedalo divat. Jinak je predvedena hra paradni a pohledna na oko. vysledky prijdou ale zabere to cas, snad se chytne i Di Santo. Z novych tvari mam ale nejradsi Geise a jeho standartky.

Reagovat
Rarášek

Sivodedov má šanci se prosadit za Schalke, nebo juniorka a pak půjde někam hostovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Máte naprostou pravdu hoši

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak ho potom predáme... Želanie:60M Realita:35M

Reagovat
smazaný uživatel

musim se smat temhle zpravam

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně super, že se od 19letžho borce čeká, že bude táhnout bundesligový klub, navíc schalke. U nás se čeká, jestli bude kluk v 19 o víkendu na lávce nebo bude hrát za juniorku

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

V zahraničí je běžné, že šanci dostávají mladí kluci, u nás až tak ve 20. Největší talenti kopou druhou nebo třetí ligu, která je totálně dřevácká. Nikdy nepochopím, proč ty kluby nedávají šanci mladým hráčům.

Třeba taková Olomouce, strašně se pyšní nejlepší mládeží v lize, nejlepším zázemím v lize pro mládež, ale to že by tam místo těch nekopálistů co hrají za A tým dali nějakého mladíka, tak to ne. Místo toho 2 nejlepší mladíky pošlou hrát 2. a 3. ligu.

Snad se někdy dočkáme toho, že u nás na hřištích běžně budou běhat kluci kolem 18 let a rychleji tak fotbalově růst. Třeba za 10-15 let k tomu dojde.

Reagovat
smazaný uživatel

5 let na hranicíh budou honit uprchlíky a pak snad za 15let i toho černouška jednou doběhnou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele