Michalík neví, jestli bude hrát v základu

29.07.2011, 20:02
Aktuality
Člen širšího kádru slovenské reprezentace Ľubomír Michalík neví, jestli bude pilířem základní sestavy svého zaměstnávatele pro nadchádzející sezonu. Carlisle United totiž se na jeho postu posilnil...

V minulej sezóne sa obávať o miesto v základnej jedenástke nemusel, ale teraz do klubu prišiel Stephen O'Halloran a v tíme už je aj skúsený Peter Murphy a Danny Livesey. Boj bude teda klub sprevádzať nielen v tabuľke, ale taktiež vo svojom vnútri. teda, minimálne v zdravej konkurencii na jednotlivých postoch:

"Konkurencia je dobrá. Každý chce hrať, každý túži byť v základnej zostave a to je dobre pre tím. Máme niekoľko vynikajúcich hráčov, určite sme silnejší ako v uplynulom ročníku. V kádri sú štyria kvalitní stopéri a záleží len na tréneroch, koho uprednostnia. Ja môžem sľúbiť, že v tréningovom procese budem pracovať naplno. Verím, že to postačí na základnú zostavu, trochu sa však obávam a som nervózny. Konkurencia na jednotlivých postoch je však veľmi dôležitá vec, keďže chceme skončiť lepšie ako v minulej sezóne," uviedol v dvadsaťosemročný rodák z Čadce, ktorý verí, že klub môže postúpiť do vyššej ligy. Minulý rok skončilo Carlisle United na 12. mieste v League One.

Autor: Ľubomír Hudačko / denniksport.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele