MIJATOVIČ SE RONALDA NEVZDÁVÁ

17.04.2007, 20:18
Aktuality
Ani podpis nové pětileté smlouvy neodradil vedení Realu Madrid od námluv o služby Cristiana Ronalda. Portugalský záložník je pro "Bílý balet" stále číslem jedna na seznamu letních posil a sportovní ředitel Predrag Mijatovič udělá vše pro to, aby hráče získal...

Real má o Ronalda zájem již delší dobu a je ochoten za něho zaplatit 54 milinů liber. Pokud ho ale opravdu bude chtít získat, bude muset ještě přitlačit, v současnosti zřejmě nejlepší fotbalista planety totiž na konci minulého týdne prodloužil smlouvu s Manchesterem United do léta 2012.

"Věděli jsme, že se to může stát. Je to kvalitní fotbalista ve velkém klubu, který hraje dobře. Uvidíme, co se stane v létě. Vidím to jako hodně obtížnou záležitost, ale nikdy nemůžete nic vyloučit. Ve fotbale se někdy jeden den něco stane a druhý den se to zase změní," nevzdává se Mijatovič Ronalda.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*hrubinho

mijatovic ja najvacsi sasek realu

Reagovat
Shevchenko

a je to tady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Manu

Ten Real má asi nějakou smlouvu s bulvárem, pořád tyto marné fámy...nevím ,čeho chcou dosáhnout.. no v zimě by jsme ho prodali za 110 mega tak v létě tak za 180

Reagovat
smazaný uživatel

Tieto trapné správy o tom, ako sa Real zúfalo pokúša o C. Ronalda nikoho nezaujímajú, je to obyčajný bulvár a navyše pod. newska tu je snáď každý deň.

Reagovat
Shevchenko

Tohle není bulvár, on hold Mijatovič takový je

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*madridcan

joooooooj naco zbytocne tu temu pitvaju.skratka toto leto k nam nepride a finito.sustredte sa radsej na kaku u ktoreho ochota prist do realu je

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý vtip, hlavne tá posledná veta...

Reagovat
HOST*madridcan

a co je vtipne na celom prispevku?Ze to nemaju pitvat?Vyjadruj sa presnejsie!Kaka povedal,ze ked sa dohodnu kluby on nema problem

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*merengues

na Evropě 2 teď říkali, že k nám chce Benítez a že ta zpráva je stará 5 minut, ale asi to byl jen trapný žert

Reagovat
sansiro

kluci z Evropy 2 berou veškeré novinky ze seznam.cz.... tam je napsané, že prý mu to místo nabídli, ale on je odmítl...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele