Mistrovství světa "20" nemine Montoyu ani Canalese

30.06.2011, 08:19
Aktuality
Zaujalo nás
V pořadí už třetí významný mládežnický turnaj tohoto léta, mistrovství světa do 20 let, startuje až za měsíc, my už ovšem s předstihem známe přinejmenším prozatimní složení výprav čtyř favorizovaných zemí. Z toho dvě hodně očekávané nominace byly zveřejněny právě včera - ta španělská a anglická.

Řešily se přitom dvě základní otázky: kolik čerstvých mistrů Evropy do 21 let přijde kromě dovolené i o část přípravy se svými kluby a jakým dílem se o jednadvacet míst na soupisce podělí anglická "velká čtyřka". Inu, rozuzlení nebylo zcela předvídatelné. Mezi vyvolené Julena Lopeteguiho se totiž vešel alespoň jeden "zlatý muž", pravý bek Martín Montoya, který takto doplnil už tak hodně početnou barcelonskou kolonii. Jenom mezi obránci nacházíme i Marca Bartru s jmenovcem Muniesou a z proslulé La Masíi se pak rekrutují ještě tři další borci, duo záložníků Oriol Romeu-Sergi Roberto a útočník Cristian Tello. V odpovědi na anglickou otázku pak zase, stejně jako v případě ME "21", o chlup vítězí Manchester United. Ten na světový šampionát dvacetiletých, který se bude v Kolumbii odehrávat od 29. července do 20. srpna, vyšle tři své naděje (Wootton, Brown, Ajose), zatímco Liverpool budou reprezentovat pouze dva zadáci, stejný počet zástupců bude mít i Chelsea a Arsenal se pak dokonce musí spokojit s jediným želízkem v ohni.

Už dávno se také řešil problém obletovaného talenta Sergia Canalese z Realu Madrid, jehož jméno překvapivě chybělo v Millově nominaci pro nedávno skončené mistrovství Evropy jednadvacetiletých. Teď se nicméně již 20letý záložník dočkal patrně dlouho dopředu zamýšlené kompenzace. Mezi fanoušky Arsenalu se pak nyní může diskutovat o povolání Benika Afobeho. Ten se do Jižní Ameriky podívá i přesto, že mu je pouhých 18 let, a o další rok se tak podle všeho bude muset odložit jeho plánovaná integrace do seniorského týmu. Kvůli účasti na tomto turnaji totiž přijde o dobrou polovinu letní přípravy A-mužstva, kam díky povedenému angažmá v Huddersfieldu zřejmě měl být pomalu zapracováván.

O mnoho déle jsme seznámeni s výběrem Francie, který by na nadcházejícím srazu smetánky ročníků 1991/92/93 měl patřit k těm vůbec nejzkušenějším. A to i přesto, že z něj 21. června vypadl Johan Martial a nahradit ho musel Kalidou Koulibaly. Také on už koneckonců alespoň rok stabilně patří mezi členy elitního mužstva Mét, a jemu podobných případů najdeme u "Les Bleuets" hned několik. Maxime Colin odehrál celou sezonu v druhé lize, Lejeune a Fofana dokonce dvě. Coquelin se Sunuem, jinak kmenoví hráči Arsenalu, loni v prvoligovém Lorientu dohromady nastřádali více než 30 startů. V Ligue 1 potom už celkem slušně prorazili i Tafer a Nego. A Griezmann tvoří kapitolu samu pro sebe - ve 20 letech za španělský San Sebastian odkopal neskutečných 72 ligových utkání.

Zajímavou dočasnou soupisku potom v půlce června představila také brazilská dvacítka. Její podoba se každopádně určitě změní - z níže zveřejněného seznamu vypadne pět borců. Tu hlavní představu, jakou si již nyní můžeme o mladých "Kanárcích" utvořit, nám však těžko někdo vezme - a sice že půjde o silně homogenní výpravu. Z Evropy byl totiž kromě hvězdného Coutinha vybrán akorát Roberto Firmino, svěřenec německého Hoffenheimu, dále už z nominace vyčteme akorát veskrze neznámá jména z domácí soutěže. Nejsilnější základnou se prozatím chlubí Flamengo s pěti potenciálními uchazeči o letenky. Sao Paulo má čtyři takové - včetně žádaného záložníka Casemira - a Internacional tři - i s tvořivým Oscarem.

I vzhledem k tomu, že seniorský kouč Menezes mládežnickému výběru "ukradl" Lucase Mouru a Neymara, mají tedy čtyřnásobní šampioni mezi dvacetiletými relativně bezejmenný a za poslední léta na pohled nejslabší kádr. Hned 29. července přitom vykročí za prvním výrazným úspěchem od generace Daniela Alvése, Nilmara či Dudu Cearenseho, která ve finále roku 2003 těsně přehrála Iniestovo Španělsko. Od té doby tradičně ambiciózní Brazilci hladoví. Předloni Ganso, Kardec, Teixeira a další nezvládli penaltový rozstřel, takže nejcennější kovy přenechali Ghaně, přičemž ještě o dva roky dříve nehorázným způsobem vyhořela parta kolem Pata, Marcela či Williana. Jenom díky více vstřeleným brankám ve srovnání s Kostarikou vůbec vkročila mezi nejlepších 16, kde hrubě nestačila na Španělsko. Letos by Kanárci minimálně s tím postupem do vyřazovacích bojů neměli mít takové problémy - kromě Egypťanů se na ně těší ještě Rakušané a outsideři z Panamy, což dává dohromady jednu z lehčích skupin.

To na zbývající členy dnes představovaného čtyřlístku čekají soupeři, z nichž jde před vypuknutím mistrovství přeci jen větší strach. Francouzi například 30. července zahajují s domácími Kolumbijci, jejichž sílu nedávno okusili na přestižním turnaji v Toulonu, kde se s nimi střetli až v samotném finále. Španělé se o den později potkají s Kostaričany a problémy by jim mohli nadělat i Australané s Ekvádorem. Angličané pro změnu uprostřed skupinové fáze narazí na rekordmany v této věkové kategorii, šestinásobné vítěze MS "20" z Argentiny. A příjemné rozhodně nebude ani jejich měření sil s Mexikem.

Všechny reprezentace se jinak k zahájení příprav na vrchol sezony odhodlají zpravidla v půlce července. Španělé se například sejdou 16., příští den se budou procházet po vždy živém centru Las Rozas, pak je čeká jedna ranní a jedna podvečerní tréninková jednotka a hned 19. hurá na letadlo směr Kolumbie. To Angličané se potkají ještě o dva dny dříve a do vzduchu vystoupají okamžitě. Nepoletí však rovnou do dějiště šampionátu, nýbrž se pak budou ještě 10 dní soustředit v americkém Coloradu.

Konečná 21členná nominace Španělska:

Brankáři: Fernando Pacheco Flores (Real Madrid), Aitor Fernández Abarisketa (Bilbao)

Obránci: Jordi Amat (Espanyol), Martín Montoya, Marc Bartra, Marc Muniesa (všichni Barcelona), Jorge Pulido (Atlético Madrid), Antonio Luna (Sevilla)

Záložníci: Recio (Málaga), Isco (Valencia), Sergio Canales (Real Madrid), Ezequiel Calvente (Betis), Kiko Femenia (Hércules), Koke (Atlético Madrid), Sergi Roberto, Oriol Romeu (oba Barcelona)

Útočníci: Dani Pacheco (Liverpool, Anglie), Cristian Tello (Barcelona), Alex Sánchez (Zaragoza), Álvaro Vázquez (Espanyol), Rodrígo Moreno (Benfica, Portugalsko)

Konečná 21členná nominace Anglie:

Brankáři: Jak Alnwick (Newcastle), Jack Butland (Birmingham), Lee Nicholls (Wigan)

Obránci: Nathan Baker (Aston Villa), Ben Gordon (Chelsea), Jack Robinson (Liverpool), Adam Smith (Tottenham), Reece Wabara (Manchester City), Andre Wisdom (Liverpool), Scott Wootton, Reece Brown (oba Manchester United)

Záložníci: Gary Gardner (Aston Villa), Jason Lowe (Blackburn), Dean Parrett (Tottenham), George Thorne (West Bromwich Albion)

Útočníci: Benik Afobe (Arsenal), Nicholas Ajose (Manchester United), Callum McManaman (Wigan), Alex Nimely (Manchester City), Ryan Noble (Sunderland), Matthew Phillips (Blackpool)

Konečná 21členná nominace Francie:

Brankáři: Pierrick Cros (Sochaux), Benjamin Lecomte (Lorient), Jonathan Ligali (Montpellier)

Obránci: Lionel Carole (Benfica, Portugalsko), Maxime Colin (Boulogne), Sébastien Faure, Timothée Kolodziejczak (oba Lyon), Johan Martial (Brest), Chris Mavinga (Liverpool/Genk, Anglie/Belgie), Loïc Nego (Nantes)

Záložníci: Francis Coquelin (Arsenal/Lorient), Gueida Fofana (Le Havre), Florian Lejeune (Istres), Enzo Reale (Lyon), Antoine Griezmann (Real Sociedad, Španělsko), Gaël Kakuta (Chelsea/Fulham, Anglie), Clément Grenier (Lyon)

Útočníci: Cédric Bakambu (Sochaux), Alexandre Lacazette (Lyon), Gilles Sunu (Arsenal/Lorient), Yannis Tafer (Lyon/Toulouse)

Předběžná 26členná nominace Brazílie:

Brankáři: Aleksander (Avai), Cesar (Flamengo), Gabriel (Cruzeiro)

Obránci: Bruno Uvini (Sao Paulo), Frauches (Flamengo), Juan, Romario (oba Internacional), Danilo (Santos), Galhardo (Flamengo), Gabriel Silva (Palmeiras), Sandro (Santos)

Záložníci: Alan Patrick (Santos), Allan (Vasco), Casemiro (Sao Paulo), Dudu (Cruzeiro), Felipe Anderson (Santos), Fernando (Gremio), Oscar (Internacional), Philippe Coutinho (Inter Milán, Itálie), Roni (Criciuma)

Útočníci: Diego Mauricio (Flamengo), Henrique (Sao Paulo), Negueba (Flamengo), Roberto Firmino (Hoffenheim, Německo), Seba (Cruzeiro), Willian Jose (Sao Paulo)

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (133)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Achjo, zase článek u kterého si bude kiwwi honit brko

Reagovat
smazaný uživatel

On si ho honi u kazdeho clanku, na to si musis uz zvyknout...

Reagovat
smazaný uživatel

Alnwick

Reagovat
smazaný uživatel

Co s nim?

Reagovat
smazaný uživatel

všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se ptam ale vazne, co je zajimavy na jeho nominaci??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to chci vidět teďka..

Reagovat
smazaný uživatel

že se z Newcastlu dostane někdo na nějakej šampionát za Albion

Reagovat
Langi

Francie má taky dost silnou nominaci

Reagovat
fantomas

Papírově asi vůbec nejsilnější. Sem ještě hodně zvědavej na Argentinu.

Reagovat
Xavi

Španělsko válec.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalších 7 Blaugranas. La Masía valí.

Reagovat
fantomas

Kdo je ten sedmej?

Reagovat
smazaný uživatel

přece čeští culés

Reagovat
smazaný uživatel

Kiko Femenia. Nová posila

Reagovat
fantomas

Ok, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

i když Tello.. nevim nevim

Reagovat
Rssa

Kiko není náš produkt, ne?

Reagovat
Xavi

Odchovanec Hérculesu no, ale k nám příjde na novou sezónu.

Reagovat
Rssa

Vím, že k nám přijde, ale Jorge-fcb mě zmátl tou La Masií, tak jestli to nebyl třeba nějaký brzký přeběhlík...

Reagovat
Xavi

S Barcelonou neměl doteď nic společného.

Reagovat
smazaný uživatel

Pacheco

Reagovat
smazaný uživatel

není. Ale blaugrana už jo.

Reagovat
smazaný uživatel

a když odepřeš La Masíi Kika, tak jí zase můžeš přičíst exblaugrana Pacheca

Reagovat
smazaný uživatel

Na Daniho nám nešahej

Reagovat
smazaný uživatel

On nie je tiež váš produkt.

Reagovat
smazaný uživatel

gael kakuta

Reagovat
smazaný uživatel

No to neni tak uplne na palec nahoru, vzhledem k tomu, ze na MSU20 nejezdi hraci, se kterymi klub pocita do pripravy na novou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to neres

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom další youtube talent, ze kterýho maj někteří fans čukotky už tak rok, dva strašně velkou hvězdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Španělsko jsem zvědavej. O Montoyovi netřeba nic psát, počítám, že on bude jedním z tahounů.

Ostatní těžko říct. Tello dělal celou sezonu náhradníka, Muniesa se mi letos v těch zápasech, který jsem viděl, vůbec nelíbil, Romeu dlouhodobě zraněnej. Bartra se Sergi Robertem mají na to, aby na šampionátu zazářili.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba místo Tella bych tam rád viděl Deulofeua

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nadsázka samozřejmě, ale já nevim, ten Tello mě fakt nepřesvědčil a když sedí v béčku, tak si fakt nejsem jistej, jestli tam má bejt no.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě Tello taky nijak nepřesvědčil. Ale když s ním vedení prodloužilo smlouvu a je v nominaci WC U-20, tak v něm asi něco bude.

Reagovat
Rssa

Tello v závěru sezóny hrál hodně dobře, ale je pravda, že nemám ostatní hráče na tuto pozici v U20 nastudované, tak netuším, jestli jede na něčí "úkor"...

Reagovat
janinho

dpc, to Morata a Sarabia z Realu tam preco nie su???

Reagovat
smazaný uživatel

spiknutí řízené z katalánské metropole ...

Reagovat
smazaný uživatel

nie, to je z kataru, ovladavaju vas a cely futbal, katarsky ilminati, otvor oci a vsimni si to

Reagovat
OnderCZ

Protože jsou nominováni na Euro U-19, které se koná od 20. července do 1. srpna a MS se koná od 29. července, tak se to prolíná.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Uzbekistán - Austrálie 4:0 Ta naše skupina nakonec byla těžká.

Reagovat
fantomas

Uzbeci 4:0, Japončíci 6:0. Asian football rocks!

Reagovat
scholes18

Nehrava nahodou Reece Brown stredneho obrancu??

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, je to CB.

Reagovat
scholes18

mozno je nominovany na DM ale pochybujem ked v tam nehrava..

Reagovat
fantomas

Opravil sem to, ale takle to bylo na stránkách AV, odkud sem v tomhle případě čerpal.

Reagovat
Rssa

Nebude fanta U20?

Reagovat
fantomas

Hehe, mohla by.

Reagovat
Rssa

Pro zachování tvého ega by radši být neměla. Nevím, jak by si snesl takový debakl

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
scholes18

to je v poho.. hned som vedel ze nebude chyba v autorovy ale v pouzitej literature

Reagovat
smazaný uživatel

Kakuta nehraje za Fulham..

Reagovat
Langi

je tam na hostování...

Reagovat
minoLFC

hmm aj Pacheco

Reagovat
smazaný uživatel

počítáte s ním vůbec? Jak si u vás vede?

Reagovat
fantomas

Už sou tam prý zářivější talenti. Moc nenaplnil očekávání.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda. Čekal jsem od něj hodně. Snad si ho stáhne někdo z Primery a on bude moct zase hrát fotbal ...

Reagovat
smazaný uživatel

třeba Santander mě napadá

Reagovat
smazaný uživatel

těch týmů bych vyjmenoval třeba deset.

Reagovat
smazaný uživatel

povídej

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

prakticky všechny kluby Primery bez B+R, Vale, Málagy. V ostatních týmech by dostal šanci

Reagovat
smazaný uživatel

šanci možná, otázkou je jak by se s ní popral ale je pravda že by potřeboval celkem restartovat

Reagovat
fantomas

Jojo, jen ať de.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique, Pacheco vyhořeli. Doufám, že je to dostatečně odstrašující případ pro mladé Španěli nejen od "P"

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

pToral, pBallerin snad odejdou co nejdříve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebo i pCesc žejo snad nebudem nikdy v budoucnu zas ty dva kupovat zpátky, hlavně Torala teda, už ho vidim jak básní o tom, jak jsou se současnou hvězdou áčka, a jedním z nejlepších stoperů světa Fontasem a vítězem zlatý kopačky, Gerardem Deulefeuem, kterej překonal rekord Kristýny, nejlepší kámoši

Reagovat
alcantara

Pique nevyhorel, jednoducho nemal sancu dostat sa do zakladu cez stoperov patriacich do svetovej spicky.

Reagovat
minoLFC

u nás ešte nedostal nepochopitelne šancu, ale všade inde(repre, norvich) hral moc dobre

neviem čím to je

Reagovat
Rssa

Prvně ho Hodgson využíval na úplně jiných postech než je jeho a když nastoupil Dalglish, tak přestal nastupovat úplně, protože se moc nehodí do bojovného a rychlého fotbalu, který Král praktikuje. Lepší by byl odchod, na PL moc nemá.

Reagovat
minoLFC

s tým by som počkal, teraz pôjde na rok na hosťovačku(asi Blackpool v rámci prestupu Adama) a podľa toho by som rozhodol

Reagovat
Rssa

Zatím co hrál mezi dospělými, tak nic moc. Tvrdá hra mu nesedí, moc mu nevěřím

Reagovat
minoLFC

uvidíme...hlavne nech už niekto príde...Hendersona neberiem ako posilu pre budúcu sezónu(možno za 3 roky)

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže by sa do systému Kennyho hodil, ale boli tam preverenejší hráči, tak ho poslal na hosťovanie do Norwichu, ktoré sa vydarilo - vybojovali postup do PL.

Reagovat
One-Real

Podle informací španělského rádia Ona FM by páteční den mohl ukončit dvě předlouhé ságy. Jednak tu Fabregasovu, na jehož přestupu se dost možná Arsenal s Katalánci dohodne po nějakých třech letech, a jednak tu Sánchezovu, jehož cenu pro změnu celý červen šroubuje do vzduchu problémový šéf Udinese Pozzi. Španělská média teď věří, že Arsenal souhlasil s 35 miliony eur a že Barcelona porazila ManCity v souboji o chilskou hvězdu.

Jen ať to klapne.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona žádný City porážet nemusí Sám řekl že chce jít buď k nám, nebo nikam.. Nabídka se tušim včera podala a už se nebude měnit + pochybuju že by za něj Sandro nabídl nějakou neuvěřitelnou sumu

Reagovat
Rssa

Florentino Peréz bude utrácet!

Podle informací blízkého přítele Peréze hodlá Real Madrid utratit za dvojici Fabio Contreao a Neymar celkem 80 mil. euro.

Reagovat
fantomas

Ceontraa prý hodně chce i Boas.

Reagovat
Rssa

Tak hlavně ta moje zpráva byla vymyšlená, asi tak stejně jako zpráva od rádia Ona FM

Nevím kam s Fabiem. V Realu by zapadl, v Chelsea leda na křídle

Reagovat
fantomas

No však křídlo taky Chelsea horlivě shání. A Ona si podle mě vymýšlí jen s Alexisem.

Reagovat
Rssa

Myslíš, že byste souhlasili s 35 mil.?

Reagovat
fantomas

Vzhledem k tomu, že za rok může Cescova cena zase klesnout, tak možná i jo.

Reagovat
Rssa

Věřím ve Wengera, že ho udrží

Reagovat
Hristo Stoichkov

Těžko. Galliani na dotaz možného přestupu Cesca do Milána prohlásil, že hráč přestupuje do jiného týmu. Navíc se šíří spekulace, že Rosell ráno odletěl do Argentiny na Copu (pro Alexise).

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

Coentrao je křídla není bek hrál tam jen na MS

Reagovat
smazaný uživatel

A v EL

Reagovat
smazaný uživatel

6 lyonských

Reagovat
fantomas

Ale ani jeden z nich tam ještě pořádně nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

to nechápu, minimálně Faure, Kolo a Lacazette za loňskou mistrovskou devatenáctku hráli (Lacazette kupříkladu nejlepší střelec turnaje) prakticky pořád...

Reagovat
fantomas

Myslim v Lyonu samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak, z těch jmen bude v nové sezoně nejvíc hrát pravděpodobně Kolo (pokud odejde Cissokho, klidně může hrát rovnou základ), pak Lacazette a uvidíme, co Reale

Reagovat
fantomas

Jj, s Kolem počítám. Ale u těch dalších sem si nebyl vůbec jistej.

Reagovat
Langi

Lacazette často střídal na posledních 20 minut...tušim že loni dal i jeden gol v LM, Kolo a Grenier toho moc nenakopali...snad se pod Gardem dostanou víc do hry...ale myslím že tohle není problém jen Lyonský...vždyť kolik toho za klub loni odehráli Thiago nebo Canales

Reagovat
fantomas

Na dvacet minut a víc střídal loni jen do čtyř zápasů.

Btw. pro vás dva - čet sem na Goalu, že si prej Garde chce brát při tvoření "novýho Lyonu" za příklad Stoke a Arsenal. To mě ten hybrid teda bude dost zajímat.

Reagovat
smazaný uživatel

příklad Arsenal mi je jasný, ale to Stoke mi teda objasni

Reagovat
fantomas

“I have other sources of inspiration. I like the will of Stoke City and Birmingham City in terms of desire to give energy and commitment."

Reagovat
smazaný uživatel

čili požadavek větší vůle po výhře a více "dýchání" pro tým... přesně to jsem od Gardeho čekal, tak snad se mu to povede

Reagovat
Langi

snad jo

Reagovat
fantomas

Reagovat
juninho8

Lyon tvori celkom slusnu zakladnu pre tento francuzsky vyber ...to je pre nas len dobre ze mame tolko nadejnych mladikov :D....dufam ze sa pobiju o medailu

Reagovat
Rssa

100. pro prosazování se odchovanců ve velkoklubech

Reagovat
smazaný uživatel

A Pacheca ako najlepšieho strelca turnaja.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Renáááto Keeeeelič

Reagovat
Usty

Tome, Chelsea tam má kromě Kakuty i Gordona..

Proč nejede Josh McEachran?

Reagovat
fantomas

Ba jo, překouk sem se. Opraveno. Asi ho nechce pustit Chelsea. Jak psal Hrubas, pokud se s nim počítá do áčka, je možný, že ho chtěl mít Boas celou přípravu u sebe.

Reagovat
minoLFC

to je blbosť, Boas ťažko McLovina registruje a aj keby bol povolaní, tak by sa musel nejak sám ospravedlniť

Reagovat
Usty

"Boas ťažko McLovina registruje"

Reagovat
minoLFC

no že ani "nevie" o nejakom McLovinovi v Chelsea, to s ním nemá nič, proste ho nepovolali ako do 21ky

Reagovat
fantomas

Coo? Mám se ti tu taky snažit nakecat, že Dalglish stěží registruje Robinsona? Nebo mám argumentovat podobně hloupym způsobem, že jaktože teda nejede Wilshere?

Reagovat
minoLFC

preboha, čo tu pletieš WIlshera, ten sa snaď ospravedlnil aj z 21ky

pokiaľ viem tak MacLovin nebol ani v jednom prípade povolaní, určite trener čo je v Chelsea týždeň nedomietol zaňho nomináciu

Reagovat
fantomas

Jak můžeš tvrdit určitě, ty vole?

Reagovat
smazaný uživatel

MacEachran je členem U19, dokonce snad kapitán, tohle je U20

Reagovat
fantomas

No, a čí myslíš, že je členem většina franouzský, ale i anglický dvacítky?

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
fantomas

Taky 19.

Reagovat
Usty

No, to je asi pravda, v tom případě tento tah kvituji Navíc, pokud nepřivedeme žádného střeďáka, bude dostávat dost příležitostí, na což se moc těším

Reagovat
Usty

samozřejmě reakce o řádek výš..

Reagovat
Godwinson

Poměrně silná Francie, všem to natřou.

Reagovat
X-bano-X

Celkom by ma teda zaujímal ten Canales. Tento rok si zahral leda tak na tréningu.......je to talent, ale len za to sa miestenky nedávajú.

Reagovat
Kokesh

Hlavně, že pravděpodobně zase bude hrát a měl by tým táhnout - jestli si to teda srovná v palici. I když zmešká přípravu, v jeho věku to není problém, navíc pokud se jeho hostování změní v realitu.

Reagovat
SunFells

Zajímavý nominace, z té španělské jsem hodně zvědavý hlavně na Isca.

Reagovat
smazaný uživatel

VAMOS ESPAŇA!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele