Miyaichi si na olympiádě nezahraje

02.07.2012, 09:05
Aktuality
S účastí křídelníka Arsenalu v konečné nominaci na Olympijské hry v Londýně se po celé Asii tak nějak skálopevně počítalo, kouč Takashi Sekizuka nicméně při odkrytí jmen svých vyvolených kdekoho šokoval. Mezi osmnáctkou japonských vyslanců chybějí také další útočníci, Takagi z Utrechtu či Osako z Kashimy...

Všichni zmínění přitom nebudou trenérovi po ruce ani jako případní náhradníci - jednoho takového má Sekizuka v záloze pro každý post. Do Londýna tím pádem nakonec pocestuje maximálně šest legionářů, přičemž pouze obránce Yoshida (Venlo) nepůsobí v Německu. Zároveň v nominaci schází byť jen jediný zástupce elitní pětky domácí J-League, přičemž svého vyslance by v Londýně měl mít i druholigový lídr Tokyo Verdy.

Kompletní nominace japonské "23":

Brankáři: Shuichi Gonda (FC Tokyo), Shunsuke Ando (Kawasaki Frontale), Akihiro Hayashi (Shimizu S-Pulse),

Obránci: Yuhei Tokunaga (FC Tokyo), Maya Yoshida (VVV Venlo, Nizozemsko), Kazuya Yamamura (Kashima Antlers), Daisuke Suzuki (Albirex Niigata), Hiroki Sakai (Hannover, Německo), Gotoku Sakai (Stuttgart, Německo), Kazuki Oiwa (JEF Chiba United),

Záložníci: Hiroshi Kiyotake (Norimberk, Německo), Taisuke Muramatsu (Shimizu S-Pulse), Keigo Higashi (Omiya Ardija), Hotaru Yamaguchi (Cerezo Osaka), Takahiro Ogihara (Cerezo Osaka), Takashi Usami (Hoffenheim, Německo), Takuji Yonemoto (FC Tokyo),

Útočníci: Kensuke Nagai (Nagoya Grampus), Yuki Otsu (Borussia Mönchengladbach, Německo), Manabu Saito (Yokohama F. Marinos), Kenyu Sugimoto (Tokyo Verdy), Ryohei Yamazaki (Jubilo Iwata).

Kurzívou jsou vyznačeni náhradníci.

Autor: Tomáš Daníček / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Neuro

tady vypadá jak bankokský transvestiťák ale jinak já ho nikdy asi ani neviděl hrát a to jsem Arsenal docela sledoval

Reagovat
smazaný uživatel

hm, čím to bude?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tenhle mě položil

Reagovat
smazaný uživatel

to si robí srandu? Práve naňho som sa tešil najviac.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Alf da Gama

Reagovat
fantomas

Těš se na Kiyotakeho. O mnoho větší zázrak.

Reagovat
fantomas

A Ryo aspoň bude svěžejší.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pekné, ale neviem, ako to Arsenal využije.

Reagovat
fantomas

I kdyby to mělo znamenat, že se pak efektivnějc prosadí a ukáže na hostování, bude to k užitku. Stejně se zatim Wenger nechystá ho zpeněžit, tak na co by se měl předvádět na OH..?

Reagovat
pospech11

No hlavně že jede Usami

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele