MNOHO POVYKU PRO NIC

11.06.2005, 13:31
Aktuality
Názvem Shakesprearovy hry se dá stručně zhodnotit další kolo soutěže Chcete být předsedou? Začíná být pravidlem, že pokud se volí první muž ČMFS, dopadne to jak na zasedání městské rady v Kocourkově. Patem skončila první volba a stejně tomu bylo i podruhé. V dubnu se nezvolení dalo pokládat za aprílový žertík, ale teď už to není humor, je to temná realita a černá budoucnost českého fotbalu.

Do voleb tentokráte nastupovali už pouze dva kandidáti - Hrdinný samuraj Hašek a velký frontman Košťál. Další do party, bývalé moravské eso Mokrý, se vzdal kandidatury ještě před samotným zasedáním. Oba dva soky svedl souboj do ringu třikrát. Základní podmínkou bylo, aby celkový vítěz vyhrál nadpoloviční většinou v obou komorách, pak by ringový rozhodčí mohl jednomu z nich zvednout pravici na znamení vítězství. Hašek pokaždé vítězil v moravské komoře, Košťál zase v té české. Hlasy se pomalu přesouvaly od frontmana k samurajovi, ten jich v poslední volbě získal o osm více, než v té první. Kdyby se volilo dvěstěkrát, možná by pak předseda znám byl, leč nestalo se.

Jediným, na čem se rada starších (moudří delegáti) usnesla, bylo to, že se prodlužuje mandát stávající vládě Jana Obsta, na kterém je vidět, že by z horkého křesla co nejrychleji zmizel. Takže i nadále budeme moci vídat podřimujícího předsedu na fotbalových stadiónech. Ó jaká čest, vaše veličenstvo!

Proces voleb se dá také stručně popsat díky známým filmům: Hráči se smrtí (kandidáti). Poslední Samuraj (Hašek) a Těžká váha King Kong (Košťál). Stokrát a stále poprvé (jde se volit), Spiderman (Kubíček spřádá sítě) Třikrát a dost (počet kol), Bridget Jones: S rozumem v koncích (1. kolo), Chyť mě, když to dokážeš (hlas přelétavého delegáta, který získává Hašek), Černočerná tma (2. kolo), Ďáblův advokát (týmy obou delegátů se snaží zajistit ještě nějaké hlasy), Drž hubu (odpověď Košťálova příznivce, zda bude volit Haška), Harry Potter a tajemná komnata (jde se na 3. kolo), Jak básníci neztrácejí naději (pocity fanoušků před třetí volbou), Nesnesitelná krutost (3. kolo), Konec básníků v Čechách (fanoušci, kteří zanevřeli na český fotbal = většina), Plnou parou vzad (tímto směrem vykračuje náš fotbal), Návrat idiota (prodloužení mandátu současnému vedení)...

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (23)

Přidat komentář
HOST*azulgrano

už to není ani směšné

Reagovat
Kily

na jednu stranu to sranda není, je to ostuda, ale na druhou stranu co jinýho zbývá, než se nad tím zasmát

Reagovat
HOST*Nawri

Reagovat
HOST*nawri

fraška, trapas, ostuda, nic jinyho me nenapada...

Reagovat
smazaný uživatel

To je nehorazny! At to vyhraje Hasek!

Reagovat
smazaný uživatel

...ten film Stokrát a stále poprvé neznám...Teda pokud nemyslí Padesátkrát a stále poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

Haěek je nejlepší ze všech ten tlustej košťál to je hovado HAŠEK

!!!!!! SPARTA PRAHA ULTRAS !!!!!

Reagovat
HOST*inkognito

No ale když vyhraje Hašek tak se k vám XXXL ,,Vlastík´´ možná vrátí

Reagovat
smazaný uživatel

Takto dobre som sa už dlho nezasmial. To prirovnanie s filmami sa podarilo..

Samozrejme,nechcem byť škodoradostný,je to tragédia,ale na druhej strane je dobré vedieť,že nielen Slováci sú padlí na hlavu. To bude asi tým,že sme boli spolu v jednom štáte.

Reagovat
Xavi

přidávám se ke gratulaci autorovi!!! To se fakt povedlo!!! Jinak je to ale smutný! Mě už to ale vůbec nepřekvapuje, jsem zvědavej jestli vůbec začne novej ročník, protože oni jsou fakt neschopní se na čemkoli dohodnout

Reagovat
smazaný uživatel

A to si predstav,že u nás na Slovensku tak 10 rokov dozadu,keď u vás robili poriadok aj s rozhodcami aj so systémom,sme si hovorili že aj preto sú tí Češi lepší,lebo sa neboja spraviť poriadok a zbavujú sa korupcie.Teraz neviem,či už vtedy to bola komédia,alebo sa to zlomilo neskôr.

Ale na útechu-u nás je korupcia podobná,lenže nikto ešte nenašiel odvahu o tom priamo hovoriť.Všetkým to vyhovuje a tie narážky,čo sa občas objavia,sa vždy hravo vysvetlia.

Reagovat
Xavi

korupce byla vždycky, ale né v takové míře!!! CHvalovský (kterého sice nemám rád) musím urznat, že v některých věcech si dokázal udělat pořádek a rozhodně měl respekt!! To takový Obst je fakt figurka a když to kdysi řekl Řepka, tak ho vyhodili z nároďáku. No prostě český fotbal...

Reagovat
HOST*jampadampa

Já myslím, že předsedou ČMFS by se měl stát Laporta. Co na tom že vypadá jako komunistický předák. Všechno fotbalově kvalitní pochází ze španělska - ,,kolébky´´ fotbalu. A ještě bych zrušil MS bo morálním výtězem jsou stejnak Španělé i když to nevyhrajou.

Reagovat
Xavi

opět si zabodoval

Reagovat
HOST*jampadmpa

S čím nesouhlasíš - že vypadá jako komouš? nebo s tím že jsou morální vítězové?

Reagovat
Xavi

s tím, že by jsme měli mít sídlo v Katalánsku

Reagovat
HOST*inkognito

Když se podívám na tu pakáš co tam sedí, tak mi to příjde už docela jedno kde sídlí. No a českou ligu bych rozpustil. Minulé roky jsem chodil na fotbal pravidelně. Tento jsem se na to vys*al protože je to celé skorumpované. Ještě že máme repre. Jo a už jsi dlouho necouval. Co je stebou?

Reagovat
HOST*inkognito

jsem debil, jsem debil, jsem debil

Reagovat
Xavi

to je spíš otázka pro jampadmpa, protože já si nic takovýho ani nepamatuju

Reagovat
HOST*azulgrano

Reagovat
HOST*alzugrano

jsi debil

Reagovat
HOST*

alzugrano, xavi a inkognito sú debilovjááá

Reagovat
HOST*inkognito

Tohle jsem nepsal já. To je pod mojí úroveň. Je mi tě líto...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele