Montero se vrací na scénu, bývalý řízný obránce zaskočí v Juventusu jako trenér

19.05., 13:26
Aktuality
Paolo Montero (© AFP)

Massimiliano Allegri byl v pátek propuštěn z funkce trenéra Juventusu a jeho povinnosti dnes převzala známá tvář, na lavičku minimálně na několik týdnů usedne někdejší uruguayský obránce Paolo Montero.

Důrazný stoper za turínský celek odehrál 278 utkání a jako hráč v jeho kabině strávil devět sezon. Letos vedl tým do devatenácti let a vedení s jeho jmenováním muselo počkat na dnešní den. Rozhodnutí padlo již v pátek večer, Montero si ovšem musel odpykat jednozápasový trest, k čemuž došlo včera během utkání juniorky proti Frosinone.

"Prvního týmu se v závěru sezony ujme Paolo Montero a povede ho ve zbývajících zápasech s Bolognou a Monzou," oznámilo dnes vedení Staré dámy.

"Paolo je legendou Juventusu, za klub dříve hrával a jeho DNA si přenesl i na lavičku. Hodně štěstí, Paolo!" dodal Juventus.

Juventus ve středu vyhrál Italský pohár, ve finále porazil Atalantu 1:0 a smutným hrdinou duelu se stal jeho dlouholetý kouč Massimiliano Allegri. V nastavení dostal po hádce se čtvrtým rozhodčím červenou kartu, naštvaně si strhl kravatu a odešel z lavičky. V útrobách stadionu poté sprostě vynadal šéfredaktorovi listu Tuttosport Guidu Vaciagovi a také mu vyhrožoval. Vedení mu vše sečetlo a o dva dny později s ním ukončilo spolupráci. Došlo přitom jenom k urychlení událostí, všeobecně se předpokládalo, že Allegri bude propuštěn po sezoně.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
FotbalJeNáhodný

Špatná volba. Měli vzít Gennara Gattusa, nejlepšího trenéra budoucnosti. Jedině Gennaro Gattuso dokáže vrátit Juventus na vrchol. Ať žije nejlepší trenér Itálie. Gennaro Gattuso.

Reagovat
Jason_

Reagovat
Pharrell

Reagovat
MoonKnight

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele