Moreno netuší, čí barvy bude hájit v příští sezoně

12.02.2014, 10:56
Aktuality
Zbývající část druhé poloviny sezony a pak řešení ohledně své budoucnosti před sebou má Héctor Moreno. Mexický stoper patři mezi to nejlepší, co obléká dres barcelonského Espanyolu a sám netuší, co se s ním v létě stane...

26letý obránce přišel do Barcelony v červenci roku 2011 z nizozemského Alkmaaru a rychle se zapracoval do základní sestavy Espanyolu. Letos zatím vynechal pouze dva zápasy, otázkou je, zda se alespoň přiblíží k dodržení smlouvy platné do června 2016.

"Je pravdou, že Espanyol patří mezi kluby, které potřebují prodávat," uvědomuje si Moreno.

"V průběhu každého léta musí prodávat hráče a každý rok jich odchází spousta, já se ale nyní budu soustředit jenom na tvrdou práci. Uvidíme, co se stane, každopádně nejsem schopen vám zaručit, zda zůstanu, či odejdu. Není to pro mě snadné," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Do Manchestru United

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by šel do horšího?

Reagovat
smazaný uživatel

aby pomohol

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapecl by sa mal dobre ozenit a ist na otcovsku dovolenku. .

Reagovat
Azza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele