MOURINHO: BYLI JSME LEPŠÍ

02.05.2007, 12:04
Aktuality
Londýnské Chelsea se včera pozdě večer rozplynul sen o zisku čtyř trofejí. Blues v semifinálové odvetě Ligy mistrů proti Liverpoolu ztratili jednobrankový náskok a po penaltovém rozstřelu nakonec vypadli, i když podle jejich manažera Joseho Mourinha byli lepším týmem...

"Hráči mají mnoho důvodů na to být pyšní, v Lize mistrů odvedli skvělou práci. Dnes jsme byli lepší, i když jsme hráli proti týmu, který hraje pouze Ligu mistrů. V prodloužení jsme se jako jediní snažili rozhodnout, ale takový už je fotbal a penaltový rozstřel k němu prostě patří," smutnil portugalský kormidelník na pozápasové tiskové konferenci.

Chelsea si na Anfield Road přivezla výhru 1:0 a o svůj náskok přišla poměrně brzy. Již ve 22. minutě rozehrál Gerrard nakrátko trestný kop na Aggera a jeho levačka mířila přesně k tyči. Liverpool měl v průběhu zápasu více brankových příležitostí a ty největší neproměnil Kuyt. Nizozemský útočník nejprve hlavičkoval do břevna, jeho střelu z takřka ideální pozice poté zneškodnil Čech.

V prodloužení se oba týmy soustředily především na to, aby neinkasovaly, a tak se ke slovu dostal rozstřel ze značky pokutového kopu. Jose Mourinho na hřiště v průběhu utkání poslal Arjena Robbena a Geremiho, oba tito fotbalisté si poté postavili míč na penaltový puntík a oba shodně neproměnili, jejich pokusy totiž zastavil vynikající Reina. "Byl skvělý, penalty chytat umí," pochválil svého svěřence manažer Rafael Benitez.

Mourinho je nyní v hodně nezáviděníhodné situaci. Chelsea už může vyhrát pouze tři trofeje, přičemž v Premier League to s ní vypadá bledě a na Manchester United ztrácí tři kola před koncem již pět bodů. Se stejným soupeřem ve utká ve finále FA Cupu a pokud neuspěje ani zde, zůstane jí pouze vítězství v Carling Cupu, do něhož největší rivalové většinou nasazovali hráče z lavičky.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (40)

Přidat komentář
HOST*

Mourinho neví co mluví Liverpool byl jasně lepší

Reagovat
HOST*ruud

Mas pravdu.Mourinho je namysleny,ale mam ho rad

Reagovat
HOST*-Kopy-

ježiš, jak je možný aby byl někdo takhle naivní

Reagovat
smazaný uživatel

to myslíš jak?

Reagovat
HOST*

Chelsea at jde do riti i s Mourinhem.. Liverpool byl jasne lepsi.. Finale Liverpool vs. Manchester - bude to naser...

Reagovat
HOST*

Mourinho je namyslej zaboriby kokot!!! At zhori aji se svou vykurvenou chelsea

Reagovat
exmafie

Tak tomu říkám příspěvek

Reagovat
HOST*inzaghi

Mourinho je cip!!! doufám, že nezískájí ani jednu trofej...jinak na odevtu z Istambulu se moc těším.AC - Liverpool...FORZA AC

Reagovat
HOST*sterda

Nad tím už je zbytečné jakkoliv přemýšlet, tomu se jde jenom smát...

Reagovat
HOST*aimar21

LOL.... dufam ze nebude skurvene anglicke finale! amunt milan

Reagovat
Radin

Chelsea se snažila rozhodnout to jo xD.Hlavně že Kuyt měl největší šanci prodloužení a Chelsea bránila v deseti:-D

Reagovat
HOST*

Bych chtel videt, kdy tam byla na pulce Live :D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký jiný komentář než shazování soupeře lze taky od Mourinha čekat, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*tomaso

To že byla Chelsea lepší, může říct opravdu jen neomylný José. I kdyby Livepool vyhrál 3-0, tak by po zápase řekl, že to byla shoda náhod a jeho hráči na sebe mohou být hrdí...

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho: Atmosféra na Anfield Road nebola taká zvláštna

Reagovat
smazaný uživatel

V utorňajšom stretnutí Ligy majstrov medzi Liverpoolom a Chelsea bola fantastická atmosféra, o ktorú sa postarali hlavne domáci fanúšikovia. Tréner hostí José Mourinho však až taký unesený nebol.

"Veľa sa hovorilo o tom, aká tu bude atmosféra, ja som ju však nevidel," povedal José Mourinho krátko po zápase.

"Videl som entiziazmus v hľadisku, ale videl som aj jeden tím, ktorý chcel vyhrať. Tím v modrom chcel hrať dobre. Súper mal dobré chvíle v prvom polčase, ale potom bol tím v modrom lepší. Nemám pocit, že atmosféra niečo spôsobila."

"Chelsea chcela vyhrať počas 90 minút i počas predĺženia. Mohli ste vidieť, že na priame kopy sme do vzduchu posielali najlepších hráčov, aby sa pokúsili dať gól. Jasne sme ukázali, že chceme vyhrať," dodal Mourinho.

Reagovat
HOST*sterda

Reagovat
HOST*españa

když říká tohle, tak at se pak nediví že ho většina lidí nejen v Anglii nenávidí a s nim i celou Chelsea

Reagovat
HOST*

pici ten skurveny kkt ani neve o com hovori, tak co sa do pice ozyva.

Reagovat
HOST*

Chelsea ať táhnou ten umělý klub přeplacených hvězd. Se nedivím že di chelsea nikdo nechce

Reagovat
HOST*forrest23

pica kokot kurva mamrd debil kreten curak vypicenej zmrd nafoukanej idiot, nic jinyho o Mourinhovi rict nemuzu...

Reagovat
HOST*

to samý se dá říct i o tobě

Reagovat
HOST*Riddick

Mourinho je trn v patě, a ten zmrd si ještě dovolí říct že v prodloužení byli jediní kdo chtěl rozhodnout, co na to říct? Doufám že chelsea prohraje vše co se dá a toho krypla vyrazí ať uz nedělá dál dusno v premier league a v lize misru. Glory Glory Man United.

Reagovat
HOST*Tavo

Lže sám sobě a jestli si to nepřipouští tak je to obyčejnej egoistickej idiot. Liver byl včera jasně lepší, bez debat. A mimo jiné, Chelsea včera hrála kulový, mohli bejt rádi, že se vůbec nastavovalo.

Já jsem ale dvojnásobně šťastnej. Postoupil Liverpool, kterej si to finále zasloužil a do finále se nám opět nepodívala Chelsea. Doufam, že Abramovičovo "petrotým s historií" bude v nastavenym trendu - věčně bez finále Champ.league - pokračovat.

Reagovat
HOST*Manu

JJ, Chelsea byla lepší, leda tak ve vykecávání o tom jak budou hrát útočný fotbal, škoda že jim zase nepískli 6 penalt, jinak se měj pěkně Jose

Reagovat
HOST*

Jak nemá historii...nemá skoro žádný dřívější úspěchy...Jako chceš říct že chelsea vznikal před čtyřma rokama??

Reagovat
HOST*sterda

Jj, myslím, že tak nějak to bylo.

Reagovat
HOST*Tavo

Do tý doby to byl zaplivanej londýnskej klub, kterej skoro nic nevyhrál, nic nedokázal, balancoval ve středu tabulky a nikde se o něm nemluvilo. To je fakt historie za všechny prachy, stejně jako je současná Chelsea klub za všechny prachy

Reagovat
HOST*hzmb

klasicky mourinho porad si bude mlit svoje uz se tesim az nekomu dojde ze mozna neco dokazal ale na to jak ma plnou hubu kecu zas tolik ne. a konec koncu i kdyby na lepsi se fotbal nehraje. liverpool si postup zaslouzil

Reagovat
HOST*

Za včerejší zápas si postup zasloužil, ale za dvouzápas to tak jednoznačně nevidim...

Reagovat
HOST*sterda

Čestný viceprezident Chelsea a jeden z nejbohatších lidí v Anglii Philip Carter se zabil při pádu helikoptéry, kterou se vracel z úterního semifinále Ligy mistrů v Liverpoolu. O havárii, při níž zahynuli i další tři lidé, informovala britská média.

Reagovat
smazaný uživatel

To si asi pouštěli ještě záznam penaltového rozstřelu...

Reagovat
HOST*

Ste zapomněli jak hrál Liverpool před tejdnem?? Ještě hůř než Chelsea včera...

Reagovat
HOST*rotak

Tak to asi nee...

Reagovat
smazaný uživatel

jako myslim ze mela postoupit CHELSEA!! jeste ligu mistru nevyhrala a tento rok by si to urcite zaslouzila. je mi mooooooc lito ze nepostoupila tak treba pristi rok

Reagovat
HOST*petris

to at si liverpool hrajou pred tejdnem jak chtej ale vcera byla chelsea uplne nahrana liverpool byl mnohem lepsi a fakt nechapu tohoto divneho trenera kterej by se furt jen rad vymlouval a hadal mourinho chce byt zase jednou vtipnej liverpool si zaslouzil vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Jen na penalty byli lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Mourinho,nikdo ho nemá rád... Dokážete si představit jaká by bez něj byla NUDA???

Reagovat
HOST*RRadikula

Vy vuhulené piče chelsea bila rozhodně lepší a esli ma nekdo problem at mněnapiíše vy piče skurvené buzeranti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele