MOURINHO SE USMÍŘIL A KONČÍ S NÁKUPY

15.07.2007, 17:24
Aktuality
Rozpory s majitelem londýnské Chelsea Romanem Abramovičem překonal v minulých dnech její manažer José Mourinho. Během dlouhého jednání oba pánové všechny problémy vyřešili, Mourinho také oznámil, že pro toto léto zřejmě skončil s posilováním.

Mourinho měl s Abramovičem v poslední sezóně spory, které negativně doléhaly na celé mužstvo. Minulý týden však spolu oba dlouze rozmlouvali a situace mezi nimi se uklidnila. "Bylo to dlouhé a příjemné setkání. Jsem z jeho výsledku více než spokojený. Vzduch se vyčistil a nemáme žádný problém," prohlásil včera Mourinho, který je se svým týmem na americkém turné.

Portugalský kouč má v Chelsea smlouvu do roku 2010, ve světle posledních událostí však uvažuje, že by na Stamford Bridge zůstal ještě déle. "Netoužím po změně a vyzkoušet si něco nového v Itálii nebo ve Španělsku. Nemám taková přání. Chci zde zůstat - a pokud by v Chelsea chtěli změnu, udělali by ji hned," uvedl Mourinho.

Chelsea už v létě posílila o pěknou řádku hráčů, její kouč už proto velké posilování neplánuje. "Trh s hráči je nyní otevřený, a když je otevřený, tak nikdy nevíte, co se může stát," prohlásil Mourinho. Vzápětí však dodal: "Ale myslím, že už nikdo nepřijde, v tuto chvíli máme výborné mužstvo a také spoustu alternativ na jednotlivé posty."

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Shevchenko

Zapomněl si vypnout kurzivá písmena.

Reagovat
HOST*

Už jste nakoupili dost dobrych hracu

Reagovat
HOST*GEGE

takze koho vlastne vsechno koupili Sidwel je jasny a Alex uz je taky v Chelsee?

Reagovat
Shevchenko

Nejspíž jo.

Ben Haim - Alex - Malouda - Sidwell - Pizarro

Reagovat
HOST*GEGE

dik

Reagovat
HOST*Jimmy Floyd

Má hrát zase na křídla což je super!

Bude to ta Chelsea která získala titul a hrála pohlednej fotbal narozdíl od toho mposledního ročníku kde se na to nedalo moc koukat!

Každopádně má ted CFC asi nejlepší křídla tak jsem sám zvědav jak dopadnou tragédi Ballack a Sheva.

Reagovat
HOST*

maš absolutnu pravdu... henti dvaja im posrali celý system, na ktorý sa narozdiel od toho minuloročneho dalo pozerať

Reagovat
HOST*CeceFCB

Pizzaro prisiel zadara

Reagovat
HOST*******

Boze naco Ben haima je dalsi kopyto jak Boulahrouz,jinak Sidwell,Alex a MAlouda good nakupy ale toho Ben haima nechapu co na nem vsichni vidi jeste sem ho nikdy dobre zahrat nevidel

Reagovat
HOST*pro tragéda HOSTA

a viděl jsi ho vůbec někdy hrát???

Reagovat
HOST*Parker

A co Daniel Alves, ten by se hodil!

Reagovat
smazaný uživatel

POSRANA chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

vyje_anci

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jdi spát

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele