Mucha bude hostovat v Arsenalu Tula

15.01.2015, 20:57
Aktuality
Najvyššiu ruskú súťaž si môže zachytať Ján Mucha, odchádza totiž na hosťovanie z ruskej Samary do Arsenalu Tula. Práve tento klub pôsobí o stupeň vyššie, ako kmeňový zamestnávateľ brankára. V tabuľke sa mu však nedarí a okupuje len jej chvost. Mucha by mohol prinavrátiť nádej na bezpešnejšie priečky.

V Samare dvojke reprezentačného tímu ruže nekvitli a v tejto sezóne mu tréner nedal v lige nedal príležitosť ani raz. Hosťovanie preto padlo na úrodnú pôdu celkom logicky, hoci Arsenal sa nachádza momentálne na zostupovej priečke. Má 11 bodov na 15. mieste, odohralo sa pritom už 17 zápasov. Hosťovanie znie do konca sezóny.

"Vo FNL je striktný limit na počet cudzincov, takže som nemal sústavnú šancu dostať sa na trávnik. Účinkovanie v reprezentácii Slovenska si však žiada zápasovú prax. Zmena môjho pôsobiska je riešením v prospech všetkých strán," skonštatoval Mucha a dodal: "Nádejam sa, že moja spolupráca so Samarou ešte bude mať pokračovanie. Nehovoríme si zbohom, môžem sa vrátiť. Budem Krídla sledovať a držať im palce. Azda Samare vyjde zvyšok sezóny. Ja sa momentálne už koncentrujem na pomoc môjmu novému mužstvu," povedal podľa sport.sk.

Mucha nedostával príležitosť ani v anglickom Evertone, preto zvolil prestup do Samary. S tímom následne vypadol do nižšej súťaže, ale až doposiaľ v klube ostával. Zmluva s kmeňovým zamestnávateľom mu vyprší v lete tohto roku. 32-ročný gólman v minulosti obliekal taktiež dresy Legie Varšava či Interu Bratislava.

Autor: Ľubomír Hudačko / sport.sk

Komentáře (6)

Přidat komentář
STR

On ještě žije?

Reagovat
Paul Anka

podle fotky to moc nevypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Som sa zľakol, že do Londyna, aj keď ten polsky smudla je o cosi lepsi ale budis, v boji o 3 by to skusil ..

Reagovat
Elliasson

Konečně Čech, co reálně bude hrát tuto sezonu Premier Ligu. Akorát bude trochu zázrak, pokud zorvna Tula nespadne.

Reagovat
smazaný uživatel

dyť je to Slovák

Reagovat
Elliasson

K čertu. Díky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele