Muritala uspěl na zkoušce a podepsal tříletou smlouvu s Olomoucí

21.07.2023, 13:53
Aktuality

Olomouc posílil nigerijský útočník Yunusa Muritala. Třiadvacetiletý hráč uspěl na zkoušce a podle klubového webu podepsal s Hanáky tříletou smlouvu.

Muritala během letní přípravy zasáhl do čtyř přípravných utkání a vstřelil jeden gól. Před Sigmou nastupoval za maltské Hibernians nebo lotyšské celky Metta a FC Riga. Kariéru v Evropě odstartoval v tureckém Göztepe.

"Yunusa pro nás představuje především výhled do budoucna. Vidíme v něm příslib. Pokud rozvine předpoklady, které má, mohl by z něj být velmi zajímavý hráč. Vše bude záležet především na něm, jak bude pracovat," uvedl olomoucký sportovní manažer Ladislav Minář.

"Teď to není hráč, který by byl stoprocentně připraven na ligu. Ale jsme schopni s ním pracovat a přes minutáž v béčku uvidíme, jakým způsobem bude dál pracovat a rozvíjet se. Bereme kluky na základě toho, jak na nás celkově zapůsobí. Tedy že jsou pracovití a mají charakter. S takovými hráči určitě stojí za to pracovat," řekl trenér Sigmy Václav Jílek.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele