Musacchio za sebou má operaci, sezona pro něho skončila

13.04.2015, 14:56
Aktuality
Villarreal v posledních týdnech přestal vyhrávat a ve včerejším zápase s Getafe (1:1) navíc přišel o jednoho hráče základní sestavy. Vážné zranění utrpěl Mateo Musacchio, argentinský fotbalista už za sebou má operaci a chybět bude hodně dlouho...

24letý fotbalista přišel na trávník v 59. minutě jako střídající hráč a opustil jej na nosítkách poté, co si ošklivě poranil kotník. Pro Žlutou ponorku byla celá situace o to nepříjemnější, že její trenér Marcelino do té doby už provedl tři povolené změny a hosté museli dohrávat o deseti.

"Utrpěl velmi vážné zranění a budeme muset počkat na to, jak se s tím nejlépe vypořádat. Společně s doktorem odcestoval do nemocnice. Osud si s vámi někdy hraje a pokud se něco takového přihodí, máte z toho divný pocit a zbytek zápasu už není tak důležitý," řekl po utkání Marcelino.

Musacchio má poraněné vazy v kotníku a zlomenou lýtkovou kost a už se podrobil operaci, která byla označena za úspěšnou. Villarreal zatím nekonkretizoval dobu absence, jisté ovšem je, že Musacchio přijde o zbytek sezony. Podle médií pak bude mimo hru pět až šest měsíců.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad se dá brzo dohromady. A já ho tak chtěl do Neapole :(

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

to sem snad ještě neviděl, že by si někdo uplně sám bez cizího zavinění zlomil nohu, navíc při tak banálním pohybu...to už je trochu umění

Reagovat
veikko

Docela hnus. Asi musí být zatraceně rychlý, že to ta noha nevydržela, jinak to taky moc nechápu, asi blbě došlápl zrovna v okamžiku, kdy přenášel váhu, no.

Reagovat
lubik

Podobným způsobem jsem si taky zlomil nohu, nic příjemného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rage

Bruno zlomená noha, Mateo zlomená noha.... největší dvě opory out, hůře to dopadnout už nemohlo, tak snad nějak aspoň ukopem to šesté místo

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák, ale kdyby minulé léto přestoupil do Tottenhamu, tak by se mu to nestalo.

Reagovat
Marv

Těžko říct, co z těch variant je horší..

Reagovat
Kucka

Reagovat
el Principito

Reagovat
rufus

Reagovat
minoLFC

Sa bude môcť venovať hraniu na klavír...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Prodám 2 VIP lístky na PSG vs Barcelona, více info na jeronimo69@seznam.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele