Musíme se hned probrat, řekl Heča po remíze s Hradcem

30.04.2022, 22:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
delfin

Hradec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se hlavne musis sebrat a jit do hajzlu, ty divizni golmane

Reagovat
Martin9719

Ten divizní golman zařídil, že Hradec nevyhrál ty pako

Reagovat
Salfovic

Jak to mluvíš o repre brankáři

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš ale kus debila

Reagovat
podnebný

Heča pustil laciný gól. Sparta jela opět na půl plynu a proto nemohla vyhrát. Hradec je nepříjemný soupeř a pomáhal si fauly, které rozhodčí buď přehlížel nebo je pískl obráceně. Kdyby kopala Sparta druhou penaltu, asi by se nemohl nikdo divit. Jen rozčilený trenér Koubek, který se divil skoro všemu.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Salfovic

I někteří sparťané mluví o přísné penaltě a výkon rozhodčího chválí.

Reagovat
kattos

Nechápu to. Nita jasně nejlepší golman ze Sparty a dělá trojku.

Reagovat
bartes

neumí česky, Vrba neumí rumunsky, navíc Vrba nikdy nebyl trenér pro cizince, kromě pokud neberu slováky, rusy, ukrajince. Nita se jim mel na ten jejich cirkus davno vykaslat. Podle me by ho i strelili, kdyby pozadal. Ale tak 2 roky zpet. Misto toho dela trojku. Co ted s nim v jeho veku? Jedine aby sel po skonceni smlouvy dochytat par let domu.

Reagovat
Martin9719

Ten kdo si to u Vrby posere, má do sestavy zavřeno, Fillo by mohl vyprávět.

Reagovat
Salfovic

To mi neříkej, že ho nedokáží za slušné prachy prodat nějakému přednímu rumunskému týmu.

Reagovat
bartes

je mu 34, tuším za rok mu končí smlouva. Jako pořád na to má, ale kolik za něho dostanou? do 10 mega + se zbaví platu. Asi se jim v tom případě vyplatí jako 3. Před posledním prodloužením na tom byl líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu neskutečný rozbor

Reagovat
John Obi Mikel

Už ho takhle posadil třetí trenér, třeba v tom bude nějaký osobnostní důvod.

Reagovat
bartes

naposledy si někde na soc.sitích stěžoval, že nechytá. Tak prý dostal ceres. Ale není se mu co divit, když je z daleka nejlepší z těch brankářů a stejně nechytá. Spíš bych to viděl v malosti českých trenérů, že s ním neumí pracovat jako se zahraničním gólmanem. Taky možná jeho neochota se učit česky. Pokud si vzpomínám, tak letos nikdo nemá cizince v brance (neberu slováky za cizince) a nikdy jich v lize moc nebylo.

Reagovat
Selänne

To je naše klasický snaha něco změnit.

Reagovat
John Obi Mikel

Hele i to je možný

Reagovat
ratusek

Prý se mu tady líbí, má zde i ženu a děti? To si nejsem jist. Každopádně kdyby to byl blb, tak by v týmu fakt nevydržel. A on sedí akorát kvůli omu, že je cizinec a radši chytá ten sněhulák

Reagovat
smazaný uživatel

Bez posil to nepůjde. Ten tým je podle mě na 100% potenciálu. Po základní části měl nejvíc bodů za dlouhou dobu. Vrba je výborný trenér. Momentálně neexistuje lepší alternativa. Musíme zavřít hubu a věřit. Třeba v létě přijde někdo z akademie West Hamu. :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele