Mutu do Schalke neodchází

23.05.2008, 16:55
Aktuality
Adrian Mutu by podle médií mohl být dalším fotbalistou, který zamíří z Itálie do Německa, zájem o něj údajně má Schalke, sám rumunský reprezentant ale prohlásil, že na odchod nemyslí.

"Já do Schalke? Nic o tom nevím," řekl Mutu německému magazínu Kicker. "Kdyby mě Fiorentina nabídla k prodeji, byl bych hodně zklamaný, ale nemyslím si, že by tohle byl ten případ. Schalke je prestižní klub, ale já stále opakuji, že bych rád zůstal ve Florencii," dodal rumunský kanonýr.

Jeho služby letos Fiorentině hodně pomohly, i díky jeho 23 brankám se "Viola" dostala do semifinále Poháru UEFA a v Serii A vybojovala čtvrté místo, které zaručuje předkolo Ligy mistrů.

Autor: Petr Starý / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

do Schalke...pche, to by si dal....co mu ve Florencii chybi? je tam hlavni hvezda, bude hrat Ligum mistru, v Nemecku by si musel zvykat na novy styl...dela dobre, ze zustava, i kdyz priznavam, rad bych ho videl v dresu ACM

Reagovat
smazaný uživatel

prosimtě schlke hraje LM skoro každou sezonu.což ve fiorentině bylo letos poprvý a naposled

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele