Můžu být nejlepší na světě, nepochybuje Depay

15.05.2015, 17:52
Aktuality
Hodně žádaným zbožím na přestupovém trhu byl Memphis Depay, jenž nakonec z PSV Eindhoven zamířil do Manchesteru United. Nizozemský reprezentant doufá, že mu to pomůže, aby se stal nejlepším hráčem světa...

Depay má za sebou výbornou sezónu, ve které zaznamenal 22 ligových branek, díky nimž se PSV po dlouhých sedmi letech raduje ze zisku titulu. Nyní má před sebou další výzvu.

Přestupem do Manchesteru United se 21letému křídelníkovi splnil sen, Depay však rozhodně nechce usnout na vavřínech a hodlá se i nadále zlepšovat. "Věřím, že se mohu stát jedním z nejlepších hráčů světa," nepochybuje Depay, za kterého ManUtd zaplatilo takřka 30 milionů eur.

Herně bývá Depay srovnáván s Cristianem Ronaldem, který před odchodem do Realu Madrid rovněž oblékal dres Red Devils. "Slyšel jsem o tom. Mně je však stále teprve 21 let, přesto doufám, že se jednou na úroveň Cristiana Ronalda dostanu," vyhlásil nizozemský reprezentant. "Je to pro mě obrovský vzor," doplnil Depay, jenž musí ještě v MU projít lékařskou prohlídkou.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (484)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele