Myjava stále myslí na Evropu

14.05.2013, 10:34
Aktuality
Spartak Myjava je príjemným oživením Corgoň ligy. Klub s útulným stánkom si získava srdcia fanúšikov poctivou robotou nielen na ihrisku. V prvej sezóne od postupu z II. ligy sa už vopred zachránil a v tabuľke môže ešte dosiahnuť aj konečnú bronzovú priečku.

Na východe ho nemajú radi. Aspoň tak to zhodnotil Zoltán Harsányi, ktorý vsietil Prešovu a Košiciam v tejto sezóne už dokopy štyri góly. Ten posledný proti koňarom v ostatnom kole na Kopaniciach, ktorý jeho tím vyhral 2:0.

"Bol to ťažký duel, najmä v prvom polčase. Zlomovým momentom bol náš prvý gól. Súper vychádzal z kvalitnej defenzívy, ale keď sme sa dostali do vedenia, musel otvoriť hru, čo nám vyhovovalo. Keď sme potom zvýšili na 2:0, upokojili sme sa a hrali už s radosťou. Myslím si, že sme boli určite lepším tímom. Keď budú hrať nabudúce s nami, nech radšej neprídu. Môžu to skontumovať, lebo vedia, že sa presadím. Ja som útočník, ale je mi jedno či skórujem proti Prešovu, alebo niekomu inému," povedal s úsmevom.

Aj keď je Spartak už bezpečne zachránený, zbrane ešte neskladá: "O záchrane sa už nebavíme, no liga sa pre nás sa neskočila tým, že sme sa jej vyhli. Chceme ísť čo najvyššie!" uviedol ďalej bývalý hráč Dunajskej Stredy. Po prieniku z tretej do druhej a z druhej do najvyššej súťaže má Myjava šancu ukázať sa aj v pohárovej Európe. A to by bola, páni, paráda!

Autor: Ľubomír Hudačko / corgonliga.sk

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Keby to nebolo na úkor Trenčína, tak im to veľmi prajem ! Keby sa to posunulo tak, že postúpime my (AS) a Myjava a vytlačíme Košice a Senicu, je to ideálne Sympatický tím

Reagovat
smazaný uživatel

A není to jedno? At postoupí ten, nebo ten, tak ostudu tam udělá tak jako tak Ale mě to může být jedno, můj fotbal to není...

Reagovat
suldik

ďakujeme za názor a dúfame, že už ničím čo vychádza z tvojho zadku tu už neprispeješ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol, tak toto je jeden z nadebilnejsich komentarov, ake som cital na EF

Reagovat
smazaný uživatel

takýchto asi treba čakať viac lebo si myslia, že teraz sú majstri sveta ked im Plzeň hraje dobre

Reagovat
smazaný uživatel

s Plzní jdi do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

mozes ist ty dement

Reagovat
suldik

nič proti Myjave, robia to tam sympaticky, ale túto sezónu im Európu neprajem...je to ich iba prvá sezóna v najvyššej súťaži a drží ich nováčikovská eufória...snáď to Senica uhrá, tí by už mohli niečo predviesť

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, Senica ma ako-take sance, Myjava v podstate ziadne

Reagovat
nemanja

Reagovat
smazaný uživatel

mysliet moze aj tak je jedno kto tam spravi hanbu aj zo slovanom na cele

Reagovat
smazaný uživatel

hh ty si vtipný ... ale so Slovanom máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

tak rad by som sa mylil..slovan neriesim to su tragedi...kader nemaju zly ale to stai tak na nasu ligu na europu nemaju!!...a EL by mohol hrat radsej trencin tam je vacsi potencial ako v kosicach..kosiciam by ucast v EL mohla viac uskodit ako pomoct kedze by asi vypustali ligu...snad senica nieco uhra aj ked moc tomu neverim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele