Myjava začala s přípravou

14.06.2012, 21:29
Aktuality
Ako predposledný tím Corgoň ligy začal s letnou prípravou nováčik Spartak Myjava. Jej hlavný kouč Ladislav Hudec privítal na prvom tréningu sezóny 2012/2013 dvadsaťšesť hráčov.

Klub z kopaníc sa ani nestihol doradovať z historického postupu do slovenskej elity, a už musel začať mesiac pred začiatkom Corgoň ligy s prípravou. Na tréningu sa Ladislavovi Hudecovi hlásili skoro všetci hráči okrem zranenej dvojice Pavol Straka - Michal Dian. Z pôvodného kádra chýbali aj Ivan Chalány (ukončenie hosťovania) a brankár Jaroslav Mareček, ktorý už zrejme nebude pokračovať v službách Myjavy, aj keď vedenie chce stále tohto skúseného gólmana prehovoriť. Naopak sa hlásilo na tréningu päť nových tvári.

Najväčšími posilami Spartaku budú bezpochyby odchovanci z iných klubov ako záložník Peter Kuračka, ktorý prišiel na hosťovanie zo Zlatých Moraviec, a stopér Peter Majerník, ktorý prišiel z rumunského klubu FC Brašov. Potom Spartak získal Tomáša Mrvu z Dubnice, a Lukáša Šebeka s Tomášom Marčekom z Nového Mesta nad Váhom. Blízko k prestupu bol aj Štefan Pekár, ale jeho materský klub MFK Ružomberok nakoniec transfer zrušil.

Poďme však k samotnej príprave Myjavy, ktorá sa okrem sústredenia v Rakúsku bude prevažne v domácich podmienkach. Keďže sa však počas leta bude rekonštruovať štadión, trénovať sa bude neďalekých ihriskách. A práve z tohto dôvodu sa budú všetky prípravné duely hrať na súperových ihriskách.

Ako prezradilo vedenie klubu, cieľom bude v nasledujúcej sezóne umiestnenie sa na 8. - 9. mieste, ale hlavnou prioritou bude záchrana v slovenskej elite. Budeme zvedaví, či sa hráčom okolo kapitána Martina Černáčka podarí prekvapiť v blížiacej sa novej sezóne Corgoň ligy.

Autor: Filip Kubaliak / spartakmyjava.sk

Komentáře (5)

Přidat komentář
didosh

doufám že se udrží...

Reagovat
smazaný uživatel

verim jej, ze prekvapi...

Reagovat
Diego2

Už se těším na derby v Senici

Reagovat
smazaný uživatel

niektorí hráči ani niesú profesionáli a chodia do práce! okrem nich sú tam ešte starí ligoví harcovníci kvôli skúsenostiam takže taký malý zázrak je toto mužstvo

Reagovat
smazaný uživatel

velmi sympaticke mužstvo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele