Nad německou reprezentací se podle Bierhoffa vznáší temný mrak

09.11.2020, 15:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vyhrajeme tam 2-0

Reagovat
Mirek na tenisu

Německo nás sfoukne i s céčkem nebo juniorkou.

Reagovat
vladino10

Tak ako ja neviem, ale toto su take kecy...Ak by Low chcel, tak moze do zakladu postavit 8!!! hracov zo zakladu momentalne najlepsie slapajuceho klubu na svete.

Zalohu moze mat komplet z Bayernu, Kimmich, Goretzka, Muller, kridla Sane a Gnabry tiez.

Vzadu Sule a Boateng sa takisto dvihol, alebo Hummels je na tom tiez dobre. A samozrejme Neuer. Tito hraci az na Saneho (o ktoreho skusenostiach ale takisto nemozno pochybovat) pred rokom vyhrali LM a tu niekto ide obhajovat vysledky ake su? Na hrot maju Wernera, ktory je v repre mizerny, ale ten tim proste neslape, ak by zvysok slapal, mozno by sa chytil aj on. No a kraje obrany, brutalne dolezity post nie su uplna topka. Ale ktory tim ma momentalne na kazdom poste uplne top hraca? Mozno Francuzi. Nemci maju za mna hned po nich druhy najkvalitnejsi kader na svete. A tu sa idu obhajovat mizerne vysledky...Ma tam 8 hracov z bayernu, ktora repre by si mohla dovolit luxus postavit 8 zohratych hracov z jedneho klubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Česká repre > Slávie

Reagovat
Rudnevs

Presne tak. Reprezentácia môže perfektne ťažiť z toho, že Bayern opäť ide ako mašina. Výber by mohol byť oveľa silnejší než v 2018 - z mladíkov sa stali ťahúni, Turci odišli a hráči, ktorí sa vtedy zdali neperspektívni, chytili druhý dych. Ten potenciál tam je. Ono možno je pravda, že už dlhšiu dobu neprehrali, ale aj tak to neni ono, je to taká fádna hra, samé remízy, celé mi to príde také bez života.

A tie nominácie sú príšerné, príde mi akoby Löw vôbec nedokázal vuyžiť potenciál, ktorý má. Aby tam miesto Boatenga, Hummelsa a najmä Müllera zaberali miesto hráči ako Uduokhai, Schulz a podobní, je nepochopiteľné a nečudujem sa, že futbalový ľud stráca o reprezentáciu záujem. Ten Schulz je celkovo dobrá haluz, keď si vezmeme, že je náchylný na zranenia, nehrá nič moc, tento rok odohral v lige 6 minút a ešte k tomu sú vo výbere ďalší traja ľaví beci.

A argument s Matthäusom neberiem. Že to tak bolo raz, neznamená, že sa to musí stať druhýkrát, zvlášť keď tá situácia je úplne iná, pretože Lothar bol primadona, ktorú nechceli (niektorí) samotní spoluhráči.

Reagovat
vladino10

A hlavne teda, 8 hráčov, jeden klub. Takí francúzi čo sú podľa mňa individuálne silnejší ako nemci to majú pozliepane tých hráčov z klubov z celej Európy- ta zohratost hráčov z Mníchova by mohla byť brutálna výhoda, Lowovi by možno stačilo vyložiť nohy na stôl a kopírovať Flickov štýl z Bayernu..miesto toho skúša vymyslieť..ani neviem čo.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
bayern987

Vůbec nechápu proč má Low v oblibě povolávat hráče kteří nehrají ani základ ve svých klubech, to je prostě výsměch.

Reagovat
db18

Reagovat
Kucka

Reagovat
Liquid

no tak to by mě zajímalo, jak by okomentoval stav takové slovenské reprezentace, když nad německou temný mrak, tak nad Tatrou sa blýská

Reagovat
Andis

Jj za to nad Českou repre to se line záře nejjasnější

Reagovat
milan78

výměna trenéra, návrat mullera a chtělo by to do útoku lewandovskeho (podobně jako kdysi jiný polák klose), to by byla mašina

Reagovat
Mirek na tenisu

Thomas nasází na mundialu v Kataru šest kousků a dotáhne se v historické tabulce na Mira Kloseho...On je totiž šílenec.

Reagovat
db18

Reagovat
Kocour Klapuška

Neuer - Hector, Boateng, Süle, Klostermann - Kimmich, Goretzka - Sané, Muller, Gnabry - Werner

Blbý no

Reagovat
Rudnevs

Hector už nehrá, miesto neho Robin Gosens z Atalanty.

Reagovat
Spalovač šancí

Hector už nehraje, Hector hatuje Součka

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
db18

Místo Boatenga Hummels a nalevo Max a bylo by to top. Ještě možná Havertze za Wernera (dle soupeře)

Reagovat
Rudnevs

Max je lepší než Gosens?

Reagovat
db18

Mám ho radši a víc nasledovaného.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele