Návrat na Parken i na výsluní. O Eriksena jeví zájem anglická elita, on si chce splnit sen

20.06.2022, 23:11
Aktuality
Christian Eriksen (© AFP)
Když devět měsíců po srdečním kolapsu přivedl reprezentaci svého národa na osudný stadion Parken jako kapitán, davy šílely. Christian Eriksen je odměnil gólem a navázal tak na vydařený restart kariéry. V dresu anglického Brentfordu totiž Dán ožil a vysloužil si pozornost velkoklubů. "Mám několik nabídek a možností, které zvažuji,” pronesl třicetiletý hráč, o jehož služby usilují slavné značky v čele s Manchesterem United.

Šlo zřejmě o ten vůbec nejhorší moment, jaký kodaňský fotbalový stadion Parken kdy zažil. Běžela 43. minuta úvodního utkání Dánska s Finskem na loňském evropském šampionátu, když se Christian Eriksen skácel k zemi. Rozhodčího i spoluhráči bleskurychle přivolali záchranáře, kteří vzápětí zahájili resuscitaci. Zhruba po deseti minutách byl tehdy devětadvacetiletý záložník při vědomí převezen do nemocnice. Po rekonvalescenci lékaři Eriksenovi voperovali kardioverter-defibrilátor, díky němuž se osm měsíců po kolapsu mohl vrátit na hřiště.

Nebylo to však v dresu Interu Milán, s nímž musel rodák z Middelfartu kvůli přístroji na hlídání srdečního rytmu rozvázat kontrakt, neboť v Serii A pravidla jeho start neumožňovala. A tak se bývalý hráč Ajaxu Amsterdam či Tottenhamu upsal na půl roku anglickému Brentfordu. Právě v dresu The Bees zažil svůj první emotivní comeback, na hřiště se totiž vrátil v den svých 30. narozenin. V přátelském utkání proti Southendu odehrál hodinu a asistencí se podílel na vítězství 3:2. O 12 dní později se opět ukázal i fanouškům v Premier League. "Když si odmyslíte výsledek, jsem šťastný člověk. Projít si tím, čím jsem si prošel, a být zpátky je nádherný pocit,” pronesl špílmachr po utkání, v němž Brentford doma podlehl Newcastlu 0:2.

Emoce v Amsterdamu i v Kodani

Ještě o poznání dojemnější byl Eriksenův návrat do reprezentace, jejíž dres oblékl po devíti měsících symbolicky v amsterdamské aréně Johana Cruyffa, kde zahájil svou profesionální kariéru jako hráč Ajaxu. Dánský fotbalista se dostal na trávník ve 46. minutě za ohlušujícího potlesku celého stadionu. Netrvalo to ani dvě minuty a ranou pod břevno snížil na 2:3. Pohádkový moment dojal i samotného hráče, který sice přátelské utkání s Nizozemskem zdramatizoval, k obratu svou trefou však nepřispěl (2:4).

"Dostal jsem míč a pěkně zakončil. Odstartovat takhle návrat na mezinárodní scénu bylo prostě dokonalé," pronesl Eriksen bezprostředně po zápase. "Přivítání fanoušků bylo skvělé. V minulosti jsem tady hrál za Ajax, takže si mě pamatují, ale takové přijetí zahřálo u srdce," dodal.

Ještě emotivnější chvíle čekaly na bývalého záložníka Tottenhamu Hotspurs či Interu Milán o tři dny později, kdy se dánská reprezentace přesunula do Kodaně, aby na stadionu Parken, kde Eriksen bojoval o život, přivítala Srbsko. Zaplněné ochozy stánku s jedinečnou atmosférou přivítaly Eriksena transparentem: "Vítej zpět, Christiane”. A kapitán Dánska se jim odvděčil v plné parádě, když v 57. minutě navázal na trefu z Amsterdamu gólovou ranou zpoza vápna. "Dnešní večer řadím hodně vysoko. Z toho přijetí mi běhal mráz po zádech. Těžko se to popisuje,” popisoval po vítězství 3:0.

Pokračování Eriksenova příběhu evokuje pohádky dánského spisovatele Hanse Christiana Andersena. Krajan a jmenovec slavného autora se totiž rok poté, co v Kodani bojoval o život, probírá nabídkami elitních anglických velkoklubů. "Mám několik nabídek a možností, které zvažuji. Poté se definitivně rozhodnu,” reagoval na dotazy médií fotbalista, jemuž na konci června vyprší v Brentfordu půlroční kontrakt. Vzápětí dodal, že by si rád znovu zahrál slavnou Champions League: "Chtěl bych, vím, jak moc je to zábavné. Ale není to nutné.”

Znělku Ligy mistrů si dánský špílmachr s jistotou neposlechne v dresu Manchesteru United, který mu měl podle britských médií již nabídnout smlouvu. Na ikonickém Old Trafford totiž v blížící se sezoně zazní maximálně hymna Evropské ligy. Do nově vznikajícího projektu Red Devils by ovšem tvořivé schopnosti Christiana Eriksena mohly výborně zapadnout. Obzvláště přihlédneme-li k porci kreativity, která Divadlo snů opustí s odchodem Paula Pogby. Na pozici číslo 10 sice operuje Bruno Fernandes, po vzoru Ajaxu Amsterdam by však mohl Portugalec spolupracovat s podobným typem hráče i po své levici či pravici.

Erik ten Hag, jenž v Manchesteru nově usedl do křesla hlavního trenéra, využíval ve slavném nizozemském klubu obdobně duo Hakim Ziyech, Dušan Tadič. Výhodou dánského playmakera může být i fakt, že jej ten Hag dobře zná. Na začátku roku se totiž Eriksen připravoval na restart kariéry ve slavné akademii Ajaxu, kde si ho mohl prostovlasý kouč prohlédnout zblízka.

Postaví mu fanoušci sochu?

Eriksen svým přínosem výrazně přispěl k záchraně Brentfordu mezi anglickou elitou, když v 10 ligových duelech vytvořil pro své spoluhráče 26 šancí. Lépe si od jeho únorového návratu na trávníky Premier League vedli jen pánové Heung-Min Son (27 vytvořených šancí), Martin Ødegaard (33) a Kevin De Bruyne (37).

Především díky výkonům v barvách The Bees zaujal dánský reprezentant i další anglické kluby. Ve hře je podle všeho Eriksenův návrat do Tottenhamu. Pro Spurs hraje Liga mistrů i trenér Antonio Conte, s nímž blonďatý středopolař spojil svou kariéru v Interu Milán. "Christian Eriksen byl pro mě velmi důležitým hráčem. Vidět ho hrát na takové úrovni je neuvěřitelné. Jsem za něj velmi šťastný. To, co předvádí, je úžasné,” neskrýval na konci dubna italský bouřlivák sympatie ke svému bývalému svěřenci.

Podle renomovaného novináře Fabrizia Romana, jenž má ve světě fotbalových transferů zpravidla nejpřesnější informace, je stále ve hře i setrvání Eriksena na Brentford Community Stadium. Nováček uplynulého ročníku Premier League podle slov italského zpravodaje předložil Dánovi seriózní nabídku. "Jsem přesvědčený, že máme šanci Christiana udržet. Fanoušci mu za dva nebo tři roky postaví před stadionem sochu,” prohlásil na konci května hlavní kouč londýnského klubu a Eriksenův krajan Thomas Frank, který by další spolupráci s tvořivým záložníkem uvítal.

Zda budou kroky dánského hrdiny směřovat na Old Trafford, Tottenham Hotspur Stadium nebo někam úplně jinam, ukáže blízká budoucnost. Jedno je však jisté. Eriksen je opět v kurzu a na nejlepší cestě za splněním cíle, který si vysnil před lednovým restartem kariéry: "Mým cílem je hrát na světovém šampionátu v Kataru. Chci hrát, tak přemýšlím po celou dobu. Je to cíl, sen.”

Autor: Livesport.cz / Dominik Reiniš

Komentáře (528)

Přidat komentář
Coutinho10

no, musí to bejt dilema, ale asi nad MU teda reálně uvažuje, ikdyž bez LM....nevím, jestli hrát znova pod Contem ho tolik láká, protože když byl v Interu, tak bych očekával, že těch minut bude mít daleko víc než měl

Reagovat
rel7

On se do toho pod Contem nemohl dostat, reálně hrozilo že v lednu odejde a on se nakonec chytnul.

Reagovat
Coutinho10

přitom v Tottenhamu byl famózní....asi další z hráčů, kteří tu PL prostě potřebují

Reagovat
Eichel

on ten posledný polrok/rok bol zlý už v Spurs

Reagovat
Agent z Melmacu

tam mu už pukalo srdce, že ho nechceli pustiť

Reagovat
masina_LFC

Ja by som ho v súčasnej situácii kde to vyzerá, že nejdeme už nič kupovať, kľudne bral do LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že by si veľmi nezahral

Reagovat
smazaný uživatel

[Guardian] Eriksen favouring either remaining at Brentford or returning to Tottenham

A během dne jsem četl, že s Eriksenem do Tottenhamu to vypadá špatně, že klub momentálně nepokračuje v jednáních a distancuje se, velké finanční požadavky, atd. Určitě nějakou nabídku dostal, takže si myslím, že teď je to ve stavu že buď na ni přistoupí a přijde - ok, dobrá posila "zadarmo", nebo nepřijde - nevadí, poslouží jako smokescreen pro nějakou jinou a možná lepší posilu

Reagovat
Nizzie

Abyste celé léto jen nakonec "nesmokescreenovali"

Reagovat
Infernoqt

Christian Eriksen has REJECTED Erik ten Hag and #mufc. [@JamieJackson]

Reagovat
smazaný uživatel

At uz skonci kdekoliv, vzdycky mu budu fandit (teda mimo Chelsea a Arsenal, ale tam snad nepujde). Jeden z nejlepsich hracu, co u nas minimalne v ramci PL hral. Bral bych ho zpet okamzite.

Reagovat
jk

Reagovat
jk

Reagovat
Cobra

Já bych mu i tu Chelsea odpustil.

Reagovat
Mates_Matesović

Cokoli, co udělá, už nemůže můj vztah k němu změnit

Reagovat
Kuba94

Vlastní zde někdo z vás PS5? A co na něj říkáte? Nebo jít raději do X boxu?

Reagovat
Gazdo

Mam a som spokojny

Reagovat
O.Giroud

Záleží aké hry preferujes, ten game pass je momentálne dosť lákavý no. Ja mám PS kvôli športovým hrám, keďže tam býva viac hráčov a chcel som si zahrať Uncharted, Last Of us a tak.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Kuba94

No právě převážně jen Fifu a tu jsem hrál na ps4. Teď spíše přemýšlím o tom X boxu, jestli půjde poznat změna nebo ve finále to takový rozdíl asi nebude že?

Reagovat
O.Giroud

To nebude, akurat v pocte hracov a velkosti trhu ak teda planujes hrat aj online. Sice sa hovori o crossplayi, ale kto vie ako to bude. Ak len offline tak bohate postaci Xbox.

Reagovat
avicii

Mam, super, ale záleží že čo chceš, mňa proste bavia hry od playstation studios, plus tiež športy... A už trochu aj zberateľ collectors edition

Reagovat
chicuita

Mám a maximalni spokojenost A rada pokud fakt chceš hrát Fifu tak Xbox určitě ne, třetinový trh oproti PS a to samé matchmaking nebo divize, často bys i poměrně potkával stejné hráče. Já Xbox měl a tam byl trh kolem 2 mega položek max a cca když byla sezóna na startu, na PS klidně trh i přes 10 mega položek...

Reagovat
FC Porto FC

Vždyť už bude crossplay

Reagovat
r.mrazik

Jsou tam (zatím) lepší hry.

Do budoucna ale kdo ví, MS to extra dotace a jejich game pass je skvělá věc..navíc koupili Bethesdu a další...

A tedy PS má mnohem lepší ovladač.

Jestli můžeš hrát na pc, tak kup spíš psko....

Reagovat
TopinB

Já bych spíš řekl, že jestli může hrát na PC, tak spíš jít do XBoxu, jelikož odtamaď se ty hry moc na PC neportujou (aspoň teda podle toho, co si pamatuju), zatím co jsem četl, že PS hry se postupně portujou na PC, protože ten není přímý konkurent proti PSku

Reagovat
r.mrazik

vzdyt to je prave naopak...co je na PC,tak je na XBOXU a opacne...je to proste MS

naopak hry na PSko jsou velmi casto dlouhou dobu jen na PSko...az posledni dobou se starsi hry na MS veci dostanou

Reagovat
Arbiter

za mě teda Xbox ovládač je mnohem lepší...

Reagovat
oddy

Reagovat
Vopi11

Reagovat
patas92

Haptická odezva na PS5 ovládači je super, nevím jestli má Xbox něco podobného

Reagovat
Kily

mají to ve vývoji, moc dobře vědí, že tady potřebují zareagovat a srovnat krok

Reagovat
r.mrazik

nemaji, je to obrovsky rozdil

navic ho i zvetsili oproti PS4,takze se drzi skvele...

ovladac je proste oproti xboxovymi napred

Reagovat
Kovi81

to jsem mel vzdycky takhle postavene, ale ten ovladac na ps5 se jim hodne povedl (mam XSX is PS5 )

Reagovat
r.mrazik

oproti PS5 ani nahodou

Reagovat
Kily

u mě ten game pass rozhodl a v lednu jsem koupil PS5, kdybych měl k dispozici takovou hromadu her, tak v tom plavu a nevím, co dřív, takhle jsem jich měl pár a to mi bohatě stačilo

Reagovat
r.mrazik

jo...to je taky dobra taktika

oni maji ty exkluzivity skvely...ted nedavno Tsushima, pak Horizon...

Reagovat
Kuba94

Možná ve finále bude nejlepší si sestavit klasický herní PC ne ?

Reagovat
r.mrazik

To jsi ale cenově o dost výše ne? PC stojí kolik? 40 tacu?

Reagovat
Baronne

ps5 >>>>>>>>>>> Xbox, bylo to tak, je to tak a dlouho ještě bude

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si teď koupil PS5 ovladač k PC.

Reagovat
C.1922

PS5 = Real Madrid

X box = Burnley

Reagovat
patas92

PS5. Mnohem lepší exkluzivity a od zítřka tuším se má u nás zavést nové předplatné, kde by mělo být snad 300 her nebo kolik, včetně většiny AAA her

Reagovat
smazaný uživatel

Exkluzivit na Playstationu bude do budoucna míň a míň, už teď je většina PS exkluzivit bývalých a vychází s pár letým zpožděním na PC. Konečně to dává smysl i Sony, exkluzivity pro herní konzole byly vždycky hnus. A podobné předplatné má Windows a Xbox už roky.

Reagovat
patas92

To sice jo, ale ptá se na konzole a na Xboxu nebudou nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Na současné generaci Xboxu asi ne, ale nedivil bych se kdyby příští generace Xboxu byl jenom nějaký standardizovaný PC s Windows a nějakou Xbox UI nadstavbou. Ta uzavřenost platformy už jim nic nepřináší, když nemají exkluzivity, a většinu věcí teď už vydávají na Windows i tak.

Vývoj hardwaru tomu taky nasvědčuje, dřív byly Playstation i Xbox hodně customizované kusy hardwaru a teď už oba mají v sobě prakticky stejné komponenty, které se dávají i do PC.

Reagovat
Kily

do roka jich tam má být cca 700

Reagovat
patas92

jako já asi zůstanu u toho nejlevnějšího předplatného, kde tahle služba nebude, protože hry, které jsem chtěl hrát, už jsem hrál Ale pro někoho, kdo ještě PS neměl je to super. Zábava na několik let.

Reagovat
Kily

to je právě past, kterou jsem přeskočil v lednu a znovu přeskočím za sedm měsíců já bych tam hledal, přeskakoval, stahoval, instaloval a ve finále vyzkoušel spoustu her s tím, že pořádně bych si nezahrál nic

Reagovat
patas92

Tak záleží, co to bylo za hry a jaký žánr tě baví S žádnou PS5 exkluzivitou chybu neuděláš imho. Je dobré začít s těma nejlepšíma hrama, ty horší tě pak nebudou bavit a neztvrdneš u nich

Reagovat
Kily

to jsem začal, jako první šel Ghost of Tsushima, zabavil jsem se Gran Turismem, v zásobě mám Horizon a teď jsem začal instalovat Tour de France

Reagovat
patas92

Ghost je fajn, Horizon mě vůbec nechytl a ty další jsem nehrál. Nejlepší hry tě ještě čekají

Reagovat
Kily

tipy?

Reagovat
patas92

Moje úplně nejoblíbenější hra je asi Uncharted 4, kterou hraju aspoň jednou ročně . Ale tam by asi bylo fajn hrát i ty předchozí díly, které jsou taky dobré a nejsou ani moc dlouhé, ale hrozně zestárly. Pak oba díly Last of Us, Spiderman, God of War, Death Stranding (ale to je hrozně wtf). Možná nejlepší hra, co jsem kdy hrál je asi Red Dead Redemption 2, ale to je tak na 150 hodin

Reagovat
Kovi81

RDR2 a Witcher 3 je absolutni herni strop

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Kily

GoW mám, před týdnem jsem to stáhl a nedostal se k tomu, přítelkyně zabavila ovladač, začala hrát sama a rychle se naučila třetí anglickou větu - po "yes" a "no" už umí i "father don´t die" Last of Us na letošek chystá remake prvního dílu na pětky a čekám na něj, Red Dead Redemption 2 hodně vychvaloval kamarád a taky to mám uložené někde v hlavě. Já se hodně zabavím u RPG, lehnu na gauč, naliju si dvojku vína a dvě hodiny mě nic nezajímá. Vedle toho pak rychlé jednorázovky jako GT7, TdF a v srpnu nový Madden

Reagovat
patas92

S přítelkyní si dejte Uncharted. To má docela fajn love story

Reagovat
Kily

té jsem dneska koupil nové auto, aby se zabavila sama a já měl volný PS5

Reagovat
patas92

tak to si dej Uncharted bez ní, no

Reagovat
Nizzie

RDR 2 je naprosto perfektní hra. Nehledě na to, že ji můžeš hrát x krát pokaždé jiným způsobem a pořád budeš po stovkách hodin nacházet novinky.

Reagovat
Baronne

DS je úplně kurva boží

Reagovat
patas92

Takhle bych to asi nenazval

Reagovat
Baronne

Jako jo, ten gameplay pokulhává, souboje jsou zvláštní, ale pro mě to byl asi nejlepší herní zážitek, prostě ta atmosféra, příběh, úplně mě to rozmrdalo.. Jenom Detroit se k tomu přiblížil

Reagovat
patas92

Tvl, Detroit

Reagovat
Baronne

Nebavilo?

Reagovat
patas92

To bych asi kecal, kdybych řekl, že mě to nebavilo. Spíš obecně nemám rád hry, kde se musíš rozhodovat a podle toho se ti utváří děj. Já prostě chci hrát ten nejlepší možný příběh a ne celou hru doufat, že z toho, co tam ty navolíš, nevyleze sračka

Reagovat
Baronne

Jasně no, mně to dopadlo docela dobře tak možná proto, ale chápu . Co TLOU 2, nesral tě trochu ten příběh?

Reagovat
patas92

Ani trochu. Za mě top.

Reagovat
Baronne

Mě docela zasáhla ta smrt na začátku, ale jinak gameplay a story super

Reagovat
Svatej

Taky Uncharted zapinam opakovaně

Reagovat
Kovi81

God of War, Last of Us, Uncharted, Spiderman, Ratchet a Clank, Detroit

Reagovat
Baronne

Reagovat
Kily

jinak jestli se rozhodneš pro PS5, tak při zakoupení druhého ovladače doporučuji nějaký z barevných, ne další bílý, ty mají poruchové pohybové páčky

Reagovat
Baronne

Fialový

Reagovat
smazaný uživatel

Asi budem jeden z mála, ale ja si neprajem jeho návrat. Je to skvely hráč a naša ikona, no v Conteho systéme pre neho nevidím miesto a on pred MS potrebuje hrať.

Reagovat
Thelvin

Souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

352

Perisic, Eriksen, Bissouma, Bentancour, Kulusevski

This is the way.

Reagovat
smazaný uživatel

Kulusevskiho je na RWB škoda. Má dobre zakončenie a skvelú kľučku.

Lloris - Romero, Dier, Davies - Doherty, Bentancur, Bissouma, Perišič - Kulusevski, Kane, Son

Aktuálne podľa mňa najlepšia možná. V tom systéme nevidím miesto pre Eriksena. I keď je pravda, že zápasov bude veľa a program kvôli MS nahustený. Takže by si asi zahral dosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave. A ten system co jsme hrali loni a co jsi tu dal, sice funguje dobre proti silnym souperum na brejky, ale proti zalezlemu souperi by se fakt hodil nekdo kreativni, vsak ten nas stred je v tomto uplne impotentni.

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Já si ale nemyslím, že Deki na RWB (spíš papírově) by byl úplně špatný nápad. Proti fakt betonujícím soupeřům si to představit dovedu s tím že by desítku hrál právě Eriksen, pokud by přišel. Jinak i Deki by na tel desítce podle mě mohl bejt dobrej s Dohertym na RWB. V rozhovoru říkal, že ke to pro něj nejpřirozenější pozice.

Ale hlavně si myslím, že by v případě 3412 s Kulusevskim na RWB hrál opravdu hodně nahoře a na RWB by se přesouval Bissouma, který tam mimochodem občas nastupoval (na RB) v Lille.

Reagovat
smazaný uživatel

zaujímavá varianta

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen by tomu tymu rozhodne prinesl nove moznosti a varianty a pokud je k mani zadarmo / nejaky podpisovy bonus, tak sem s nim a fofrem.

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Bral bych hned. Furt doufám, že to dopadne i když podle těch posledních zpráv to nevypadá.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Stannis Baratheon

A Hoj?

Reagovat
mimi_united

Asi hráč s najlepším herným IQ aký kedy bol?

Reagovat
Mastný Chobot

triezvy názor

Reagovat
nani92

otázka

Reagovat
EZ

Ups

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kinky7

Ehm KdB ci bergkamp

Reagovat
Busby babes

tak to bych nerekl.

Reagovat
Busby babes

tech jmen co bys tam dal je... ZIdane, Xavi, Iniesta, Scholes, KDB a dalsi a dalsi...

Reagovat
Kinky7

Pirlo!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Nikikrew

+Ozil

Reagovat
Stannis Baratheon

Plašil

Reagovat
Whitemedia

Poznar

Reagovat
hematop

Hložek!!!

Reagovat
SunFells

Xavi/Messi/Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tu nepadlo jméno Piqué.

Reagovat
smazaný uživatel

To je anštajn jak na hřišti, tak mimo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak samozřejmě čistě herně bych se tam nebál zařadit Messiho.

Reagovat
lofin9

Ozil > Eriksen

Reagovat
Nizzie

Reagovat
nani92

IT okienko: stalo sa už niekomu z vás, že vám foťák na mobile prestal ukladať fotky? Urobí sa fotka, je ju vidieť aj v tej miniatúre, ale ked otvorím galériu, tak tam urobená fotka nie je. Telefon nemá žiadnu pamaťovku, a miesto na telefone je. Dá sa s tým niečo urobiť okrem kompletného resetu?

Reagovat
EZ

Ked nepomohlo vypnut/zapnut tak pochybujem.

Reagovat
db18

Ano. Ale mam Huawei, takže půjde o cenzuru ze strany čínské vlády.

Reagovat
r.mrazik

Ne, protože mám jabko...

Reagovat
jk

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nechápu tenhle argument, sám jsem si před rokem koupil iphone, ale v čem je ten systém lepší než android, tak je kokotštější na jiných místech, tak až budu vybírat mobil příště, tak zase nebudu vědět který vybrat.

Ještě se pochlubím, že mám i macbook, tam je to co se týká systému ještě horší.

Reagovat
VasAFC

Na druhou stranu jestli máš i maca, tak sám musíš uznat že ta komunikace mezi oběma zařízeníma je bezprecedentní. S tím se neda android x windows vůbec srovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, tohle v rámci apple bubliny fakt funguje. Jakákoliv jiná kombinace (android x mac, android x windows, android x linux, iphone x windows, iphone x linux) je o dost horší a podobného výsledku jde dosáhnout max. s pomocí 3rd party nástrojů a x hodin ladění.

Reagovat
VasAFC

Je to tak, bohužel si tím člověk vědomě/nevědomě vyství tak vysokou hradbu, že se z toho ekosystému pak už nedá moc uniknout.

Reagovat
Talker

Já mám taky macbook i windows a osobně preferuju windows.

Reagovat
r.mrazik

je lepsi v tom,ze dela mnohem mene picovin,nez android

nehlede na delsi soft podporu a bezpecnost...celkovou a delsi plynulost

propojeni s dalsimi produkty...

atd atd...

ale android spatny neni,kazdopadne od te doby,co me prestalo flashovat ROMky,tak me prestal totalne zajimat

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Miguel19

Ale vypadá šťastnější.

Reagovat
iamek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me which trophies I want to win when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life."

Harry Kane

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Golasso

Reagovat
Rezan

to jako fakt nebo sis to někde půjčil a napsal pod to Kane

Reagovat
Mastný Chobot

piči dnes sa tu bavím

Reagovat
Svatej

Reagovat
Golasso

On původně řekl něco jako "Wen fawas favjersold, mamather awas fold meedat hafineswas f ...", ale obecně se u jazykovědců má za to, že tím myslel, co psal djourou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Reagovat
lofin9

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
blade115

Reagovat
vodka

Reagovat
gunner123

Reagovat
SunFells

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Bowie

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Thorrin

Reagovat
jk

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Gunner14

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jardin

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Nizzie

Reagovat
erwin

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

čtu to už potřetí a pořád nemůžu

Reagovat
Wazza228

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Ty vole

Reagovat
kvasha16

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Neutron

Reagovat
8lampard8

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Kowe

Reagovat
Bayern +

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emqick

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vodka

Reagovat
gunner123

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Rezan

a ostřejší

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Freedo

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Čenda

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Coutinho10

neni se co divit, kdyz dokazal vyhrat od te doby trofej

Reagovat
Front hell

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
jk
Reagovat
Nizzie

křeč

Reagovat
jk

čtu to už potřetí a pořád nemůžu

Reagovat
Nizzie

Jde to vidět no.

Reagovat
jk

křeč

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

ale toto je fakt dobré

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Front hell

Reagovat
Infi

Reagovat
jk

Christian Eriksen to Leicester City - 'Contact' made as decision expected 'soon'

https://bit.ly/3QEgXOX

Reagovat
Mates_Matesović

Těch zájemců o něj bude mraky, včera Paul O'Keefe na twitter space říkal, že ho kontaktovalo snad až 9 klubů.

Reagovat
jk

Co vím, tak on je má dovolené a pochybuji, že to teď moc řeší. Mě to připadá tak, že jeho agent chce shromáždit všechny nabídky a vyjednat co nejlepší podmínky aby se pak Eriksen mohl rozhodnout.

Po United prý chtěl úplně nesmyslné podmínky srovnatelné s nejlépe placených hráčem v klubu.

Reagovat
Coutinho10

vždyť nebudou hrát poháry, to bych bejt v jeho kůži už šel fakt radši k účkám nebo zůstal v Brentfordu

Reagovat
Rezan

OT: Každej den sem chodím a čekám, kdy se konečně začne dít něco v tom proklatým Manchesteru a pořád nic. Už jsem z toho nervózní, že snad začnu hrát FMko, abych se uklidnil.

Reagovat
Mastný Chobot

Dobre, daj vedieť potom, ako sa darí

Reagovat
Busby babes

ja s nim vedu ligu pred Poolem, City 6, Chelsea prave vyhodila Tuchela z 12. mista. Tam je svet jeste v poradku.

Reagovat
Svatej

tak alespoň ve hře má vedení zdravej rozum

Reagovat
smazaný uživatel

A není to nuda hrát za United? Hráči s lepšími statistikami než v reálu mají jenom proto, že hrají za United, velký rozpočet, to musí být hrozně jednoduchý vést ligu za United.

Reagovat
Salfovic

To jo, to vyhrát třeba s Tottenhamem je daleko větší výzva, i když je otázkou, jestli to bez cheatů vůbec jde.

Reagovat
smazaný uživatel

S Tottenhamem je to taky dost jednoduchý.

Reagovat
Nizzie

Kane approves.

Reagovat
Busby babes

to zalezi jak k tomu pristupujes. Ja to jen zapnul na xboxu, ze to zkusim. Par let jsem to nehral a dost se to teda promenilo. Ale jasne, chapu jak to myslis. Jen jsem nemel naladu si vybirat tym z L2 a hrabat se ve statistikach.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Seydou Doumbia

United jsou na přestupáku aktivní jako Lukaku v útoku...to je pak těžký

Reagovat
Swarley

Ja myslim, ze za posledni roky se tam toho deje vic nez dost... Zajimava varianta nedelat vubec nic, ale ok, to jsme jeste nezkouseli...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Talker

My to zkusili jednou a bylo z toho asi nejlepší léto co pamatuju. World class hráči jako Mount, James, k tomu kvalitní hráči jako Tammy, Tomori...

Upřímně bral bych znova ban na příchody. Zbavit se plevelu, do týmu zapracovat Gallaghera, Broju, na backup na wingbacky Sterling, Maatsen. Kurví to tam trošku návrat Emersona, který dostane asi přednost.

Ty vole, proč nemáme sakra ban na přestupy?

Reagovat
Nizzie

Všichni si mysleli, jaký to pro vás bude trest, a ono to bylo vlastně vysvobození.

Reagovat
Busby babes

chtel jsi mlady, budes mit Garnera, Garnacha, Williamse a ... Andrease.

Reagovat
Swarley

Kdyz jsme jim meli dat sanci tak nic a ted naskacou rovnou do zakladu

Reagovat
martin.b

Reagovat
Rezan

to je vlastně pravda, stačí už jen pár dalších odchodů

Reagovat
Eichel

Ten De Jong podľa mňa príde. Nakoniec za neho United pošle nejakú pálku.

Reagovat
Citrus41

#MUFC are considering walking away from negotiations as they can't struck the deal with Barca over Frenkie de Jong. @hirstclass

Reagovat
Busby babes

timhle templem budem podepisovat Persana za chvili. Jako hrac to povoleni dostane.

Reagovat
Grahf

tak u de jonga nie je kam sa ponáhľať, stejne bude k dispozícii až niekedy začiatkom jula

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Pokud se nepletu, tak tohle bude teprve podruhé v historii PL, co v červnu nepodepíšeme jediného hráče.

Reagovat
Grahf

chýba ešte 10 dní nostradamus :)

Reagovat
Infernoqt

Devět.

Reagovat
kissak

tak sem nechoď a budeš klidnej

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj De Jong za 80 přijde.

Reagovat
jk

Reagovat
avicii

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vodka

Reagovat
hornito

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Rezan

Reagovat
Maresma

Liverpool don’t want to sign stopgap signings, but do also not want to pay new signings excessive wages, which is why there is some pessimism about the club winning the signature of Jude Bellingham next summer. [@dmlynch]

Reagovat
Talker

Tak ono vzhledem k tomu, jak si vedou Sancho, Havertz, Puli, Werner,... Tak bych taky dával bacha, co za toho hráče dám a kolik mu nabídnu.

Kdo byl poslední opravdu skvělý přestup z Německa do PL v rámci těch hvězd? Auba tak 5-6 let zpátky?

Reagovat
EZ

Keita, on i Haller siel za raketu. Z nemecka nakupuje dobre len City

Reagovat
Talker

Tak Haller neuspěl a šel do Holandska, ne?

Keitu moc hodnotit nemůžu, přijde mi dost zraněný a že úplně nenaplnuje tu cenovku, byť je asi na tom nejlíp z těch zminovaných...?

Reagovat
O.Giroud

No Keita ma skor blizisie ku sklamaniu, nez k dobremu prestupu aj ked dost spravili tie zranenia. Inak Konate, Thiago. Ale neviem ci Konate do tohto pasuje, ci si myslel celkovo prestupy z Nemecka alebo tych znamejsich hracov.

Ale inak je to fakt bida Joelinton, Bailey(aj ked tiez dost zraneni), Vestergaard, Gbamin, vas Baba k tym spominanym. Ale to uz skor narazam celkovo len na prestupy z Nemecka.

Potom su tu Leno, Xhaka, Soyuncu kde neviem kam by som ich zaradil

Reagovat
Talker

Myslím z Bundesligy větší jména, no.

Prostě když si vezmeš ten objem peněz, který se tam za ty hráče poslal, tak je to podle mého za těch posledních cca 5 let velká bída. Ani jedna hvězda, k tomu má nejblíž asi Soyuncu.

Dá se tam teoreticky přidat i Christensen, který se vrátil do Chelsea jako jeden z nejtalentovanějších stoperů a vyklubal se z něj průměrák.

Mimochodem Xhaka je taky těch 6 let v tom období, kdy ty přestupy vypadaly dobře.

Reagovat
O.Giroud

tak potom Thiago

Reagovat
EZ

Ved to dodavam do listu tych nepodarenych prestupov

Reagovat
Talker

Já myslel, že jimi argumentuješ, ne mne podporuješ.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Keita je teda hrozny uspech

Reagovat
EZ

Ved nie je, ani Haller prave naopak

Reagovat
Cobra

Son

Reagovat
Talker

Son je taky už 7 let v PL...

Přijde mi, že v té době (5-10 let zpátky) byla PL slabší a teprve určovala směr, kam chce jít a proto bylo jednodušší přijít. Už v PL nejsou ti dinosauři (zůstal Hodgson), většina manažerů má pod 50 nebo kolem padesátky a ten fotbal je mnohem intenzivnější, agresivnější a tudíž je náročné se přizpůsobit.

Reagovat
EZ

Aj Son sa chytil asi po 3 sezonach, dovtedy bol meh

Reagovat
Kinky7

Gundigan, sane, de Bruyne

Reagovat
Talker

De Bruyne je taky 7 let, Sané a Gundogan 6.

Reagovat
martin.b

On zase někdo vypluje za ten rok... Pokud bude mít Bellingham dobrou sezonu, bude těžký přivíst ho a zároveň mu nenabídnout +200k (což je v naší platové politice úplnej nonsense u 19letýho).

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/HonzaRihaftbl/status/1539275159101657090

At se zas pohadame... Dali byste Maneho do top 10-15 historie PL?

Ja bych asi nasel 15 lepsich hracu nez on: Shearer, Rooney, Ronaldo,Henry, Giggs, Scholes, Keane, Viera, Lampard, Gerrard, Vidis, Rio, Terry, Adams, Kane, Salah, Vardy, VVD

A urcite jsem i na nekoho zapomnel. Porad byl Mane posledni roky skvelej, o tom zadna.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, ani do top 100

Reagovat
cristiano.K.

Mané > Son

Reagovat
SunFells

Ne.

Vardy?

Reagovat
Busby babes

tak Vardy je 14. nejlepsi strelec premier league, coz vzhledem k tomu, ze poprve nastoupil v 27 letech...

Reagovat
SunFells

Až to bude top 15 střelců, tak je horký favorit

Reagovat
Busby babes

tak nevim, ale argumentoval bych tim, ze kdyz das 133 golu po 27 letech veku, tak ze to je docela slusnej pocin. Titulu ma stejne jako Mane, golu o dost vic.

Reagovat
SunFells

Je to hodně slušný počin. Bavíš se o top 10-15 hráčích historie PL, tam je počinářů.

Reagovat
Busby babes

ok, Vardy je hranicni, beru. Zapomnel jsem na par dalsich jako Aguero, Silva, Drogba... slo mi v ten moment spis vzpomenout si na 15 hracu, ktere bych dal pred Maneho a ne na 15 nejlepsich hracu.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
kbtk23

Určitě ne

Reagovat
Coutinho10

za me taky urcite ne

Reagovat
Front hell

ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsi vynechal všechny gólmany

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

urcite jsem vynechal spousty dalsich. Cech, Drogba, Ashley Cole... asi by se dalo najit vic jmen, ktera by se dala obhajit jako lepsi PL hrac nez Mane. Ten muj sezname neni nejakej zebricek nejlepsich hracu, jen hracu, kteri si myslim, ze by mohli byt lepsi v historii PL nez Mane.

Reagovat
Grahf

len za United hralo lepších 15 hráčov

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

ale takhle to nemuzu podat, to bych to zazdil hned.

Reagovat
Swarley

to víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
masina_LFC

nie

Reagovat
Stannis Baratheon

Aguero a Silva místo místo Keana a Vardyho a Čech místo VvD

Reagovat
Busby babes

neni to seznam nejlepsich dle me, jen seznam hracu, na ktere jsem si v ten moment vzpomnel jako na lepsi nez Mane. Aguero a Silva, dobre pripominky oba dva.

Reagovat
martin.b

KDB by tam patřil i kdyby se mu počítala jen poslední sezona City vyhrálo za posledních 11 let 6 titulů, asi by tam pár hráčů od nich mělo být

Reagovat
blade115

Nejspíš ani do Top 50.

Reagovat
avicii

Tiež nie, asi sa nepohadame

Reagovat
Nizzie

Určitě ne.

Reagovat
Kluivert9

Určitě ne

Reagovat
Talker

Hele záleží, jak to chceš hodnotit a jak si nastavíš kritéria. Jestli se hodnotí nejlepší sezona, kariéra, trofeje, produktivita, důležitost týmu...

Spíš bych se koukal čistě na jeho roli (křídla/krajní záložníci) a porovnával tam... A i tam je to ošidné. protože už to je 3 dekády fotbalistů s úplně jinými rolemi a funkcemi na tom kraji.

A je jich tam víc, než jsem čekal. Ronaldo, Salah, Hazard, Bale, Giggs, Beckham, Pires asi určitě na jeho úrovni či před ním. Pak jsou tam jména jako McManaman, Ljunberg, Ginola...

Reagovat
Kinky7

Ne, Scholes, bergkamp, vidic, schmeichel, Keane, giggs, Shearer, rooney, Terry, Henry, aguero, Adams, Ferdinand, kompany, Viera, Silva, VvD, KdB, Salah, gerrard, lampard a myslím že bych dal pár dalších ještě

Reagovat
Hlahart

wat

Reagovat
fenixLFC

ano, urcite tam musi byt. pretoze keby som povedal ze nie tak tu nabehne niekto z bayernu ze sme len urazeni ze odisiel a tak to chceme takto zlahcovat a bagatelizovat

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
J0EL

Lol ani nahodou....

Reagovat
John Obi Mikel

Určitě ne.

Reagovat
Čenda

Určitě ne. Je skvělej, ale v historii PL bylo vic nez 15 lepších hráčů, než on.

Reagovat
smazaný uživatel

TOP15 určitě ne, ale určitě si zaslouží obrovský respekt. 8 sezón z 8 s aspoň 10 góly v PL z pozice křídla, to dokáže/dokázal málokdo. Navíc v LFC v první sezoně začal jako RW a pak se dokázal ještě zlepšit jako LW, to taky nedokáže jen tak někdo.

Zůstat ještě 2-3 roky a hrát ve stejné formě a získat k tomu ještě nějaký další titul, tak by se pak asi dalo uvažovat o TOP15.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak celkově se samozřejmě budou řadit výš hráči, kteří už skončili před několika lety, to je tak se vším. To je taková ta klasika, že dřív tohle a tamto bylo lepší.

Reagovat
Busby babes

na druhou stranu mas recency bias, kdy ti vsechno soucasne prijde lepsi.

Reagovat
Talker

Jemu v tomhle neprospělo, že v jeho týmu je bestie na druhém křídle, která patří každoročně mezi nejlepší střelce v PL, takže i v tom samotném porovnání pokulhává.

Navíc jde o to, že ten vrchol měl níže, než většina těch, kteří jsou před ním. Když beru ta křídla, tak Ronaldo, Hazard, Salah, Bale z té "nedávné" doby byli neskutečná monstra.

Když vezmeš zas ty další, kteří se zminují, tak to jsou rekordmani s dlouhými kariérami a ikony klubů a jednotlivých dob.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

Úžasný...co to je za pice?

Reagovat
Neutron

Vobec nie

Reagovat
Swarley

Vsak pred nim musi byt i hraci City jako Aguero, KdB apod

Reagovat
Rezan

ne

Reagovat
oli9

Ne

Reagovat
Svatej

Wtf, vůbec ne

Reagovat
cristiano.K.

a Hazarda bys tam dal?

Reagovat
Svatej

Jen PL? Fuha, to těžko říct, protože když jsem si ted daval dokupy seznam, zjistil jsem, ze jsem zapomněl na tolik jmen ke zvážení, že by se na mým seznamu i z mý vlastní strany našlo hned x důvodů přímo k výsměchu.

Ale takhle z fleku asi jo a pokud ne, byl by blízko. Nesmírně důležitý jsou kritéria rozhodování.. Peak hráče, nebo dlouhodobá úroveň? Něco mezi? Asi ideální varianta..

Dát tam nějakýho hráče s legendárníma dvěma sezonama je mi treba proti srsti, ale to i vložení nadprůměrnýho hráče, co zůstal déle, byt krátkodobě tomu prvnímu případu vůbec nestačil

Shearer, Vieira, Henry, Fabregas, Suarez, Torres, Salah, Scholes, Rooney, Lampard, Hazard, KDB, Silva, Kane

Tady je jich 14 a to jsem to jen za 4 minuty změnil asi 7x, protože jsem tam chtel dát víc obránců (a že těch úžasných mela liga na vlastní 15 clennej seznam) a gólmanů + třeba Gerrarda nebo Keana.. Navíc hodně hráčů tu soutěž hrálo ještě než jsem zacal fotbal sledovat, takže takovej Shearer, Vieira a Keane tam prostě tak nějak jsou, ale ne z mýho vlastního přesvědčení a to takovej seznam trochu kazí.

Mane byl dlouhodobě produktivní, skvělej, ale do týhle party bych ho určitě nedal, byť třeba chápu původní komentář vyzněl provokativně, tak jsem to tak nemyslel. Ta laťka je nesmírně vysoko..

Reagovat
cristiano.K.

Kdysi jsme porovnávali Mané vs Hazar a kdyby si odpověděl "asi ne", tak na tebe vůbec nereaguji.

Zároveň jsem chtěl vědět, jestli hraješ na vlastním písečku, což si potvrdil s Hazardem

Protože Mané prostě teoreticky splňuje úplně všechno, proč by tam měl být.

8let v PL, Průměr 20 golů za sezonu v LFC po dobu šesti let. Produktivnější Křídlo se dá brát jen Salah,Ronadlo. Zatímco na Hazarda se ve většině případů jen hezky dívalo.

Ale jak píšu níže, do 15 asi ne, ale prostě chápu, proč ho tam někdo dal no...

Reagovat
Svatej

Urcite jsme to byli my dva? Takovou diskuzi si vubec nepamatuju Jo, Salah vs Hazard tu určitě z my strany s nekym bylo, ale tohle nemám ani nikde vzadu.

Jasně ze nejsem objektivní, ty snad jo? Sam by jsi tam misto Lamparda soupnul svyho Stevena hned a Maneho jen o par kousku dal

No vzhledem k tomu, ze tu řešíme hráče PL, tak ty tvoje cisla dost výrazně nesedí.

Co přišel k vam (a predtim to bylo horší), ma v PL 13, 10, 22, 18, 11 a 16 golu (a co hur, az cumim jak malo nahrává, jen jednou prelezl 8 asistencí).

Hazard 9, 14, 14, 4 ( ) , 16, 12, 16

Eden naopak pod 9 acek podlezl jen 2x .

Mas pravdu v tom, ze na Edena se pěkně dívá, jeho hra nikdy neměla být a ani nebyla primárně o cislech, přesto k ty kreativitě a brutálnímu vlivu na hřišti dokázal urvat za celou kariéru v PL o 9 bodu míň než Mane v PL celkem a to měl o sezónu míň. Většinu času tohle strávil v defenzivním tymu, Mane čerpá z nadupaný ofenzívy daleko lepšího týmu a servisu, kterej si Eden pripravoval sám.

Reagovat
cristiano.K.

Spíš to byla debata ve stylu, zda by sis do týmu vybral radši Hazard/Mané a proč

Já samozřejmě beru celá čísla, takže ten průměr 20 golů za sezonu ve všech soutěží.

Avšak v pořádku, já se za Maného nijak neperu a do top15 bych ho nedal, jen ukazuji na to, proč ho tam někdo dal.

Reagovat
cristiano.K.

Vidise bych tam nedal

Reagovat
Busby babes

tak Vidice no.

Reagovat
cristiano.K.

Jinak teda do top 15 asi né, ale do top 25 určitě.

Kolik máš frajerů, kteří ti dali z pozice křídla v průměru 20 branek za sezonu po dobu šesti let?

Reagovat
Busby babes

vsak pisu, ze byl skvelej.

Reagovat
r.mrazik

ani do 25 by se nevesel...

Reagovat
Busby babes

mozna ze ne, to se nedovazuju hodnotit takhle z fleku. Ja tim jen chtel rict, ze to ze napisu ze neni top 15 v historii PL neznamena, ze byl spatnej hrac poslednich x let.

Reagovat
r.mrazik

kvalitni je samozrejme velmi...ale zas proste vopatrne

Reagovat
Svatej

Za mě taky ne, ale to spis kvuli tomu, ze je jeste dost obránců a pár brankářů, co tam patří

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
ZJEV

Co třeba Beckham? Neřikám, co se týče produktivity, ale dal by si ho před nebo za Maneho? Mě se totiž zda i ta top 25 na Maneho dost na hraně. Neříkám, že u vas nebyl super, ale dost ho prostě zastínil Salah. Z Liverpoolu bych před něj dal - Gerard, Suarez, Salah, VVD a možná i ten Torres? S ním je to tak na stejno. Pak tam je z MU - Giggs, Scholes, Rooney, Ronaldo, Keane, Ferdinand a teď je otázka co třeba Carick, Cantona. Vidic. Arsenal - Henry, Viera, Fabregas, Cambel? a Bergkamp?. Z Chelsea zase určitě před Lampard, Terry Čech a Hazard a zase diskutabilní Drogba. Ze City určitě výše Aguero, KDB, Silva, Kompany asi i Toure. No a pak je tu Shearer, Kane a Bale ty bych taky řadil výše a na diskuzi Ashle Cole, Van Persie, Galas, G. Neville, X. Alonso, a to jsem určitě na nějaké jména zapomněl.

Reagovat
Busby babes

Torres na vrcholu v Poolu byl imho jinde. ale je otazka jak tohle hodnotit no.

Reagovat
cristiano.K.

Beckhama bych nedal před Maného, ale uznávám,že třeba do 30 jo.

Tak jasně, můžeš si s těma jménama hrát do půlnoci a pořád přehazovat, co hráč to pojem.

Pak je to fakt čistě subjektivní, na základě i sympatií, které hráč si víc sledoval atd.

Reagovat
Infi

ne

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nikikrew

Fajn ale na stredného záložník mi príde až moc chudý

Reagovat
mr.Silver

Taky to není střední záložník

Reagovat
SunFells

To je, snad ho Edu zavedl rovnou do posilky

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

sexy

Reagovat
Infernoqt

#mufc have held talks over a potential move for Antony but are waiting for a breakthrough in negotiations with Barcelona for Frenkie de Jong before advancing other deals. It could take up to four weeks before we know more [ @TelegraphDucker ]

No nic, tak ještě čtyři týdny.

Reagovat
Mato178178

to akoze nevedia riesit dva naraz .. to uz je co za amaterizmus

Reagovat
Infernoqt

Hele to bude tím, že je FDJ prioritou a nevědí, kolik do něj dají peněz. A protože nejspíš máme nějaký budget, tak se netuší, kolik nám zbude na ostatní hráče.

Reagovat
Mato178178

priblizne sa vie kolko bude stat

Reagovat
Eichel

barcelonské zdroje tvrdia, že chcú 85m s tým, že v tom nebudú bonusy pretože potrebujú penaize čím skôr a chcú ich mať garantované, aby to mohli obratom otočiť za Bernarda alebo Koundého

Reagovat
fenixLFC

tak kliknete na "delay transfer" a o tyzden sa vam barcelona ozve znova

Reagovat
martin.b

Kupte už toho Frenkieho, zvětší se šance, že Barca přetáhne City Bernarda

Reagovat
Infernoqt

Mně to neříkej, už přes měsíc jednáme a už přes měsíc nás od dohody dělí 15 mega. A to nás ještě bude čekat přesvědčování hráče... Tenhle přestupák mě zatím baví nejmín ze všech.

Reagovat
Remt

*kupte Frankieho ať vám nezbyde na Antonyho

Reagovat
RKBoy

tak Lukaku do Interu na ročné hosťovanie, 8mega + 2 v bonusoch.

snád to konečne znamená, že sa môžme zamerať na prestupy a dalšie odchody.

otázka ešte je, čo s Lukakuom za rok.. niekde som čítal, že tam je možnosť predlženia hosťovania na konci ktorého bude už povinnosť odkupu, ale či je to pravda neviem.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
RKBoy

treba si proste priznať prehru a pohnúť sa od tohto nepodarku dalej.. mne aj jedno čo zaňho dostaneme, dôležitejšie je, že sa zbavíme toho gigantického platu.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco na odlehčení. Jaký je podle vás nejlepší hráč historie PL, a proč je to právě Harry Kane?

Reagovat
smazaný uživatel

Henry > Kane

Reagovat
J0EL

Henry >>>>>>>>>>> Kane

Reagovat
jk

Harry Kane

Reagovat
John Obi Mikel

Nick

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Čenda

Nick

Reagovat
Čenda

A rozhodně Henry > Kane trofeje, talent, řeč..bez debaty.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Čenda

Ted uz je to křeč.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
John Obi Mikel

John Obi Mikel

Reagovat
Whitemedia

A ty už běž do pejči s tím vořežprutem.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Talker

Mikel je láska!

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mikelinos

Reagovat
TopinB

Mikel is love, Mikel is life

Reagovat
Čenda

Čistě bez ironie, hrát celou kariéru mimo totáč, mohl na něj aspon aspirovat. Takhle bude za 20 let jen who?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic víc než jen tvé přání.

Reagovat
Čenda

Nezlob se, ale jen a pouze tvůj oblíbený klub mu zabránil v tom, pokusit se o to být jedním z těch, o kterých se mohlo uvažovat. Levy, potažmo spursy DNA ho o to připravilo. Nikoli mé přání, jen fakt, nad kterým se velmi skodolibe bavím, to zas jó.

Reagovat
smazaný uživatel

má ještě dost dobrých let před sebou, kdy to může dokázat výhrou trofejí i tobě, ale takoví jako ty si určitě najdou zase další důvod, proč nejlepší není

momentálně bych měl starost spíš o woolwich DNA, po tom jak ukázkově posrali 4. místo

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Čenda

Píšu níže. Nebyl nejlepší ani letos, proc by měl být nejlepší v historii? Každý jedním dechem se slovem legenda dodá, kdyby jen tak odešel ze spurs...

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

Who určitě nebude. O Shearerovi beztak většina lidí ví, že je nejlepší střelec historie PL a legenda Newcastlu než to, že získal titul s Balckburnem.

Možná proto se ho HK tolik snaží překonat v té tabulce

Reagovat
Čenda

Jop, s tím who jsem trollil čistě pro ownyho. Rozhodně největší legenda spurs určitě legenda PL, a naprostej souhlas, jeho hlavní cíl je byt nejlepší střelec jak PL, tak repre, což uz je, pokud se nemýlím. Ale na tu druhou stranu, uz mohl mít minimálně 2 tituly v PL, možná nějakou LM, par fa cupu, mickey mouse nepočítám.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl, a vloni i chtel. Zaruka titulu jsou jedine City, velka sance by byla s Liverpoolem, ale oba tyhle tymy uz to vyresily jinak a jinam v ramci anglie pro Harryho nema smysl v tuhle chvili chodit (teoreticky jeste Chelsea, ale takovy jidas nastesti neni). Bohuzel/bohudik to pro nej v ramci PL vloni asi byla posledni smysluplna sance. Jake ma dalsi moznosti? PSG, tam kdyby nevyhral LM, tak nejaky francouzsky titul je eozhodne min, nez se stat nejlepsim strikerem v historii PL, pripadne s nama vyhrat i ten blbej mickey mouse cup,coz furt muze a ja jsem dost naivni,abych veril v to a i mnohem vic. V Italii ho nikdo nezaplati a pak zbyva leda Bayern, Real a Barca. Ten Bayern mi na nej vubec nesedi a strasne by me tim prekvapil. Barca nema love. Nejlepsi by pro nej byl Real a kdyby po nem sahli, tak mu to snad ani nebudu mit za zle. No pokud chce zustat v PL, tak mu prakticky nikdo lepsi nez Spurs nezustava a byt nim, tak to risknu. Predstava, ze s nama nejakym zazrakem udela titul nebo LM mu s Contem a tema ambicema, co ted klub ukazuje nemusi pripadat jako uplne sci-fi, a pokud se mu to povede, tak bude fucking legend forever.

Kazdy to vnimame asi jinak a ja se nejdu hadat, jestli je vetsi hrac ten nebo onen, ale pro me bude Harry jeden z nejvetsich, nejlepsich a nejuzasnejsich hracu historie nejen PL, i kdyby vyhral uplne hovno. A nejaky G. Jesus s peti titulama, Diego Costa, Drogba, Van Persie, se na nej absolutne nechytaji, ani se vsema titulama a trofejema. Nedej boze ta zastupa nymandu, ktera byla nejakou nahodou v titulovem tymu. Ba naopak, pokud fakt u nas odehraje celou karieru, tak to bude napeosto neskutecny a stane se jednou z nejvetsich legend Spurs, na kterou se bude vzpominat jeste sto let. Kdezto treba na Kyle Walkera s jeho 4. titulama si za 20 let nikdo ani nevzpomene.

Reagovat
jk

On je to taky nesmysl, míchat do čistě individuální kategorie "nejlepší fotbalista PL" počet pohárů. Akorát je to nejjednodušší hejt proč něco spojeného se Spurs stojí za hovno

Reagovat
Čenda

No moment, tak pokud se bavíme v čistě fotbalový rovině, tak ani letos nebyl nejlepší, tak o čem se tu bavíme?

Reagovat
jk

Tak ono je na hraně už jen to, že nejlepší hráč historie PL, by měl být stále aktivní fotbalista. Za další je to jen ownyho provokace na kterou klasicky naskáče pár fans woolwiche. A teda, kdo byl nejlepší letos byl nejlepší letos (za mě Son! ), to s titulem nejlepšího hráče historie stejně nemá nic společného.

A hlavně, na “nejlepšího hráče historie” stejně není žádná metrika, takže to může být stejně dobře HK, Agüero, Shearer, Giggs, Lampard nebo David James.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu bych se ani nahodou nehadal, ze je to fakt nejlepsi hrac historie PL, jak tady naznacuje Owny Takovy Giggs jakozto by far nejlepsi nahravac (109+162) s 13 titulama, 2x LM, hromadou sranda cupu a zastupem vopichanejch a proliskanejch bab, na to se dobrak Harry fakt nechyta

Reagovat
jk

I kdybych si myslel, že HK je nejlepší plejer historie PL, tak s tím nejdu na EF protože výsledek mi je jasný předem. To od ownyho byl jen trolling

Reagovat
Salfovic

Přesně. Snad Kane neudělá takovou unáhlenost a nepůjde někam vyhrát titul.

Reagovat
eder

To nehrozí. Káně už to má spočítané...

Reagovat
Nizzie

Reagovat
pingla

pokud má někdo jaksi větší povědomí o PL a neví, kde třeba Shearer hrál (myslím tím, že nebyl celou kariéru v Newcastlu), tak raději neměl psát nic

Reagovat
Gunner14

Thierry Henry. Kane si ale může dojít pro nejlepšího střelce historie PL což je slušný počin, pokud zároveň nevyhraje ani jednu týmovou trofej, tak bych řekl že to bude i nepřekonatelné kombo

Reagovat
Salfovic

Živě vidím, jak mu to Tottenham v poslední sezoně posere a vyhraje ligovej pohár, ve kterém Kane odehraje jednu minutu.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite by z toho byl smutkem bez sebe. Navic, ta predstava ue vyhrajem cokoliv bez Harryho

Reagovat
smazaný uživatel

Titi je jeden z naprosteho minima hracu, ktereho jsem od vas kdy uznaval, hrozne se ho bal a zaroven vam ho fakt uprimne zavidel. Je to podobny kalibr hrace, tema trofejema to urcite u mnohych prevazi, ale proste, hral v mnohem min nabouchane ere PL, v mnohem silnejsim tymu nez jsou Spurs a porad ma horsi cisla. Navic se pak celkem zahrabal v Barce, kde uz tolik nevycnival. V ramci historie fotbalu jako takoveho Henry > Kane. No v ramci PL jeste uvidime, Harrymu je furt 30. Henry uz nic vic nedokaze, ale Harry by jeste mohl. To same s anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Henry byl mimochodem zvolen MOTM ve finale EURA 2000, druhej ve zlatym mici (a objektivne to asi mohl vyhrat klidne). Kane ho muze trumfnout, pokud by dotahl Spurs k LM a Anglii k ME nebo MS, ale mam pocit, ze oboje uz pominulo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to klidne mozne a dokonce i pravdepodobne. Jako pro vetsinu asi bude Henry nad Kanem a nebudu to vyvracet. No pokud Harry "aspon" dosahne toho PL goloveho rekordu, tak v ramci PL pro me proste bude nad Henrym a vlastne vsema utocnikama.

Reagovat
Busby babes

no nevim, o tom mnohem min nabouchane ere by se dalo polemizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nahodou.

Reagovat
Busby babes

tenkrat byla liga vyrovnanejsi. Dneska sice kluby dole kupuji za velke penize, ale kvalita tymu nahore je vetsi, tech 2. Tenkrat bylo nemyslitelne, ze by jeden tym udelal 100 bodu a proste vsechny ostatni prevalcoval.

Reagovat
smazaný uživatel

To se dá interpretovat jako míň nabouchaná éra, tenkrát bylo jednodušší udělat titul, jejich invincibles sezóna by letos stačila na 3. místo.

Reagovat
Busby babes

no ja bych to interpretoval tak, ze ta liga byla obecne vyrovnanejsi a to bych povazoval za tezsi. Dneska kdyz ses v City, tak je pomerne jednoduchy titul vyhrat. Ale samozrejme, je to subjektivni, rozumim tomu, proc to dneska povazujes za tezsi. Pokud hrajes za Tottenham, tak dneska vyhrat ligu je daleko tezsi nez nekdy v 95. Pokud hrajes za City tak je imho lehci vyhrat ligu dnes nez bylo v 90. letech/nultych letech pro United

Reagovat
Kinky7

Konec devadesátém byl tak stejny Podle mě. Nejtěžší byla imo druha půlka nultých let s brutalnimi utd stále ještě slušným Arsenal Spurs, Chelsea v top formě začínající city pool taky slušný

Reagovat
Busby babes

muze byt.

Reagovat
smazaný uživatel

No vsak tech 100bodu City je jen dukaz jake monstrum oni jsou. Kvalita napric tymy je jednoznacne vyssi nez tehdy, top 4 uz neni fixni zalezitost, prakticky cela top 10 je mega kvalitni. City delaji tyhle ulety proto ze poskladaji prakticky 2 titulove jedenactky. Tou cistou brutalni kvalitou se jim tehdejsi tymy nevyrovnaji.

Reagovat
Busby babes

no ale taky to ukazuje, ze ty ostatni tymy jsou slabsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ja vim, ze to je ciste hypoteticky a nijak nemeritelny, ale proste, pokud by se obecne zvysila kvalita tymu treba 2x a jeden dva tymy se zlepsili 5x, tak to prece neznamena, ze jsou vsechny ty ostatni tymy slabsi a tudis je pro jednotliveho hrace jednodussi se prosadit/dosahnout snadneji na lepsi cisla. Nebo co si tim jako myslel, vubec te nechapu.

Reagovat
Kinky7

To je blbost. 2. Titulkové jedenáctky určitě ne. Chtěl bych vidět kdo udělá titul s 11tkou Steffen, Zinchenko Ake Egan riley stones, fernardinho gundogan McAtee Grealish Palmer Sterling.

Reagovat
Nikikrew

Nechapem preco ludia zabudaju na asistencie. Henry bol prave tym vynimocny ze okrem golov vyprodukoval aj vela asistencii a ma ich viac ako Kane. Ked si to clovek scita a vydeli zapasmi, ma lepsi priemer ako Kane.

Reagovat
Busby babes

Cantona. a pak Henry.

Reagovat
kissak

to jsi nás tedy odlehčil

Reagovat
Carrick

Paul Scholes

Reagovat
Maresma

Liverpool have agreed a deal with Monaco to sell Takumi Minamino to the Ligue 1 club. Transfer fee is €15m + €3m add-ons. 27yo midfielder has agreed personal terms & move subject to medical, with player currently in Japan @TheAthleticUK

Reagovat
avicii

Chcel som aby ostal v PL, škoda..

Reagovat
martin.b

Pro něj asi super, je mu už 27, v PL by se asi nikdy úplně neprosadil, v Monacu má větší šanci se pořádně ukázat a nejspíš si polepší i platově

Reagovat
Coutinho10

sice na Carabao Cup dobrej, ale je na nem zisk, tak fajn

Reagovat
SunFells

David Ornstein

Arsenal have this evening submitted a formal offer to Leeds for Raphinha. #AFC contacted #LUFC earlier to indicate intention to make bid & that has now landed. Falls well short of #LUFC valuation, expected to be rejected out of hand.

Reagovat
martin.b

Trochu nechápu takovou investici na post, kde vám hraje asi nejlepší hráč, kterýho máte. Konkurence je určitě vždy supr, ale zrovna Saka i Raphinha jsou oba nejsilnější napravo a vlevo spíš průměr ne ?

Reagovat
Nizzie

To sice ano, ale Saka neodehraje vše, a potřebujeme někoho do rotace. A dalšího Pepého už nepotřebujeme. Raphinha je prověřený, v případě zranění Saky by neměla být jeho ztráta cítit tak citelně.

Reagovat
SunFells

Moc zápasů, Sakova variabilita. Saka není nikde průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Also Tottenham want LUFC winger and ready to submit an offer (50M+10M)

Reagovat
jk

To snad jen šponujem cenu

Reagovat
Mastný Chobot

nah

Reagovat
Golasso

Jako kvalitou by u nás určitě nezklamal, ale jestli ho to táhne do Španělska, kam nejde proto, že Barca nevyštrachala dost peněz, tak to je časovaná bomba. Za rok máme ty katalánský vocasy před dveřma místo Leedsu my a budeme řešit hráče, co se vidí ve Španělsku.

Když dojde, tak se zlobit určitě nebudu, ale radši bych někoho, kdo chce hrát primárně v PL.

Reagovat
SunFells

To působí moc dramaticky, každý má preferenci a pro většinu by to byla Barcelona. Navíc s ním byli dávno předtím v kontaktu. Taky zvažuje důkladně , protože po podpisu právě bude nějakou dobu skoro nevykoupitelný, teď je dobrá příležitost ho získat a ne za rok z klubu, který ho podepíše a to, že jsme podali nabídku trochu naznačuje, že Barcelona ji nebude schopná dát ani teď.

Reagovat
Golasso

Pro mě jde spíš o tu ošemetnou kombinaci "jižanského" hráče, který se vidí ve Španělsku se silnou preferencí na jeden z klubů Barca/Real. Takové hráče to tam často táhne opravdu hodně a trochu se bojím, aby za rok nedělal problémy.

Možná to ale vidím moc černě. Každopádně fotbalista je to skvělý.

Reagovat
Infernoqt

Cristiano Ronaldo is worried with the reinforcements made by rivals & United’s “passivity” in the market. Cristiano does not want to exhaust one of the last seasons in the elite, with no options to win any title.

@Manu_Sainz

Reagovat
oli9

Reagovat
iamek

Kezby <3

Reagovat
Busby babes

bullshit, ale pokud by odesel, tak uplne brecet nebudu. Ten Hag by mel mozna vetsi volnost

Reagovat
Dawon

Ja nemyslim, ze by to byl uplne bullshit z toho pohledu, ze by rad odesel tomu naopak hodne verim, hrat EL pro nej musi byt naprosto pekelna predstava...ale bohuzel asi moc nema kam.

Reagovat
EZ

Ronaldo v EL... Robbenove kopačky sa musia na klinci obracať

Reagovat
Busby babes

tak on v EL bude hrat maximalne domaci zapasy. Vne podle me nebude vubec jezdit.

Reagovat
Bandita_Harry

Ani na finále ?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
O.Giroud

Tak s jeho ambicema to ma blizsie k realite nez k bullshitu. Jedine, zeby si dal za ciel vyhrat EL

Reagovat
Eichel

Mne by asi dávalo zmysel, keby Bayern nakoniec strelil Lewu a šli po ňom ako náhrade.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
jk

Arsenal are offering Manchester City striker Gabriel Jesus around €16m a year gross, rising to €17m gross if the club qualifies for the Champions' League, according to

@Nabil_djellit

https://bit.ly/3xC0l1y

wow, slušná raketa

Reagovat
smazaný uživatel

takže bude stát €16m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

To je 300kw? To sa mi nechce veriť, posledné roky to vyzerá, že sme sa s tými platmi poučili, pochybujem, že by sme to zrovna pri Jesusovi porušili

Reagovat
Salfovic

To je ta přirážka za neúčast v LM.

Reagovat
Busby babes

prave, chybi vam predrazenej lempl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ashburtongrove

Tohle bude fakt prestrel, jinde se pise o 11mio, coz se mi zda realnejsi

Reagovat
Talker

Já nějak nevěřím spekulacím, které obsahují eura při přestupu hráče v Anglii.

Reagovat
jk

Možná je to tím, že je to novinář z kontinentu? Nevím. Ale píše pro France Football, to mi nikdy nepřišlo jako úplný bulvár. Ale je to jeho osobní Twitter, takže kdo ví…

Reagovat
Nikikrew

Najvacsia sialenost je, ze Jesusovy ostava rok do zmluvy a City si nas takto podoji

Reagovat
smazaný uživatel

to hej..kolko by ako stal keby nemal, 70? pritom radsej hrali bez utocnika ako s nim…

Reagovat
Mastný Chobot

Jeho najlepšia sezóna je 23 gólov v 53 zápasoch, aj na to potreboval 3300+ minút (140+ minút na gól) a de Bruyneho s oboma Silvovcami. Kto bude u nás dávať tie góly? Eddie je Welbeck 2.0 a tento dá tak jeden za tri zápasy prinajlepšom. Naozaj sa mi to nepáči a mám dojem, že keby nebol z MC ako Arteta a Brazílčan ako Edu, tak sa o ňom ani neuvažuje.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna eddie goly davat bude s viac ako jesus

Reagovat
Trand

Reagovat
Remt

Tím chceš říct že Jesus jich bude dávat málo a Eddie jen o trochu víc ale to furt mizérie? Protože něco takového cekam :D

Reagovat
Čenda

Reagovat
Mastný Chobot

Burnley and England goalkeeper Nick Pope is due for a medical at Newcastle today and is expected to seal his move to St James’ Park in the next 24-48 hours.

Dá sa čakať, že bude jednotka on alebo Dúbravka?

Reagovat
vodka

Pope je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Pope

Reagovat
kissak

bude to velmi zajímavý souboj o post jedničky

Dubra potřebuje konkurenci a v Popeovi jí rozhodně má a právem se bude obávat

Reagovat
jk

Pope je fakt výborný brankář. Divil bych se kdyby nebyl v příští sezóně jednička.

Reagovat
Kixi Syhimour

ale ten věk mě pořád šokuje

Reagovat
Nikikrew

Skor Pope.

Reagovat
Kluivert9

Pope bude jasná jednička

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka je lepsi, ale cakam, ze urcite bude chytat Pope no

Reagovat
O.Giroud

heh Dubravka mohol robit dvojku v ManUtd alebo Juve a bude ju robit v Newcastli.

Reagovat
kissak

To se říká kdo ví jestli by jí tam dělal když tenkrát o něj MU měl zájem. Takhle měl alespoň zajištěn post jedničky minimálně do konce sezony, jak to půjde dál uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Woodman uz je pryc a odejde i Darlow, bude vyrovnana dvojka Dubravka-Pope a za nima naprosto rezervni Gillespie, co bude chytat jen pokud budou oba mimo

Reagovat
SunFells

Woodman? Kam šel ten lexxesův "levnější a lepší Ramsdale"?

Reagovat
kissak

Kam vůbec šel lexess?

Reagovat
Mastný Chobot

Nezvládol debatovať s Lackom o potratoch, ak sa nemýlim

Reagovat
Mastný Chobot

*o interrupciách, nie o fans Tottenhamu

Reagovat
Golasso

Reagovat
Cobra

Ty šulin.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Vasil

Reagovat
Jardin

Reagovat
kissak

ano vlastně máš pravdu, škoda ho takovej patriot

Reagovat
r.mrazik

chybi...navic je super i v realu...

Reagovat
kissak

znáš blíž?

Reagovat
r.mrazik

chvilku jsme spolu hrali hanspaulku pred mnoha lety a je to opravdu dost fajn kluk

Reagovat
kissak

škoda, že to tady takhle zapíchl, díky jedné neshodě a nebo už ho to štvalo delší dobu

Reagovat
r.mrazik

Škoda to fakt je.

A tak postupem času to tu začne štvát asi každého..záleží pak na výdrži

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

oni sa pri tom anihilovali?

Reagovat
Mastný Chobot

umelo prerušili svoje pôsobenie na tomto fóre

Reagovat
kissak

Lacko taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Bude to tuhý boj

Reagovat
Mastný Chobot

Former Arsenal midfielder and Edu’s son Luigi Gaspar joins Watford on a free transfer after leaving Arsenal academy to try a new experience.

Contract set to be signed for Luigi to join Watford soon.

Edu Terminátor nedokáže za peniaze predať ani vlastného syna

Reagovat
SunFells

...kterému skončil kontrakt

Reagovat
Mastný Chobot

Ďakujem za doplnenie, Erik

Reagovat
SunFells

Když můžu, pomůžu

Reagovat
Liveral

NEW: Kevin Friend becomes the latest Premier League referee to quit this summer, following Mike Dean, Martin Atkinson and Jon Moss. Friend - 13 PL seasons - will take up a management position with PGMOL. More

Těch obvyklých podezřelých končí letos docela dost. Snad budou náhrady nějaký mladý normální rozhodčí (pamatuju si, že jeden pohárovej zápas nás pískal někdo relativně mladej, kterej pravidelně píská champ a proti těm klasikům to bylo nebe a dudy) a přispěje to k tomu, že se kvalita zvedne...

Zároveň když vidím, že Friend jde do mamagementu, moc nadějí to nedává

Reagovat
havrys99

Ani se mi nechce věřit, že během léta skončí všichni tři, které jsem nejvíc nesnášel (Dean, Friend, Moss)

Celkem to v PL omlazují, snad se tam dá asociace pořádně dohromady. Hlavně ale co nejvíce zmizí nekonečný přehmaty VARu. Personálně je tam pořád dost prospektů - Oliver, Kavanagh, Brooks, Gillett (Australan), England, Madley, Hooper, Bankes, Attwell, Tierney nebo Coote (i když ti poslední tři byli v poslední sezóně strašní).

Reagovat
SunFells

Tak proto se chtěli poslední sezónu tak vyřádit

Reagovat
masina_LFC

Mané oficiálne v Bayerne. Patrí mu vďaka za skvelých 6 rokov v LFC, aj keď niektoré tie komentáre v posledných týždňoch si mohol odpustiť.

Reagovat
Busby babes

mel nejkae vylozene blbe kecy?

Reagovat
fff

Ja som nezachytil ziadne.

Reagovat
Busby babes

mozna mysli to: senegalci mi rikaj, ze mam odejit?

Reagovat
avicii

Asi len to ze Senegalci si prajú aby išiel inam.. Nič strašné

Reagovat
SunFells

https://football-italia.net/napoli-and-losc-investigated-over-osimhen-transfer-fraud/

Hoho, shady Lille a Italové. Tak to by ho nemuseli prodávat za takovou dardu.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro plněnou papriku

Reagovat
Agent z Melmacu

naplnenú vnútornosťami, také srdce Eriksena MŇAM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele